- 5 Eylül 2018
- 772
- 772
- 103
- 38
Yok benim ilk doğum sezaryendi bu da öyle olur. Seklajım var diye öyle muayene etti açılma var mı dikişler duruyor mu diye. Ama o pozisyonda beklemekten galiba resmen ağlıyorum ağrıdan ne yapacağımı şaşırdım. Bir parol içeceğim galibaNormal mi bekliyorsun doğumu
Odamı ağrı yapıyormuş ya benim ağrılarımda iki gündür daha kötü hal aldı gece uyumamın imkanı kalmadı değiğin gibi çatır çatır kırılıyorum sanki
Bunun hiçbir tedavisi yok valla dayanamıyorsan iç ılık su da dene bacaklarının arasına inşallah yarına kadar geçer çok beklediğinden olmuşturYok benim ilk doğum sezaryendi bu da öyle olur. Seklajım var diye öyle muayene etti açılma var mı dikişler duruyor mu diye. Ama o pozisyonda beklemekten galiba resmen ağlıyorum ağrıdan ne yapacağımı şaşırdım. Bir parol içeceğim galiba
Sağ ol canım inşallah geçer sabahaBunun hiçbir tedavisi yok valla dayanamıyorsan iç ılık su da dene bacaklarının arasına inşallah yarına kadar geçer çok beklediğinden olmuştur
İkiz bebeklere de olur mu ilk aylar sigarlar miBende elele kullanıyorum bir yıldır park yatak çok memnunum bence artık park yatak ile diğer yatakları karşılaştırmamıza gerek yok görüntü olarak çok iyi değiller ama en kullanışlılıarı park yatak
Bir tanesine ikisi bir yatabilir bence baya geniş oluyır içi 4-5 ay sonra dönmeye başladıklarında bir tane daha alabilirsinİkiz bebeklere de olur mu ilk aylar sigarlar mi
Evet bu hafif Philips’le de bir seneyi doldurduk ama elektronik hersey en iyi marka da olsa şans işi buna inanıyorumSüper haberbenim de kontrolüm vardı bugün. beni de 15 güne bir çağırıyor. 2 hafta sonra yine gideceğim ve onda nst’ye bahlayacak imiş. 34 ya da 36 sonrası haftada bir dedi. Hangi haftaya dedi hatırlayamadım
Yukarı çıktı, tehlikeli bölgeden uzaklaştı çok şükürçok saol sorduğun için
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz Philips’i? Bende Dyson gen5 vardı, minik bir sorun çıktı garantisi devam ediyordu, tamire yolladik. 40 gün oldu daha gelmedi. Tüketici haklarına başvurduk. Gen5 çok ağır gelmişti bana, daha hafif bisiler bakınıyorum.
Çok geçmiş olsunRahim agzi ve Serkajda sorun olmaması çok çok güzel haberler. Ins Üni hastanesi daha odaklı ilaçlarla bertaraf eder enfeksiyonu
Yarına kalmaz o ağrı sanırım idrar kültüründe de antibiyotik belirlemek için yapıyorlar senin minnak çok savaşçı bişi olmaz gönlünü ferah tutKızlar bugün rahim ağzına bakmak için vajinal muayene yaptı doktorum. O pozisyonda bir süre bekletti beni odaya gelene muayene bitene kadar. Şimdi o kadar çatı ağrısı var ki yatamıyorum kalkamıyorum ağrıdan ölecem. Her hareketinde oradaki kemikler kırılıyor sanki
İnşallah canım inşallahYarına kalmaz o ağrı sanırım idrar kültüründe de antibiyotik belirlemek için yapıyorlar senin minnak çok savaşçı bişi olmaz gönlünü ferah tut
Canım inşallah ilaçlarla enfeksiyonun geçer . Neden Altan baktı kiKızlar bugün rahim ağzına bakmak için vajinal muayene yaptı doktorum. O pozisyonda bir süre bekletti beni odaya gelene muayene bitene kadar. Şimdi o kadar çatı ağrısı var ki yatamıyorum kalkamıyorum ağrıdan ölecem. Her hareketinde oradaki kemikler kırılıyor sanki
Ama dikiş durumu ve açılma durumu ultrasondan görülmüyor mu normal ultrasondanYok benim ilk doğum sezaryendi bu da öyle olur. Seklajım var diye öyle muayene etti açılma var mı dikişler duruyor mu diye. Ama o pozisyonda beklemekten galiba resmen ağlıyorum ağrıdan ne yapacağımı şaşırdım. Bir parol içeceğim galiba
