2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Az kalmış canım ne diyecek bakalım
Rahim ağzı uzunluğun normal bir sıkıntın yok dedi. Rahim kasılmıs ve plesanta bir tık aşağıdaymıs. Büyük ihtimalle enfeksiyon var enfeksiyon düşük tehlikesi yaratabilir dedi. İdrar testi verdim enfeksiyon cıktı. Progestan, suicid ve buscopana başlattı. Moralim çok bozulduuu

Geçmiş olsun canım moralini bozma plasentası aşağıda olan 5-6 kişiyiz haftamız küçük yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. 15.haftadan beri progestan kullanıyorum bende. Enfeksiyon için ise en azından hemen tedaviye başladın inşallah bir an önce geçer.

Çok teşekkür ederim cnm Çok saol

Çok saol canım denicem bende patates çok severim
Bizzz patatesini küp küp doğrayıp yapıyoruzzz yağını da nanesiyle sonradan kavurup üzerine döküyoruz onu da deneyinn çok güzel oluyor çok severim

Çok şükür rahim agzinda sıkıntı yokmuş.. benim de kasikta ağrı var sizin devamlı mı agriyordu? Benim ctesi pazar aralıklarla ağrıdı pazartesi ve bugünü ağrımadı. Dr a yazdım bol su iç normal dedi.

Benim plasentam onde olmasina ragmen 19+0 itibari ile surekli hissediyorum segirme gibi oluyor boyle doktor o bebek iste dedi

Kızlar var mı aranızda hiç 18. haftalarda kasıkta baskı dolgunluk hissi yaşayan ?
bu hafta cok yasiyorum ben vajinamin tam ustunde sanki sisiyor gibi geliyor orasi tuvalette falan korkuyorum ama cok kisa sürüyor sebebni bilmiyorum cuma gidicem insallah rahim agziyla ilgili bir sey degildir

Teşekkür ederim canımsana da cok gecmis olsunbakalım nasıl bir süreç bekliyor bizleri gercekten gebelik cok stresli bir süreç umarım sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı

benim ağrı gibi değil de baskı vardı. Kızlar benim enfeksiyona dayalı hicbir belirtim yoktu sık idrara cıkmam dısında. Akıntı, yanma vs vs hic ama hicbiri yoktuGünde 3 lt su içiyorum heralde ondan sık wcye cıkıyorum diye düsünüyordum enfeksiyona dayalı rahim kasıldığı icin baskı yapıyormus hissettiğim o dolgunluk hissi ondanmıs o da tedavi edilmezse düsüğe neden olabiliyormus maalesef iyi ki ama iyi ki gitmisim.

bu hafta cok yasiyorum ben vajinamin tam ustunde sanki sisiyor gibi geliyor orasi tuvalette falan korkuyorum ama cok kisa sürüyor sebebni bilmiyorum cuma gidicem insallah rahim agziyla ilgili bir sey degildir
Benim de aynısı oldu sürekli olmuyordu. Cok sükür rahim ağzıyla ilgili değil ama enfeksiyon da bi o kadar tehlikeli mutlaka git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…