- 19 Eylül 2024
- 1.492
- 1.806
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.121
Oluyor kuzum cok sertlesiyor fena agri yapiyor insallah faydasini gorursunYa çok sağ ol alkol biraz zor olabilir ama kolonya ile deneyeyim. Çok zorlanıyorum hareket etmekte söylenmek de istemiyorum buna da şükür diyeyim
Harika bir yorumBebek senin karar senin tatlı kız
Çok geçmiş olsun. PekiHipoplastik sol kalp sendromu yani kalbinin sol tarafı gelişmemiş aort damarı çok ince olduğu söylendi
Gittik bi çok doktora 24. Haftada öğrendim o günden beri her hafta doktordayız desem yalan olmaz. Doktor doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağını ilk haftasında birinci ameliyatı olacağını atlatırsa 2. Ve 3. Ameliyatları olacağını söyledi. son on yıldır bu ameliyatlar yapılabiliyo türkiyedeki en büyük hasta 12-13 yaşlarında dedi.bebeği kaybetme olasılığının yüksek olduğu söylendi. Bu forumda da başına gelen varmı diye dolaşıyorum bi çare arıyorum. Yaşayan bebekler duydum elhamdülillah artık ne yazıldıysa onu yaşayacağızÇok geçmiş olsun. Peki
Bir çaresi yok mu? Birkaç doktora gösterdiniz mi? Sonradan dizelmez mi?
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Tevekkül en güzeli dediğiniz gibi. Rabbim size bağışlasın inşallah yavrunuzu.Gittik bi çok doktora 24. Haftada öğrendim o günden beri her hafta doktordayız desem yalan olmaz. Doktor doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağını ilk haftasında birinci ameliyatı olacağını atlatırsa 2. Ve 3. Ameliyatları olacağını söyledi. son on yıldır bu ameliyatlar yapılabiliyo türkiyedeki en büyük hasta 12-13 yaşlarında dedi.bebeği kaybetme olasılığının yüksek olduğu söylendi. Bu forumda da başına gelen varmı diye dolaşıyorum bi çare arıyorum. Yaşayan bebekler duydum elhamdülillah artık ne yazıldıysa onu yaşayacağız
Küçük savascimiz çok güzel günler yaşayacak annesi hele bı atlatsin operasyonları Allah'ın izniyle sen içini ferah tut rabbine sığın o en hayırlısını verendirGittik bi çok doktora 24. Haftada öğrendim o günden beri her hafta doktordayız desem yalan olmaz. Doktor doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağını ilk haftasında birinci ameliyatı olacağını atlatırsa 2. Ve 3. Ameliyatları olacağını söyledi. son on yıldır bu ameliyatlar yapılabiliyo türkiyedeki en büyük hasta 12-13 yaşlarında dedi.bebeği kaybetme olasılığının yüksek olduğu söylendi. Bu forumda da başına gelen varmı diye dolaşıyorum bi çare arıyorum. Yaşayan bebekler duydum elhamdülillah artık ne yazıldıysa onu yaşayacağız
Bizi haberdar et canım hayırlı haberler inşallahEşimi bekliyorum gideceğim çok tedirgin oldum açıkçası lekelenme akıntıda değişiklik vs hiç bir şey yok sancıya eşlik eden ama yinede korkuyor insan
Amin hepiniz hamilesiniz dualarınız çok kıymetli bu mübarek günlerde hepinizden dua bekliyorumKüçük savascimiz çok güzel günler yaşayacak annesi hele bı atlatsin operasyonları Allah'ın izniyle sen içini ferah tut rabbine sığın o en hayırlısını verendir
Canım öyle karartma yüreğini lütfen bak Allah’ın izni ile küçük savaşçın direnecek bu günler geçecek sağlıkla mutlulukla büyüteceksin insallah yavrunuBen 29 haftadayım 2 kilo aldım sadece. Kiloyu sorun etmeyin keşke bebeğim sağlıklı olsada ben kilo alsam
inşallah öyle olması için ümitliyimCanım öyle karartma yüreğini lütfen bak Allah’ın izni ile küçük savaşçın direnecek bu günler geçecek sağlıkla mutlulukla büyüteceksin insallah yavrunu
Ablam yeni doğum yaptı ona bile tavsiye vermeye cekiniyorum hiç anlamıyorum bu insanları.Insanlar herseyin dogrusunu kendi bildiklerini saniyor herseyi onlarin yaptigi gbi yapmam gerektigini dusunuyor cok sinirleniyorum arkadasm birka boyle soylem duydum islak mendilmi usendiginden bebeginin poposunu yara yapacaksin gbi bisiler diyirlar agzinin payini alip oturuyorlar ama insanida huzursuz ediyorlar
Canım geçmiş olsun. Her şey iyi olacak inşallah, bebişin zamanında gelecek hastanede gözetim altındasın. Dualarım seninle.Arkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun inş bir an önce geçer bu erken doğum riskin. Gününde gelir miniğin. Stres yapma burdaArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun ins gününü bekleyecek yavrun tedavilerle beklemede bile bak tuğcenin bebisi aşağı yukarı aynı haftada olmalısınız gayet sağlıklı önümüzde güzel bı örnek var kötü dusunme sakin kalmaya calisArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Gecmis olsun. Siz dinlenin, kendinizi yormamaya uzmemeye calisin. Her sey yoluna girer kisa surede, tedavi goruyorsunuzArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Canım zamanını bekleyecek bebişin sen stres yapma o da etkiliyor. Dualarım seninleArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsunArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Canım üzme kendini doktorların yanında emin ellerdesin. Hayırlı haberler ile geleceksin insallahArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?