• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Benim oğlumda karnı tok gazı yok altı temiz uykusu gelince ağlıyorr her uyumadan önce ,akşamlarıda 1 2 saat sürenn ağlama krizi sonrası uyuyorr doktora sordum bende ,bazı çoçuklar böle uykuya direnirr normal dedii. Birde 3 güne kadarr oğum asla kucaktan inmiyordu benimde koyduğum an uyanıyorr kucağıma alamıyorsam o gün hiç uyumuyordu o derece.3 gündürr bazı uykularında yatağına koyup yarım kundak yapıyorum emzik veriyorum direk uyuyorrr çok iyii geldiiii😅 ama kamera yoksa yarım kundak önermiyorum uyandığı an sessizce açıyorlarr üstlerine fln çekebilirler bu dönemde
Ben de yarım kundak yapıyordum sürekli yüzünde eli kendini uyandırıyor, açıyor dediğin gibi korkuyorum bir şey olur diye. 0,3 tog kelebek kundak aldım çok rahat ettim Senemisback Senemisback önermişti tavsiye ederim

Benim oğlumda karnı tok gazı yok altı temiz uykusu gelince ağlıyorr her uyumadan önce ,akşamlarıda 1 2 saat sürenn ağlama krizi sonrası uyuyorr doktora sordum bende ,bazı çoçuklar böle uykuya direnirr normal dedii. Birde 3 güne kadarr oğum asla kucaktan inmiyordu benimde koyduğum an uyanıyorr kucağıma alamıyorsam o gün hiç uyumuyordu o derece.3 gündürr bazı uykularında yatağına koyup yarım kundak yapıyorum emzik veriyorum direk uyuyorrr çok iyii geldiiii😅 ama kamera yoksa yarım kundak önermiyorum uyandığı an sessizce açıyorlarr üstlerine fln çekebilirler bu dönemde
Bizimki de uykudan önce Bi çaba içine giriyor ne yaptığını anlamıyoruz, yüksek sesle pış pış diyince uykuya dalabiliyor.kundak bizimki sevmiyor, yüz üstü de yatınca kundak yapamıyoruz zaten 🫣

Link varsa atabilirmisinn

Daha uygun bir şey istersen bu da var

Bu sayfada az aşağı inersen ilk videoda sallanma şekli var tam aşağı yukarı değil salınma şeklinde. Biraz pahalı ama işe yarayacağını bilsem her odaya bitane alırım 😂

Evet biraz pahalıymış ama bende işe yarayacağını bilsem alırdım bizimkini yatırdığın da ağlamaya başlıyor, otomatik sallanan var 10 dk durursa duruyor sonra ağlıyor

İyi bari canım, bizimki de uyudu bakalım nekadar uyuyacak
Bizimki uyuyup uyuyup uyanıyor bugün eşimde evde ayağında sallayıp duruyor şimdi ona da alışırsa vay halime ben emzirip bırakıyordum çok zorlarsa sallıyordum

Kızlar bebeğim dün geceden beri çiş yapmıyor. Keyfi yerinde, uyumasında emmesinde de bir sorun yok. Ateşini ölçmedim ama olduğunu düşünmüyorum. Sütüm de geliyor, kontrol ettim. Çok sıcaklardan susuz mu kalıyor acaba? Chatgpt hemen doktora git diyor ama hemen de acile koşmak istemiyorum.

Evet biraz pahalıymış ama bende işe yarayacağını bilsem alırdım bizimkini yatırdığın da ağlamaya başlıyor, otomatik sallanan var 10 dk durursa duruyor sonra ağlıyor
Bizimki manuele alıştı da bunu uyku için düşünüyorum sadece bakalım düzene girmezse alıp denerim artık

Bizimki uyuyup uyuyup uyanıyor bugün eşimde evde ayağında sallayıp duruyor şimdi ona da alışırsa vay halime ben emzirip bırakıyordum çok zorlarsa sallıyordum
Benimki ayakta sallanıyor onu geçtim sallamaya bazen çarşafta bile sallıyoruz çocuk resmen kriz geçiriyor

Kızlar bebeğim dün geceden beri çiş yapmıyor. Keyfi yerinde, uyumasında emmesinde de bir sorun yok. Ateşini ölçmedim ama olduğunu düşünmüyorum. Sütüm de geliyor, kontrol ettim. Çok sıcaklardan susuz mu kalıyor acaba? Chatgpt hemen doktora git diyor ama hemen de acile koşmak istemiyorum.
Bıngıldak çökükse susuz kalmış demek diye biliyorum bir kontrol et istersen.

Back
X