2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Yok benim ilk doğum sezaryendi bu da öyle olur. Seklajım var diye öyle muayene etti açılma var mı dikişler duruyor mu diye. Ama o pozisyonda beklemekten galiba resmen ağlıyorum ağrıdan ne yapacağımı şaşırdım. Bir parol içeceğim galiba

Bunun hiçbir tedavisi yok valla dayanamıyorsan iç ılık su da dene bacaklarının arasına inşallah yarına kadar geçer çok beklediğinden olmuştur

İkiz bebeklere de olur mu ilk aylar sigarlar mi

Evet bu hafif Philips’le de bir seneyi doldurduk ama elektronik hersey en iyi marka da olsa şans işi buna inanıyorum

Yarına kalmaz o ağrı sanırım idrar kültüründe de antibiyotik belirlemek için yapıyorlar senin minnak çok savaşçı bişi olmaz gönlünü ferah tut

Yarına kalmaz o ağrı sanırım idrar kültüründe de antibiyotik belirlemek için yapıyorlar senin minnak çok savaşçı bişi olmaz gönlünü ferah tut
İnşallah canım inşallah ağlamaktan oğlumu korkuttum sakin olmaya çalışıyorum ama inanılmaz bir ağrı bacaklarımı hareket ettirdikçe canım çıkıyor. Ağrı kesici içtim inşallah geçer sabaha

Canım inşallah ilaçlarla enfeksiyonun geçer . Neden Altan baktı ki

Ama dikiş durumu ve açılma durumu ultrasondan görülmüyor mu normal ultrasondan

Ama dikiş durumu ve açılma durumu ultrasondan görülmüyor mu normal ultrasondan
Benim doktorum garantici bu 3. Defa vajinal muayenem. Açılma normal ultrasonda görünmeye biliyor ilk gebeliğimde vajinal muayenede 20. Haftada gördü rahim ağzının kısaldığını. Normalde görünmemişti.

3 yıldan sonra kesin rahatlar muyız
İnşallah diyelim
Bende korku heyecan karışık her an suyumun gelmesini bekliyorum artık her gece doğuruyorum rüyamda çıksada kurtulsam diyorum
Bir gece ansizin gelebilir
Hah bende hep bunu düşünüyordum bedenen bağumlılığı kalmayacak en azından diye ama kimse kolaylaşıyor demiyordu herkes her geçen gün daha zor diyor halbuki yürümesi bile rahatlatıyor insanu
Cocuk bakmak kolaylasmaz sanmiyorum buyudukce dertleride büyüyor diyolar ya dogru cidden ama 3 yaş güzel bi yaş artik bebek değil tam yapamasa da çoğu seyi kendi yapiyo guzel bence

Gunaydinlarr hanimlar ben bu gripten sonra tartildm kilo vermisim bi sıkıntı olmaz dimi 70 le basladim 76.5 a cikmistm yarim kilo gitmis hatta daha fazla gitmis 75 kusuratli bisiler cikiyo insan herseyden telaslaniyo bugün gitsem mi acaba doktora

O giden kilo bebisten değil senden gitmiştir canım bir şey olmaz endişelenme.

Kızlar bende de galiba bartolin apsesi oluştu tam emin olmamakla birlikte dün sabah tam vulva kenarında bir şişlikle ve sızlama ile uyandım. Bu sabah deri üzerindeki tahriş geçmişti ama içerde ufak bir şişlik var dokununca acıyor. Sanırım kilo aldığım için iç çamaşırlar dar geliyor ve ondan oldu. Perşembe günü randevum var dua edin benim için o şişlik insin. Çok korkuyorum ya. İlişkiden bile uzak duruyorum hamilelikte enfeksiyona açık olduğumuz için. Niye böyle oldu ki

O kilo senden gitmiştir merak etme. Ben şeker diyetinden sonra 3 kilo verdim ama Bebek kilo almaya devam ediyor çok şükür. Kilolar benden gitti yani. İçin rahat etsin diye gidebilirsin ama.

Normal zamanda bende de oluyo o kendiligindn geciyo ama tehlikesi var midir bilmem inşallah yoktur doktor da onemsiz der hatta inşallah gidene kadar gecmis olur

Ay aynıyız bende 70 le başladım 77 felandım bir aydır hastayım tam da düzelemedik 75 kere düşmüştüm nirşey olmaz ya ben takılmadım bebek iyiydi en son biraz da öndeydi kilosu bebek depolardan besleniyor yine de yani ben telaş etmedim bende cuma günü gidcem inşallah sıkıntı yoktur hepimizinki de iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…