2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Burdan su tecrübemi söylemek istiyorum eğer iki veya daha fazla çocuk düşünüyorsabiz arayı hiç uzatmadan yapın ben çok erken evlendim 11 senelik evliyim 30 yaşındayim ama sanki 60 yaşında gibi bı kafaya sahibim o yüzden şuan bana çok zor geliyor bazı şeyler kızim bir yaşında falan tedavilerime baslasaydim şimdiye büyürdu 5 yaşına gelince başladım tedaviye e olması da zaman aldı çok pişmanım şimdiye büyür rahat anne moduna geçerdim

Merhaba dayanın geçecek bizimde 4 gün sonra 4 ay olacak 1 haftadır fln çok daha rahatız. Çok gazımız varsı uykudan ağlayarak kalkardı hep baya azaldı
Merhaba ben de Haziran annesiyim. Çok yoğun gaz problemimiz var 3 ay geçince çok ümitsizliğe kapılmıştım şu an 3 ay 9 günlük. Sizin 4 aya yakın mı kesildi?

Ya hangi türlüsü daha zor bilemiyorum. Benim ilki zorluklarla oldu 3 sene filan uğraş verdik, şuan 3 yaşında. Diğeri de plansız ve sadece 1 korunmasız ilişki sonrasında oldu. Şuan yaklaşık 5 aylık. Kariyer hayatım için fena bir haldeyim. Pimpirikli biriyim bakıcı begenemiyorum. 2 çocuğa ben zor bakıyorum elin kadini nasıl bakacak. İşten çıksam tazminatım yanacak vs vs bir sürü sorun. Ve 2 küçük çocuk çok zor

Psikolojik açıdan rahata erip tekrardan bebek sahibi olmakta bana zor geldi keşke daha önce yapıp iki bir büyüseydi şuan zorlanıyorsun zaten uyku yok rahat yok yaşlarına gelene kadar da olmayacak hatta iki yıl o arada iki çocuğu aradan çıkarmak daha mantıklı sanki bende böyle düşünüyorum pişmanım daha önce baslasaydim tedaviye şimdiye büyürdu sanki yıllar geçtikçe benim pimpiriklilik dahada artıyo

Her türlüsü zor rabbim kolaylaştırsin. Bende küçüğü 2 yaşını geçerse biraz rahatladım diye umut ediyorum bakalım.

Kızlar benim bebeğim ilk zamandan beri emiyor ve ilk baştan beri uyumama sıkıntısı var. Şimdi de meme de uyuyacağını anladığı an ağlayıp memeden çekiliyor sonra tekrar meme istediği için ağlıyor böyle bir döngüdeyiz. Durmuyor dite hergün akşam eşim gelince dışarı çıkarıyoruz ama hiçbirşey onu memnun etmiyor hemen sıkılıyor ve dışarda emzirmesi bile benim için çok zor olmaya başladı çünkü Bi taraftan emmek istiyor Bi taraftan da uyumak istemediği için onuda bırakıyor geceleri 2 saate bazen 1 saate Bi emmek için kalkıyor, uykularım yarım yamalak gündüz de akşamda mız mız. Dışarı çıkarken sütümü sağsam biberon da felan versem meme reddi yapar mı sizce. Birde sizin bebeklerde benim bebeğim gibi olan varmı acaba

Günaydın canlar bu düz kafayı nasıl çözücez çok uzuluyorum canli destekle oturtuyorum kucakta geziyoruz bol bol karin istu egzersiz yaomaya calisiyoruz ortasi delik düz kafa yastigi kullaniyorum fakat geceleri uykusu surekli bolunuyor o yastikta gece kullanamiyoruz yan yatrmaya ozen gosteriyorum sirtina destekle baska yapabilcegim birsey var mi?

Ben buna çok dikkat e Uyurken hiç kafasını düz koymadım bı kere bile yan yatırıp yanları destekledim düze geçmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…