haa benim 34+5 senden 4 gün küçük oluyorbugün 35+2![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haa benim 34+5 senden 4 gün küçük oluyorbugün 35+2![]()
Benim 2 kez 40 a çıktı ama ciddi derecede o anda ki kasılmayı hissettim şaşırdım hatta. Ama evet düzenli şekilde 10 dk da bir olması sancı var anlamına geliyormuş. Doktorum hafif kasılman var bile demedi bana beni panik yaptırmamak için mi acaba.Kızlar ben nst konusunda baya bir tecrübelendim sayılır. 40 ın üzeri ve düzenli olanlar sancı olarak kabul ediliyor, 20 dk içinde 3 kez olması da yalancı sancı olmadığını gösteriyormuş.. Yalnız sancının yavaş yavaş artması pik yapması ve yavaş yavaş azalması gerekli yani böyle yayvan bir dağ oluşucak çizgiyle, ani iniş çıkışlar hareket kaynaklı oluyor...
Ben bugün tam 35 haftalığım. Aramızda 2 gün var sanırımhaa benim 34+5 senden 4 gün küçük oluyor![]()
evet allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziBen bugün tam 35 haftalığım. Aramızda 2 gün var sanırım![]()
Amin canım senin bebiş de kız mıevet allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi![]()
ayni haftadayiz benimde oluyor regl agrisi gibi. nerdeyse 33 34 haftalardan var o agri gelip geciyor dinlenince geciyorBugün tam 37. haftam, gece karnımda regl ağrısına benzer bazı ağrılar oldu ama geçti… yavaş yavaş vücut hazırlanıyor herhalde, ama rahatsız ediciydi
aa öyle mi ? ben ilk defa dün hissettim şiddetli şekilde ve kızım durmadı karnımın içinde bi süre , tedirgin oldum ama sanırım artık bu haftalarda normal. Hiç nst ye girmedim, yarın gireceğim ama sancı dedikleri şey böyle bir şey herhaldeayni haftadayiz benimde oluyor regl agrisi gibi. nerdeyse 33 34 haftalardan var o agri gelip geciyor dinlenince geciyor
Canım newlife b12 kullanıyorum baya yükseltti beni hatta haftada 1 alıyorum çok yükseldiği içinKızlar b12 takviyesi kullanan var mı ? Alt sınırın altına düşmüş benim. Kafama göre alıp içsem bişey olmaz dimi
Değerin kaçken kullanmaya başladın canım? Benimki 182 ye düşmüş. Ona göre alayım ben deCanım newlife b12 kullanıyorum baya yükseltti beni hatta haftada 1 alıyorum çok yükseldiği için
ben kullanıyorum canım ocean dil altı sprey olanı doktor ön€rdiKızlar b12 takviyesi kullanan var mı ? Alt sınırın altına düşmüş benim. Kafama göre alıp içsem bişey olmaz dimi
Benimde 10du bişey olmuyor canımKızlar benim hemoglobinim 10a düşmüş. Bu durumda nasıl sezaryen nasıl olacak. Ameliyat riskli olmaz mı ya
Doğum yaptın mı kuzumBiraz aptal gibiyim hamilelikte beyin küçülüyor ya benimki komple iptaldün bütün gece anestezi druyla kavga ettim rüyamda
psikolojik mi bilmiyorum rahim sizlamasi var bel ağrısı var eşim inanılmaz mutlu rahat kızım geliyor diye dolanıyor evde bir de bana sor kafamda dünya kadar soru sen nasılsın fındık kurdun nasıl
![]()
ben genel istiyorum hem kendime travma olmasın hem kimseye zorluk çıkarmayım aşırı panik oluyorum titriyorum belden iğne için sabit durmam lazım imkansız hem de doğumu korkunç hatırlamak istemiyorum daha çocuk istiyoruz çünkükizlar ben doktorla sezaryenin nasil olacagini konusmadim hic unutdum dun sormayi. yarin sorarim artik gidince ama kararsiz kaldim beldenmi yaptirsam yoksa tam uyutulsammi iyi. benim ilk sezaryen belden olmustu simdi bilmiyorum nasil yaptirsam doktorlar belden olsun diyorlar hep. sezaryen olanlar planlayanlar siz nasil yaptiracaksiniz
Ben şehir hastanesinde doğum yaptım. İlk üç gün süt sağma makinesine izin vermiyorlar. Ama ikinci gün baktılar ki göğüslerim taş gibi, mastit olmayayım diye süt sağma makinesi getirdiler. Dün taburcu oldum. Eşim süt iyi gelsin diye hastane tipi bir süt sağma makinesi kiraladı. Şu an evde onu kullanıyoruz. Eğer hastane izin veriyorsa yanınızda süt sağma makinesi olsa hiç fena olmaz bence. Tabii bunlar benim tecrübelerimPeki bu süreçteki deneyiminize göre hastane çantasında süt sağma pompası olmalı mı?
Ben hastanenin pompasını çok beğenmedim. Çünkü tamamı plastik ve sertti. Kendi pompam vardı ama yıkamamıştık ve acil doğum olunca yanımıza da almamış bulunduk. Bence kendi pompanızı kullanmanız daha iyi olur.Peki bu süreçteki deneyiminize göre hastane çantasında süt sağma pompası olmalı mı?
Canım tahinin üstündeki yağdan çok memnun kalan var birde ayva çekirdeğinin yağını duydum.Kızlar göğüs ucunun yara olmaması için Lansinoh krem dışında ne kullanabiliriz? Lansinoh güzel yumuşatıyor ama yarayı önleyebilecek gibi gelmedi bana.