- 13 Haziran 2024
- 776
- 640
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.141
Aynen mesela grip oldum diyelim rapor aldığımda doğym iznimden bir gün düşer diye biliyodumBen anlamadım tam olarak canım. Çalışabilir alırsan 37 ye kadar çalışabilir veriliyor. Eğer izne çıkmak istiyorsan oradaki tarihi değiştiriyorlar çalışamaz olarak çeviriyorlar. Çalışabilir raporun varken normal iş göremezlik raporu alamıyormuşsun bahsettiğin oysa.
Çok geçmiş olsun zamanında sağlıkla doğsun inşallahArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Canım moralini bozma. Bu şekilde 37 38 e gelen bir sürü hamile var. Pozitif ol lütfen. Dualarımız seninleArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Canim sakin olmaya calis 1 cm cok degil hastanede daha guvendesin kontrol altinda litfen elinden geldigi kadar stres yapmamaya calis dualarimiz seninleArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bkli
Uzulme kuzum benim onlemi alinmis oyle dusun iyiki gitttin dualqrimiz seninleArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Öyle olmuyormuş bana hastane 32 den sonra ya çalışabilir ya çalışamaz yazabiliriz sistem normal istirahat raporu yazdırmıyor dediler. Ben de istemiştim ama çalışamaz a çevirdiler. Sen yine hastaneye bir danış istersenAynen mesela grip oldum diyelim rapor aldığımda doğym iznimden bir gün düşer diye biliyodum
Çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsinArkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Rabbim yardımcınız olsunGittik bi çok doktora 24. Haftada öğrendim o günden beri her hafta doktordayız desem yalan olmaz. Doktor doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağını ilk haftasında birinci ameliyatı olacağını atlatırsa 2. Ve 3. Ameliyatları olacağını söyledi. son on yıldır bu ameliyatlar yapılabiliyo türkiyedeki en büyük hasta 12-13 yaşlarında dedi.bebeği kaybetme olasılığının yüksek olduğu söylendi. Bu forumda da başına gelen varmı diye dolaşıyorum bi çare arıyorum. Yaşayan bebekler duydum elhamdülillah artık ne yazıldıysa onu yaşayacağız
Çok aldıysan hepsini birden koyma canım sonra fazla olgunlaşırsa tüketemezsin kötü oluyor birkaç gün sonraOnları da deneyeyim, inşallah bir hafta sürmez çünkü stok yapmıştım ahhdjdjd çıldırırım olana kadar
Sen nasılsın bugün geçti mi eve çıktığında olan sıkıntılar normale döndü müSancın çıkarsa ilaçla durdururlar da işte açılma ya da başka şeyler olmamıştır inşallah
Anladım canım bende danışayım. Bebişi yarın görmeye gidicem acaba pozisyon almış mıdır çok merak ediyorum.Öyle olmuyormuş bana hastane 32 den sonra ya çalışabilir ya çalışamaz yazabiliriz sistem normal istirahat raporu yazdırmıyor dediler. Ben de istemiştim ama çalışamaz a çevirdiler. Sen yine hastaneye bir danış istersen
143/98 şu an direnç gösteriyor strese bağlıÇok geçmiş olsunhiç korkmayın
Tansiyonunuz kaç çıkıyor acaba
Dualarımız sizinle…Amin hepiniz hamilesiniz dualarınız çok kıymetli bu mübarek günlerde hepinizden dua bekliyorum
Stres yapmayın Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz143/98 şu an direnç gösteriyor strese bağlı
Benimki dönüyor hala bir aşağıda bir yukarda kafası ya, bakalım ne zaman sabitlenecekAnladım canım bende danışayım. Bebişi yarın görmeye gidicem acaba pozisyon almış mıdır çok merak ediyorum.
Galiba benimki de döndü iki gündür mide yanmam hiç yok dilimi isirayim sanırım makat geliş oldu şuanBenimki dönüyor hala bir aşağıda bir yukarda kafası ya, bakalım ne zaman sabitlenecek
Sakın üzülmeyin benim kuzenim 1 cm açıklık ile 4 ay yattı ve 36. Haftada doğumunu yaptı. Doktorum daha fazla açıklıkla gününü bekleyen hastalar olduğunu söylemişti. Benim de biraz açıklığım var sancım da çıkmıştı ama sonra ilaçlarla durdu. Ben de iğne yemiştim ve bir gece yatmıştım. Sancı bitince muhtemelen yarın akçama doğru çıkarırlar sizi de ama evde hep yatmanız gerekiyor. Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.Arkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Sizin açıklık ne kadardı?Sakın üzülmeyin benim kuzenim 1 cm açıklık ile 4 ay yattı ve 36. Haftada doğumunu yaptı. Doktorum daha fazla açıklıkla gününü bekleyen hastalar olduğunu söylemişti. Benim de biraz açıklığım var sancım da çıkmıştı ama sonra ilaçlarla durdu. Ben de iğne yemiştim ve bir gece yatmıştım. Sancı bitince muhtemelen yarın akçama doğru çıkarırlar sizi de ama evde hep yatmanız gerekiyor. Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.
Ne zamana kadar dönmesi lazım acaba belli bi şartı yok sanırımBenimki dönüyor hala bir aşağıda bir yukarda kafası ya, bakalım ne zaman sabitlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?