2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Doktorunuz verebilir siniz mi dedi bebeginizin uyku problemimi var yani konu nerden bu damlaya geldi acaba daha once yazdiysaniz kacirmisim kusura bakmayin
Evet uyumuyo bende dr bi yakınımın kullandığı damlayı sordum 6 aydan sonra deneyebilirsin işe yararsa devam edebilrsin bitkisel dedi ama ben almadım gruptada kullanan varmış

Bugun kontrolde doktorumuza danistim hicvirsey yok dedi pisik olmstur hassaslasmistir cok acik tenli o.yuzden sana farkli geliyor dedi rota ve menenjit 2. Dozlarimizida olduk ek gida yiyoruz zsten sureci hizlandirdik bakalm
Bende ek gıdaya 5.buçuk aylıkken başladım şuan 6.buçuk aylık oldu öğünlere başladık

Sudo krem 2 günde geçirir yağ sürme daha çok ilerletir pişiği

O yag varya arkadasil zeytinyagi bizi mahfetti benim olik asit alerjim var hemde cok cok siddetli boyutta sanirim bebegimdede var gidalarina ozellikle katmiyorum doktor 9. Aya kadar bekleyelim sonra kontrollu deneyelim dedi ama biraz dizinde kuruluk oldu mustela vs kullaniyorum takviye zeytinyagi sureyim birazdedim lanet olsun surmez olaydim cocugumun bacagi komple sisti kostur kostur doktor alerji malesef her bebek farkli her bebek ozel tabiki kimine cok fayda ediyor kimini pert ediyor

Evet uyumuyo bende dr bi yakınımın kullandığı damlayı sordum 6 aydan sonra deneyebilirsin işe yararsa devam edebilrsin bitkisel dedi ama ben almadım gruptada kullanan varmış
Arastiracagim bende tamamen benim fikrim yanls anlamayin lutfen cok ta sgalikli birsey olabilcegini dusunmuyorum ama bitkisel olmasi biraz dusunduruyor arastiracagim bende

Dün sağlık ocağına gittim hamazinc yeterli gelmez bu pişiğe dedi kortizonlu bi krem verdi günde iki kere sürücekmişim sadece. Çok değilmiş içindeki korziton oranı eczacıya sordum. Dün sürdüm gerçekten söndürdü ilk sürmede. Tabi tamamen geçmedi de. Baya iyi geldi.

Arkonun ufak tüp kremleri varya onlarin iyi geldigini duymustum bicok kisiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…