- 20 Ocak 2020
- 5.230
- 2.553
- 173
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.261
Küçük 9-10 gibi uyuyor büyüğe hiç düzen oluşturamadık canı ne zaman isterse o zaman uyuyor bebekken de öyleydi hele gündüz uyursa hiç sabaha karşı uyuyor küçüğün durumuna göre çıkarabiliyorum dışarı malum sadece emziriyorum mecbur bazen dışarda emzirmek zorunda kalıyorum benim oğlan değişik pazara gitmek istedi kaldırdım götürdüm küçük pazarda ağlaya ağlaya uyuyup kaldı yavrum elimden bişey gelmedi Allah dan ev karşısı hemen şimdi bahçede bu sıcakta tek başımıza oturuyoruz yeter ki sussun diyeEvin tum dengeleri cocuk dogunca degismistir ama cocuklr gercekten duzen seviyor. Her gun ayni saatte parka cikarip her gun ayni saatte kucugu uyutmaya calissan. Kucuk nasil uyuyor mesela sallanarak mi? Al cocugu odaya git karanlikta sessizlikte salla salla dur. Aksam 7 gibi falan. Onu uyutup buyugu al yatir yatagina. Biliyorum soylemesi basit ama iki hafta boyunca saatlerce odada yalniz kalarak uyku duzeni yaptim cocuga zordu ama oldu. Sen de yapabilirsin sadece esine soyle annesinde yiyiversin ev de dagilsin. Her sey duzelmeden once dagilir zaten birak bosver. Sen duzeni sagladikca buyuk cocugun da duzene girer bence.