- 3 Eylül 2015
- 2.480
- 3.776
- 333
- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 21 aylık bir evladım daha var. O da dediğiniz gibi ve çoğu şey için beni istiyor. Anne gelsin anne gelsin. O da haklı, bazen vicdanen cok zorlanıyorum.Benim de 3 bçk yaşında bi oğlum daha var. Kıskanmıyomuş gibi görünüyo ama çok hırçınlaştı. Huyu suyu değişti bebemin. Kardeşibr vuruyum kırıyım bi hamlesi yok ara ara öpüyo seviyo falan. Emzirmeme falan bişi demiyo yanıma geliyo oynuyoruz aynı zamanda emzirirken bi şekilde. Ama ilgi illaki azaldı istedği kadar oynayamıyoruz tam bişi yapcaz bebek ağlıyo falan bırakmak zorunda kalıyoruz. O yüzden çok hırçınlaştı. Sizde ne gibi değişiklikler var
Bende kıyamıyorum eklemeye dökülmesinden korkuyorumİlk fotolara bakıyorum doğduğunda gürdü baya şimdi biraz seyrekleşti ama bayağı uzamış. Bıngıldak olmasa bağlanır üstler![]()
Dökülmeye devam eder mi ki ? Ne zaman son haline gelecek acabaBende kıyamıyorum eklemeye dökülmesinden korkuyorum![]()
Dr goturecektim okadar kötü olduki çarşafla sallayıp duruyo ne kucakta ne ayakta ben yandım alıştırmak istemiyorum ama ateşi çıktı aglamaktanAşıdandır canım çoklu aşı olunca daha zor
Oooo chatgpt ye sordum 2 yaşına kadar sürebilir son halini alması o zamana kadar dökülebilir diyor. Rengi yapısı değişebilirmişBende kıyamıyorum eklemeye dökülmesinden korkuyorum![]()
Heryer deprem bölgesi heryer sallanıyor artık yüksek ev yapilmamasi gerekiyo heryer tek katYa gece kalkıp bakmıyor ama o rezilliğimi görsün en azından hem deprem bölgesindeyiz ne olur ne olmaz gece aynı evde de olsak ayrı odada olmak istemiyorum çocuklar küçük Bi de yatak ayrılınca evde sorunlar daha çok oluyor
Ben etiketlemeyi bilmiyorum kimdi gebelik testi yapan ne oldu sonuç![]()
Kan vermedim kızlar adet oldumhsrttt yazmadı sanırım ben görmedim.
Gözün aydın canım ben hala olmadım hap kullanmaya başladim öbürlerinde hemen görmeye başladımKan vermedim kızlar adet oldum
Doğum kontrol hapı mı kullanıyorsunGözün aydın canım ben hala olmadım hap kullanmaya başladim öbürlerinde hemen görmeye başladım
Evet canım yeni basladim stres oldumDoğum kontrol hapı mı kullanıyorsun
Teşekkür ederim![]()
Şurup yok muydu canım biraz verseydin duş yasak zatenDr goturecektim okadar kötü olduki çarşafla sallayıp duruyo ne kucakta ne ayakta ben yandım alıştırmak istemiyorum ama ateşi çıktı aglamaktan
Atesi 38.5 olursa ver dedi dr 38 geçmedi bende veremedimŞurup yok muydu canım biraz verseydin duş yasak zaten
Aynen bize toki evi çıkmıştı depremden önce bugün açıklanmış bize 2. Kat çıkmış bina kaç katlı çok merak ediyorumHeryer deprem bölgesi heryer sallanıyor artık yüksek ev yapilmamasi gerekiyo heryer tek kat
İnş geçmez ama çok huzursuzsa versen sıkıntı olur mu kiAtesi 38.5 olursa ver dedi dr 38 geçmedi bende veremedim
İnşallah dökülmez böyle çok güzelDökülmeye devam eder mi ki ? Ne zaman son haline gelecek acaba
Benim oğlum da aynı huyda. Gündüzleri yapışık geziyoruz artık. Ne yemek yapa biliyorum ne başka bi işBen gündüz uyku sorununu üstümde yatırarak çözdüm temas istiyor başka bir derdi yok. Yanına yatıp ağzına kadar yanaşıyorum ya da üstüme yatırıyorum gündüz asla yatakta yatmıyor. Artık kabullendim
İnşallah büyüdükçe daha az bağımlı hale gelirler. En azından yatakta uyusalar sık emzirmeye razıyım. Yatağa koyduğumda yarım saati geçen uykusu hiç olmadı gündüzBenim oğlum da aynı huyda. Gündüzleri yapışık geziyoruz artık. Ne yemek yapa biliyorum ne başka bi iş