2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Çok geçmiş olsun. Peki
Bir çaresi yok mu? Birkaç doktora gösterdiniz mi? Sonradan dizelmez mi?
Gittik bi çok doktora 24. Haftada öğrendim o günden beri her hafta doktordayız desem yalan olmaz. Doktor doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağını ilk haftasında birinci ameliyatı olacağını atlatırsa 2. Ve 3. Ameliyatları olacağını söyledi. son on yıldır bu ameliyatlar yapılabiliyo türkiyedeki en büyük hasta 12-13 yaşlarında dedi.bebeği kaybetme olasılığının yüksek olduğu söylendi. Bu forumda da başına gelen varmı diye dolaşıyorum bi çare arıyorum. Yaşayan bebekler duydum elhamdülillah artık ne yazıldıysa onu yaşayacağız

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Tevekkül en güzeli dediğiniz gibi. Rabbim size bağışlasın inşallah yavrunuzu.

Küçük savascimiz çok güzel günler yaşayacak annesi hele bı atlatsin operasyonları Allah'ın izniyle sen içini ferah tut rabbine sığın o en hayırlısını verendir

Küçük savascimiz çok güzel günler yaşayacak annesi hele bı atlatsin operasyonları Allah'ın izniyle sen içini ferah tut rabbine sığın o en hayırlısını verendir
Amin hepiniz hamilesiniz dualarınız çok kıymetli bu mübarek günlerde hepinizden dua bekliyorum

Ablam yeni doğum yaptı ona bile tavsiye vermeye cekiniyorum hiç anlamıyorum bu insanları.

Arkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum

Canım geçmiş olsun. Her şey iyi olacak inşallah, bebişin zamanında gelecek hastanede gözetim altındasın. Dualarım seninle.

Çok geçmiş olsun inş bir an önce geçer bu erken doğum riskin. Gününde gelir miniğin. Stres yapma burda 91nana91 de yaşadı aynı süreci toparladı sende toparlarsin merak etme.

Allah yardımcın olsun ins gününü bekleyecek yavrun tedavilerle beklemede bile bak tuğcenin bebisi aşağı yukarı aynı haftada olmalısınız gayet sağlıklı önümüzde güzel bı örnek var kötü dusunme sakin kalmaya calis

Gecmis olsun. Siz dinlenin, kendinizi yormamaya uzmemeye calisin. Her sey yoluna girer kisa surede, tedavi goruyorsunuz

Canım zamanını bekleyecek bebişin sen stres yapma o da etkiliyor. Dualarım seninle

Çok geçmiş olsun hiç korkmayın
Tansiyonunuz kaç çıkıyor acaba

Canım üzme kendini doktorların yanında emin ellerdesin. Hayırlı haberler ile geleceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…