Benim doktorum garantici bu 3. Defa vajinal muayenem. Açılma normal ultrasonda görünmeye biliyor ilk gebeliğimde vajinal muayenede 20. Haftada gördü rahim ağzının kısaldığını. Normalde görünmemişti.Ama dikiş durumu ve açılma durumu ultrasondan görülmüyor mu normal ultrasondan
İnşallah canım bakalım yarın üniversite hastanesine gideceğimCanım inşallah ilaçlarla enfeksiyonun geçer . Neden Altan baktı ki
İnşallah diyelim3 yıldan sonra kesin rahatlar muyız
Bir gece ansizin gelebilirBende korku heyecan karışık her an suyumun gelmesini bekliyorum artık her gece doğuruyorum rüyamda çıksada kurtulsam diyorum
Cocuk bakmak kolaylasmaz sanmiyorum buyudukce dertleride büyüyor diyolar ya dogru cidden ama 3 yaş güzel bi yaşHah bende hep bunu düşünüyordum bedenen bağumlılığı kalmayacak en azından diye ama kimse kolaylaşıyor demiyordu herkes her geçen gün daha zor diyor halbuki yürümesi bile rahatlatıyor insanu
O giden kilo bebisten değil senden gitmiştir canım bir şey olmaz endişelenme.Gunaydinlarr hanimlarben bu gripten sonra tartildm kilo vermisim bi sıkıntı olmaz dimi 70 le basladim 76.5 a cikmistm yarim kilo gitmis hatta daha fazla gitmis 75 kusuratli bisiler cikiyo insan herseyden telaslaniyo bugün gitsem mi acaba doktora
O kilo senden gitmiştir merak etme. Ben şeker diyetinden sonra 3 kilo verdim ama Bebek kilo almaya devam ediyor çok şükür. Kilolar benden gitti yani. İçin rahat etsin diye gidebilirsin ama.Gunaydinlarr hanimlarben bu gripten sonra tartildm kilo vermisim bi sıkıntı olmaz dimi 70 le basladim 76.5 a cikmistm yarim kilo gitmis hatta daha fazla gitmis 75 kusuratli bisiler cikiyo insan herseyden telaslaniyo bugün gitsem mi acaba doktora
Normal zamanda bende de oluyo o kendiligindn geciyo ama tehlikesi var midir bilmem inşallah yoktur doktor da onemsiz der hatta inşallah gidene kadar gecmis olurKızlar bende de galiba bartolin apsesi oluştu tam emin olmamakla birlikte dün sabah tam vulva kenarında bir şişlikle ve sızlama ile uyandım. Bu sabah deri üzerindeki tahriş geçmişti ama içerde ufak bir şişlik var dokununca acıyor. Sanırım kilo aldığım için iç çamaşırlar dar geliyor ve ondan oldu. Perşembe günü randevum var dua edin benim için o şişlik insin. Çok korkuyorum ya. İlişkiden bile uzak duruyorum hamilelikte enfeksiyona açık olduğumuz için. Niye böyle oldu ki
Benden gittiyse hic sorun degil aksine sevinirimO kilo senden gitmiştir merak etme. Ben şeker diyetinden sonra 3 kilo verdim ama Bebek kilo almaya devam ediyor çok şükür. Kilolar benden gitti yani. İçin rahat etsin diye gidebilirsin ama.
Ay aynıyız bende 70 le başladım 77 felandım bir aydır hastayım tam da düzelemedik 75 kere düşmüştüm nirşey olmaz ya ben takılmadım bebek iyiydi en son biraz da öndeydi kilosu bebek depolardan besleniyor yine de yani ben telaş etmedim bende cuma günü gidcem inşallah sıkıntı yoktur hepimizinki de iyidirGunaydinlarr hanimlarben bu gripten sonra tartildm kilo vermisim bi sıkıntı olmaz dimi 70 le basladim 76.5 a cikmistm yarim kilo gitmis hatta daha fazla gitmis 75 kusuratli bisiler cikiyo insan herseyden telaslaniyo bugün gitsem mi acaba doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?