- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.343
- 448
Merhaba, ben mcd bag çantalarından alacağım. Biraz pahalı ama kalitesi, görünüşü, ve işlevselliği benim hoşuma gitti. Bir bakın derimKızlar tüm eksiklerimi tamamladım sadece anne bebek çantası kaldı yani doğru mu yazdım onu da bilmiyorum bebeğin eşyalarını dışarı çıkarken koyduğumuz çanta. Internetten bakıyorum ama asla karar veremiyorum. Ben şunu aldım iç hacmi iyi kullanışlı diyen var mı? Ya da anne bebek çantası modellerine gidip bakabileceğim bir mağaza var mı? Görmeden karar vermekte çok kötüyüm
Bir an önce bebişimi kucağıma alacağım ana sağlıkla ışınlanmak istiyorumben iyiyim canim tesekkur ederim merak edip sordugun icin, okuyorum buralari ama yazamiyorum bi turlu.
ben iyiyim bebek iyi bugun 35+5iz ultrasona gore 4-5 gun ondeydi bebek gecen hafta, tek sikintim bebegimin basinin yukarda olmasi. gecen hafta ebeler kontrol etti, yarina da disardan elle cevirme randevusu ayarladilar. yurtdisinda ne olursa olsun normal dogum yaptirmak istiyolar, eger donmezse son ana kadar bekliyolar ve sezaryana oyle karar veriyolar. benim de anlattigin gibi icimden hep normal dogum geciyor, sezaryana kendimi hic hazirlamadigim icin biraz panigim ve bebegi dondurmek icin elimden geleni yapmaya calisiyorum :)
sen de senin icin hangisi daha iyi olucaksa o sekilde ilerliceksindir, bebek de zaten gelmek istedigi yolu kendi seciyor. sana tavsiyem ne olursa olsun normal dogumu denemen yonunde olur, evet normal diye baslayip acil sezaryana giren de cok, ama hemen sip diye bebegi doguran da, zaten doguma hazirlik icin yaptigin yapicagin tum hareketler seni hazirlicak hem normale hem sezaryana <3
ben normal dogumu hem bedenim anlasin dogurdugumu, surec kendiliginden sanciyla vs. gelissin diye hem de toparlanmam kolay olsun diye istiyorum. insallah oyle de olur, ben de stresim dusunceler icindeyim ama gunun sonunda bebeklerimiz nasil gelmek istediklerine kendileri karar vericekler, saglikli olalim da gunun sonunda biz ve onlar o yeter
Ağrı eşiğim nispeten yüksektir, sancılardan dolayı çok sıkıntı yaşamam diye ümit ediyorum.Her kadının yapısı fıtratı doğuma uygundur
Öncelikle sen kendi tercihini doktorunla beraber belirleyebilirsin normal doğumun saydığın komplikasyonları sık görülen şeyler değildir ayrıca faydalarınada odaklanabilirsinepizyo gerçekten herkesin kafasına takılan hatta sancıdan daha korkulan bir durum ama bu o an tahmin edilen gibi olmuyor küçük bir parçası oluyor sadece önemli olan sancıyı yönetebilmemiz aslında kimse buna odaklanmıyor
Tam da modeller arasında çaresizlik içinde kalmışken mesajınızı gördümKızlar tüm eksiklerimi tamamladım sadece anne bebek çantası kaldı yani doğru mu yazdım onu da bilmiyorum bebeğin eşyalarını dışarı çıkarken koyduğumuz çanta. Internetten bakıyorum ama asla karar veremiyorum. Ben şunu aldım iç hacmi iyi kullanışlı diyen var mı? Ya da anne bebek çantası modellerine gidip bakabileceğim bir mağaza var mı? Görmeden karar vermekte çok kötüyüm
Benim çantam bu tarz makinaya atılıyor paraşüt kumaş alttakinin siyah rengi fermuarı açınca herşeyi görebiliyorsunuz genelde bebek çantalarında bu sıkıntı oluyor alt kısma bez koyuyorum bolca 10-15 alıyor oğlum çok kakalı bir bebe içide gayet geniş oyuncakta koyuyorumBende daha karar vermedim bebek çantasına . Ama sırt çantası şeklinde olanlar hoşuma gitmiyor. Bu sekıl bısey almak istiyorum çok fazla seyahat etmiyoruz bı yere giderken de araba kullanıyorum hep zaten o yüzden kocaman bısey almak istemiyorum. Bu tarz çanta tavsiyeniz varsa alırım
Doktorun anormal bir durumdan bahsettimi ? Bende çok anlamıyorum ama kötü bir durum görünmüyor 20 ve altı sancılar kaydedeğer görülmüyor geneldeKızlar selam, umarım herkes iyidir.
