2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Aynen mesela grip oldum diyelim rapor aldığımda doğym iznimden bir gün düşer diye biliyodum

Çok geçmiş olsun zamanında sağlıkla doğsun inşallah

Canım moralini bozma. Bu şekilde 37 38 e gelen bir sürü hamile var. Pozitif ol lütfen. Dualarımız seninle

Merhaba kızlar, uzun zamandır burayı takip edemedim. Hepiniz iyisinizdir umarım Benim bebem sanki karnımda deyilde midemde gibi, sürekli kaburgama tekme atıp sıkıştırıyor. Bazen acaba midem hangi tarafa sıkıştı diye düşünmüyor değilim asıl sorum yatakla ilgili. Biz ayrı oda yapıyoruz ama yatağı henüz bir müddet bizim odada duracak gibi gözüküyor. O yüzden park yatak mı alsam yoksa beşik mi karar veremiyorum

Canim sakin olmaya calis 1 cm cok degil hastanede daha guvendesin kontrol altinda litfen elinden geldigi kadar stres yapmamaya calis dualarimiz seninle

Uzulme kuzum benim onlemi alinmis oyle dusun iyiki gitttin dualqrimiz seninle

Aynen mesela grip oldum diyelim rapor aldığımda doğym iznimden bir gün düşer diye biliyodum
Öyle olmuyormuş bana hastane 32 den sonra ya çalışabilir ya çalışamaz yazabiliriz sistem normal istirahat raporu yazdırmıyor dediler. Ben de istemiştim ama çalışamaz a çevirdiler. Sen yine hastaneye bir danış istersen

Çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin inşallah miniğin de zamanında gelir, hemen hemen benzer şeyleri yaşıyoruz üzüntü stres sancıları çok tetikliyor elinden geldiğince iyi düşünmeye çalış, çok zor kafaya takmamak ama iyiyi ummaktan başka elden bir şey gelmiyor dualarımız seninle

Rabbim yardımcınız olsun Umarım yanılmışlardır hastalık konusunda ama doğruysa bile ameliyatına girer çıkar birşey olmaz sağsağlim kavuşursunuz inşallah

Anladım canım bende danışayım. Bebişi yarın görmeye gidicem acaba pozisyon almış mıdır çok merak ediyorum.

Sakın üzülmeyin benim kuzenim 1 cm açıklık ile 4 ay yattı ve 36. Haftada doğumunu yaptı. Doktorum daha fazla açıklıkla gününü bekleyen hastalar olduğunu söylemişti. Benim de biraz açıklığım var sancım da çıkmıştı ama sonra ilaçlarla durdu. Ben de iğne yemiştim ve bir gece yatmıştım. Sancı bitince muhtemelen yarın akçama doğru çıkarırlar sizi de ama evde hep yatmanız gerekiyor. Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.

Sizin açıklık ne kadardı?
Benim de 1cm açılmam var ama nst de sancım çıkmıyor ama hiç ciğer geliştirici yapmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…