- 3 Eylül 2015
- 2.480
- 3.776
- 333
- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.061
Sola yatır arkasını destekle mutlaka.Kızlar ya bebeğim hep sağa yatıyor artık kafası şekil almaya başladı korkuyorumm
Kullandığınız bir yastık vs var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sola yatır arkasını destekle mutlaka.Kızlar ya bebeğim hep sağa yatıyor artık kafası şekil almaya başladı korkuyorumm
Aynen valla benim de aynıçok yoğun geçiyor ya artık buraya bakmaya bile vakit kalmadı sizin de öyle mi
Ben 1 haftada toparladım canım doktor şaşırdııKızlar ya bebeğim hep sağa yatıyor artık kafası şekil almaya başladı korkuyorumm
Kafasında hafif düzleşme vardı bir anda arttı ciddi dedi doktorr asla sağa yatmıcak dedi,hep sağa yatıyordu gece, güzdüzleride düz kafa yastığıda hiç işe yaramamış demekki.sağa dönüyorsa sol kolunun ,omzunun altına küçükk minicikk yastık koyuyorsunn sağa dönemiyorr hep düz veya sola dönük yatıyorr.1 haftaa herzman böle yaptım doktorr 1 haftadaa nasıl toparlıyor dedii ciddi düzeydeydi hafif düzeyde olduBen 1 haftada toparladım canım doktor şaşırdıı
Söyle minicik bir yastıkk kremin boyutundann anlayabilirsinKafasında hafif düzleşme vardı bir anda arttı ciddi dedi doktorr asla sağa yatmıcak dedi,hep sağa yatıyordu gece, güzdüzleride düz kafa yastığıda hiç işe yaramamış demekki.sağa dönüyorsa sol kolunun ,omzunun altına küçükk minicikk yastık koyuyorsunn sağa dönemiyorr hep düz veya sola dönük yatıyorr.1 haftaa herzman böle yaptım doktorr 1 haftadaa nasıl toparlıyor dedii ciddi düzeydeydi hafif düzeyde oldu
Evet 2 çocukla benim ekstra yoğun. Gelen giden ev işleri derken vakit kalmıyorçok yoğun geçiyor ya artık buraya bakmaya bile vakit kalmadı sizin de öyle mi
Ben bugün WC ye bile zor gittim çığlık kıyamet. İnşallah geçer bu günlerEvet 2 çocukla benim ekstra yoğun. Gelen giden ev işleri derken vakit kalmıyor
önceden Ne çok boş vaktimiz varmış dimiKızlar cok yoğun geciyor günler. Gün içinde wcye gitmeye bile fırsat bulamıyorum siz buraya nasıl bakabiliyorsunuz![]()
Bende sabahtan beri uyutamıyorum ya deli olacağım uzun i uyku yapamadıçok yoğun geçiyor ya artık buraya bakmaya bile vakit kalmadı sizin de öyle mi
Bugün Benimkide öyle bakalım gece nolucakBende sabahtan beri uyutamıyorum ya deli olacağım uzun i uyku yapamadı
Gece yatarlar zaarBugün Benimkide öyle bakalım gece nolucak![]()
Benimki böyle uyumayınca gecede uyumuyo yandık yine bu akşamGece yatarlar zaar
Yinede aralarda kaçamak yapmak için biraz fırsat bulmaya çalışın canım, yada annen gil yakınındaysa arada onlarla biyerlere git, sürekli evde sıkılırsınızAynen canım tek Bi yere gidemiyorum izinleri de hep hafta içi bugün böyle yapacaklarını bilsek dün gezer kendilerine gitmezdik en azından artık tüm yaz böyle geçer akşamları da geç geliyor yemek ye çay iç çok geç oluyor eve tıkılıp kaldık
Bizimki de birgün iyiyse diğer gün kötü, bugün hiç derin uyku yapmadı kollarım koptu, o inat edince bende inat ettim Bi şekilde uyuttum ama sürekli kıpır kıpırKızlar sanırım artık gündüz uykuları kısalacak. Bütün bebislerimiz aynı durumda. Ama sosyal tepkiler verdikçe iş guzellesiyor. Öyle düşünelim![]()
çok uğraşıyorum ama solu hiç sevmiyor kesik kesik yatıyor öyle olunca şimdi artık şekil almaya başladığı için direniyorum bakalımSola yatır arkasını destekle mutlaka.
NasıllllBen 1 haftada toparladım canım doktor şaşırdıı
Önceki mesajlarda yazdım canım görselde gönderdim etiketlemediğim için görmedin sanırımNasıllll
Bizimki de hala uyumadı başım çatlıyor göğüslerim emzirmekten ağrıyor daha kendinde Bi damla uyku yokBenimki böyle uyumayınca gecede uyumuyo yandık yine bu akşam