2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Merhaba, bizim de kedimiz var ama sanırım alerji geliştirdi kediye karşı sizde durum ne kediniz ile anlaşması nasıl ?
En basindan beri kedimiz cocuga yaklasmadi hic. Bebek hevesli ama. Uc kere falan yapisti kediye eliyle baya yakaladi. Kedi hicbir sey yapmadi ama. Tuyleri aldim elini yikadim ancak elinde kalanlar olmustur kesin yutmustur. Simdiye kadar gorunurde bir kizariklik, ishal, kasintisi olmadi. Siz nasil anladiniz alerjiyi? Asilarindan eksik var mi kedinin? Bir de mama disinda herhangi bir sey yiyor mu?

Kabiz olunca mi yemeyi kesiyoelr? Kiyamam ya. Bazen bebekleri zeytinyagi bile yumusatmiyor. Benim bebegimi hic etkilemiyr mesela. Ama kayisi cok iyi cozuyor. Belki sizinki de guzel yerken araya kayisi falan sikistirsaniz kabiz olmadan atlatir mi

Kabiz olunca mi yemeyi kesiyoelr? Kiyamam ya. Bazen bebekleri zeytinyagi bile yumusatmiyor. Benim bebegimi hic etkilemiyr mesela. Ama kayisi cok iyi cozuyor. Belki sizinki de guzel yerken araya kayisi falan sikistirsaniz kabiz olmadan atlatir mi
Belki başka bir nedendir tesadüf olmuştır ama kabız oluyor yemeyi kesiyor ,kabızlık düzeliyor yemeye başlıyor zeytinyağı bebekler için olanlardan bir tatlı kaşığı hep ekliyorum kayısı erik lifli şeyler ekliyorum aslında dengeli gidiyorum ama düzenlii 2 öğün 1,2 hafta kadar yedikten sonra malesef kabız oluyorr 5 6 gün kendisi mola veriyor

Bizimki de hiç yaklaşmadı bi iki kere ayak ucunda uyudu sadece. Aynı şekilde bizde de kuyruğundan yakalama falan oluyor ara ara sevdiriyoruz ama kedi istemiyor ona değmesini.
Burun tıkanıklığı hapşırma ve kuru öksürük var doktor alerji dedi bi kaç kere denedik evimiz dışında bi yerde kalınca tıkanıklığı geçiyor evdede alerji damlası verince geçiyor. Kedimizin aşıları tam mama dışında bişey yemiyor evden hiç çıkmıyor. 5 yıldır bizimle umarım bi çözüm buluruz

8 ayda bagirsaklar ek gidaya iyice alisacak diye soyluyor bir doktor instagramda. Cok zor ya dusununce aylarda sivi beslenmissin bir anda kati kaka yapiyosun benim bebegim de ikinmaya basladi ek gidayla uzuluyorum shhshhsjs buyuk insan dertleri basladi

Ayy evet evett ıkınıyordu hep bende çok üzülüyordum kıpkırmızı oluyorrdu ek gıda olayını çok kafaya takmamayı öğrendim ben yiyor yutuyor çiğniyor çeşit çeşit lezzetlerde denedi tamam işte zamanı gelince yerr şuan ana besin anne sütü yada mama zaten onları reddetmesi daha kötü bu süreçte

kendi adima konusayim cok zormus kediyle cocuk ya. Ki benim kedim yine dokunmuyor etmiyor bir de zarar verse tirmalasa hepten dert. Yine de buyuk nimet bence. Arkadasimin kizi sokaklarda kedi ariyor sirf cocuguna gosterebilmek icin sevsin diye. Biraz ilerde daha kolay olur umarim alirsirlar her bakimdanpeki alerji gecebilen bir seymiymis?

Gecen yasadim bunu. Hic tahmin etmezdim meme bagimlisi cocugun memeyle kavga edecegini. Ama cok doymustu sofrada, uykuya gecerken memeyle cok kavga etti. Ememedi mide dolu diye ememeyince uyuyamadi bu da sinir yapti. Arasini bulacagim diye ugrasirken zaman gececek bir bakacagiz yaslarina gelmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…