Bugün ilk kez nstye girdim ama doktorum hiçbir şey söylemedi nst ile ilgili.
Fotoğrafa göre yorumlayabilir misiniz, sancım var mı?
Yok kötü bir şey söylemedi ama iyi bir şey de söylemedi. Yorumsuz kalınca ben de merak ettimDoktorun anormal bir durumdan bahsettimi ? Bende çok anlamıyorum ama kötü bir durum görünmüyor 20 ve altı sancılar kaydedeğer görülmüyor genelde
Aa Buda güzelmiş bak, bakayım benBenim çantam bu tarz makinaya atılıyor paraşüt kumaş alttakinin siyah rengi fermuarı açınca herşeyi görebiliyorsunuz genelde bebek çantalarında bu sıkıntı oluyor alt kısma bez koyuyorum bolca 10-15 alıyor oğlum çok kakalı bir bebe içide gayet geniş oyuncakta koyuyorum
Wellgro cuddling anne bebek çantasını aldım altından açılan fermuar ile altta kalmış eşyalarına üsttekileri çıkarmadan erişebiliyorsun o özelliğini beğendiğim için aldım ben akakçede takip edip hepsi buradadan indirimli denk getirdim civilde trendyol n11 pttavmde falan da varKızlar tüm eksiklerimi tamamladım sadece anne bebek çantası kaldı yani doğru mu yazdım onu da bilmiyorum bebeğin eşyalarını dışarı çıkarken koyduğumuz çanta. Internetten bakıyorum ama asla karar veremiyorum. Ben şunu aldım iç hacmi iyi kullanışlı diyen var mı? Ya da anne bebek çantası modellerine gidip bakabileceğim bir mağaza var mı? Görmeden karar vermekte çok kötüyüm
Allah şifa versin. Benim kuzenim de ilk bebeğini kaybetti pıhtılaşma yüzünden. Erken zamanda düşük yaptı ama. Bu kadarını bilmiyorum canım. Hep korktuğum şeylerden biri bu. Nasıl anlıyorlar peki pıhtılaşma olup olmadığını Allah korusun yaa. İlk gebeliğimde ben de oksopar kullandım hep yattım diye. Bu gebeliğimde vermedi doktorum. İnşallah sağ salim kucağına alır bebeğini kuzeninKızlar bısey soracağım size .
Kuzenım daha önce 6. Ayda bebegını karnında kaybetti. Test vs yaptılar ileri derece pıhtılaşma çıktı . 1 sene sonra tekrar gebe şimdi. 23+3 haftalık ve bebegı sadece 280 gr.
Oksapr iğne kullanıyordu Perinatolojı senin pıhtılaşma çok ileri bir duzeydı olduğu için bu oksapar sana yetmez gebeliğin en başından beri bu iğne + coraspirin yüksek doz kullanman gerekıyordu demiş. Plesantaya giden kan akışı çok yavaşmış ve tıkanmış
Bebek de yaklaşık 3 hafta geriden geliyormuş. Gecen gün gitti 1 hafta sonra yine gel demiş doktoru. 30. Haftaya kadar gidersek sezeryana alırız demiş .
