- Konu Sahibi Mervenur277
- #33.021
Gündüz uyusun diye kırk takla attım, şimdi memelerim doldu emsin diye uyandırmaya çalışıyorum asla uyanmadı. Gözleri kapalı yarım yamalak 10 dk emdi almıyor şimdi
bu kızın ortası yok ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçer geçer her şeye alışıyorlar , üstünü değişirken katılana kadar ağlıyordu şimdi hiç tepki vermiyor büyüdükçe alışıyorlar![]()
Benimki de tek memeyi 10 dk emdi sızdı kaldı az önce. Ama gündüz toplasan 3 saat uyumuşturGündüz uyusun diye kırk takla attım, şimdi memelerim doldu emsin diye uyandırmaya çalışıyorum asla uyanmadı. Gözleri kapalı yarım yamalak 10 dk emdi almıyor şimdibu kızın ortası yok ya
18 mayıs da canımCanım den ne zaman doğum yapmıştın
Hepsini aynı canım dışarı da uyudu biraz önce uyandı emzirip uyuttum oğlumla eşimin sesinden uyandı İnş geri uyuyabilir geceGündüz uyusun diye kırk takla attım, şimdi memelerim doldu emsin diye uyandırmaya çalışıyorum asla uyanmadı. Gözleri kapalı yarım yamalak 10 dk emdi almıyor şimdibu kızın ortası yok ya
Bende 17 mayısta yaptım biz daha kalça ultrasonu filan çekilmedik canım da ondan sordum18 mayıs da canım
Dün gittim çektiler canım ortapedi de 2. Ayda getir demiştiBende 17 mayısta yaptım biz daha kalça ultrasonu filan çekilmedik canım da ondan sordum
2. ay dolduğunda demişler yani di mi sen erkenden çektirebildin mi?Dün gittim çektiler canım ortapedi de 2. Ayda getir demişti
Doğum yaptığım hastane 1 aylıkken çağırdı canım çocuk hastanesine götürdüm çekildi benim oğlanın ayağı eğri ya ortapediye götürmüştüm o da 2. Ayda getir dedi dün çekildi 2. Ayda da ortapedi çeker herhalde2. ay dolduğunda demişler yani di mi sen erkenden çektirebildin mi?
Bende 2. Ayda diye biliyordum ondan sorayım dedim canımDün gittim çektiler canım ortapedi de 2. Ayda getir demişti
Benimki de 2 saati geçti hala uyuyor maşallahBenimki de tek memeyi 10 dk emdi sızdı kaldı az önce. Ama gündüz toplasan 3 saat uyumuşturNiye böyleler ya ahahdhsj
Maşallah de aman totoyu kaşıBenimki de 2 saati geçti hala uyuyor maşallahalıp emzirsem mi diye bakıyorum ama korkuyorum da
bir yanım ya acikirsa diyor diğer yanım saçmalama biraz daha dur diyor
![]()
Hiç dokunma maşallah de uyutmaya çalışıyorum 2 saattir tamBenimki de 2 saati geçti hala uyuyor maşallahalıp emzirsem mi diye bakıyorum ama korkuyorum da
![]()
Bizim de yeni yeni düzeldi. İlk 1 ay kıyamet kopuyordu ya alt değiştirirken ağlamasın diye süt sağıp veriyordum öyle sakinleştiriyordukDarısı başımıza
Alt değiştirirken, üstünü değiştirirken ve yıkarken fileye oturttuğumda katılana kadar ağlıyor, içim gidiyor…
Valla gündüz ben 10 dk 10 dk uyuttum hep ya. Bir sefer 20 dk uyudu da yemek yapabildimBenimki de tek memeyi 10 dk emdi sızdı kaldı az önce. Ama gündüz toplasan 3 saat uyumuşturNiye böyleler ya ahahdhsj
Acıkmaz ya gece bazen 4 saat uyuyor artık o kadar hızlı acıkmıyorlar. Gündüz yapışmaları tamamen temas isteğindenBenimki de 2 saati geçti hala uyuyor maşallahalıp emzirsem mi diye bakıyorum ama korkuyorum da
![]()
2. Ayda dediler bize de. Erken yapılan çekimlerde bazen netleşmiyormuş ya da tam belli oluyormuş sanırımBende 2. Ayda diye biliyordum ondan sorayım dedim canım
Maşallahh saçlarıma benim bebeğin saçları döküldü ya kel adamlara benziyo şuanBöyle emerken saç baş yolan var mı hırsından sürekli saçını çekiştiriyor ya benim içim gidiyor
Eki Görüntüle 3607443
Doktorumuz 40-45 gün arası gelin dedi 43.gün göz ve kalça ultrasonu baktırdık herşey normal çıktı canım 40 günden sonra net çıkıyor demişti2. Ayda dediler bize de. Erken yapılan çekimlerde bazen netleşmiyormuş ya da tam belli oluyormuş sanırım