• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Benim de 3 bçk yaşında bi oğlum daha var. Kıskanmıyomuş gibi görünüyo ama çok hırçınlaştı. Huyu suyu değişti bebemin. Kardeşibr vuruyum kırıyım bi hamlesi yok ara ara öpüyo seviyo falan. Emzirmeme falan bişi demiyo yanıma geliyo oynuyoruz aynı zamanda emzirirken bi şekilde. Ama ilgi illaki azaldı istedği kadar oynayamıyoruz tam bişi yapcaz bebek ağlıyo falan bırakmak zorunda kalıyoruz. O yüzden çok hırçınlaştı. Sizde ne gibi değişiklikler var
Benim de 21 aylık bir evladım daha var. O da dediğiniz gibi ve çoğu şey için beni istiyor. Anne gelsin anne gelsin. O da haklı, bazen vicdanen cok zorlanıyorum.

Ya gece kalkıp bakmıyor ama o rezilliğimi görsün en azından hem deprem bölgesindeyiz ne olur ne olmaz gece aynı evde de olsak ayrı odada olmak istemiyorum çocuklar küçük Bi de yatak ayrılınca evde sorunlar daha çok oluyor
Heryer deprem bölgesi heryer sallanıyor artık yüksek ev yapilmamasi gerekiyo heryer tek kat

Ben gündüz uyku sorununu üstümde yatırarak çözdüm temas istiyor başka bir derdi yok. Yanına yatıp ağzına kadar yanaşıyorum ya da üstüme yatırıyorum gündüz asla yatakta yatmıyor. Artık kabullendim
Benim oğlum da aynı huyda. Gündüzleri yapışık geziyoruz artık. Ne yemek yapa biliyorum ne başka bi iş

Benim oğlum da aynı huyda. Gündüzleri yapışık geziyoruz artık. Ne yemek yapa biliyorum ne başka bi iş
İnşallah büyüdükçe daha az bağımlı hale gelirler. En azından yatakta uyusalar sık emzirmeye razıyım. Yatağa koyduğumda yarım saati geçen uykusu hiç olmadı gündüz

Back
X