Buna benzer hikaye okudunuz mu yada çevrenizde oldu mu hiç. Bebek yaşar mı bu şekilde bilemedim
Ultrasonda belli oluyor mu acaba bebeğe kan akışının nasıl gittiği? Arada aklıma takılıyor ama nedense hiç doktoruma bu gebeliğimde oksopar neden vermediniz diye sormak aklıma gelmedi. Perinatoloğa gittiğimde de geçmişimi anlatmıştım. Sadece çok yatma sakın dedi. İğne kullan demedi. Allah'ım kuzeninin yardımcısı olsun. Gebelik çok zor ya çok riskli durumlar var. Allah'ım korusun hepimiziKızlar bısey soracağım size .
Kuzenım daha önce 6. Ayda bebegını karnında kaybetti. Test vs yaptılar ileri derece pıhtılaşma çıktı . 1 sene sonra tekrar gebe şimdi. 23+3 haftalık ve bebegı sadece 280 gr.
Oksapr iğne kullanıyordu Perinatolojı senin pıhtılaşma çok ileri bir duzeydı olduğu için bu oksapar sana yetmez gebeliğin en başından beri bu iğne + coraspirin yüksek doz kullanman gerekıyordu demiş. Plesantaya giden kan akışı çok yavaşmış ve tıkanmış
Bebek de yaklaşık 3 hafta geriden geliyormuş. Gecen gün gitti 1 hafta sonra yine gel demiş doktoru. 30. Haftaya kadar gidersek sezeryana alırız demiş .
Buna benzer hikaye okudunuz mu yada çevrenizde oldu mu hiç. Bebek yaşar mı bu şekilde bilemedim
Bu pıhtılaşma konusu cidden ortak bir karara varılamamış bir konu doktorlar tarafından daha önce 2 düşük yaşadım ve tüm araştırmalar yapıldı az miktarda pıhtılaşma çıktı denildi 10 doktorla görüştüysem 6 tanesi bu düşüklerin sebebi bu olamaz iğne fln gerekli değill bunlar pıhtılaşma sayılmaz dedi.3 tanesii 4000 lik iğne yazdıı geçti hatta 20.haftaya kadar 4000 lik kullandım 1 prof 4000 yetmez 6000 gerekli bu değerlere dedii.6000 e geçtim, detaylıda perintlog boşa iğne kullanıyorsun bırak dedi.yani dememm o ki bu konuda tıp dünyasında başka görüslerr var ama ben kolay hamile kalan bir insanım eşim ve bende bir sıkıntı yok ama iğnesiz hiç gebelik ilerlemedi iğneyle bu günlere geldim çok şükür.Kızlar bısey soracağım size .
Bilgimin olmadığı konular ama gebelikte yatış hakkında videolar izlerken doktorların sol tarafa yatmayı önerme sebebi olarak bebeğe kan akışının daha iyi olmasını öğrendim. Hatta bir videoda şey diyordu eğer sorununuz yoksa sola yatmanız çok önemli değil ama sorunlu bir gebelikse sol tarafa yatmalısınız. O yüzden sadece sola yatmasını tavsiye edebileceğim. İnşallah bebeğine kavuşur sağlıkla kucağına alırKızlar bısey soracağım size .
Ultrasonda rahim arterlerinin basıncına bakarak ölçüyorlar.Ultrasonda belli oluyor mu acaba bebeğe kan akışının nasıl gittiği? Arada aklıma takılıyor ama nedense hiç doktoruma bu gebeliğimde oksopar neden vermediniz diye sormak aklıma gelmedi. Perinatoloğa gittiğimde de geçmişimi anlatmıştım. Sadece çok yatma sakın dedi. İğne kullan demedi. Allah'ım kuzeninin yardımcısı olsun. Gebelik çok zor ya çok riskli durumlar var. Allah'ım korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?