2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Merhaba, ben mcd bag çantalarından alacağım. Biraz pahalı ama kalitesi, görünüşü, ve işlevselliği benim hoşuma gitti. Bir bakın derim

Bu arada sepet beşik için uyku setine ihtiyacım var. Alan veya önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bu gece rüyamda doğuma gidiyordum doktoruma ama benim daha hastane çantam bile hazır değil diyorum rüyamda..

Bir an önce bebişimi kucağıma alacağım ana sağlıkla ışınlanmak istiyorum

Bebeği döndürmek için dışarıdan müdahale haricinde annelere de egzersizler veriyorlar diye biliyorum, yoga hareketleri gibi downward facing dog gibi.. inşallah sizi çok uğraştırmadan döner bebişiniz
Bir avazda kavuşursunuz
İyi olduğunuza sevindim

Ağrı eşiğim nispeten yüksektir, sancılardan dolayı çok sıkıntı yaşamam diye ümit ediyorum.

Doktorum vajinal doğum yapabileceğimi çok minyon biri olmadığımı, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.
Ama komplikasyon kısmı çok da az değil, endişelerimi paylaşınca bilgi verdi.

Vajinal doğumlar %2-3ünde makat yaralanması oluyor; 50 kadının biri. Semptomların şiddeti kadından kadına da farklılık gösterebiliyor.

İdrar kaçırma, gaita kaçırma veya o bölgenin temiz kalmaması; muhtemelen duyduğumuzdan daha sık.
Bunlar toplumsal tabular çünkü.

Tam da modeller arasında çaresizlik içinde kalmışken mesajınızı gördüm

Bende daha karar vermedim bebek çantasına . Ama sırt çantası şeklinde olanlar hoşuma gitmiyor. Bu sekıl bısey almak istiyorum çok fazla seyahat etmiyoruz bı yere giderken de araba kullanıyorum hep zaten o yüzden kocaman bısey almak istemiyorum. Bu tarz çanta tavsiyeniz varsa alırım

Eklentiler

• IMG_7549.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar selam, umarım herkes iyidir.
Bugün ilk kez nstye girdim ama doktorum hiçbir şey söylemedi nst ile ilgili.
Fotoğrafa göre yorumlayabilir misiniz, sancım var mı?

Eklentiler

• IMG_1067.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 64
Benim çantam bu tarz makinaya atılıyor paraşüt kumaş alttakinin siyah rengi fermuarı açınca herşeyi görebiliyorsunuz genelde bebek çantalarında bu sıkıntı oluyor alt kısma bez koyuyorum bolca 10-15 alıyor oğlum çok kakalı bir bebe içide gayet geniş oyuncakta koyuyorum

Eklentiler

• IMG_3925.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar selam, umarım herkes iyidir.
Bugün ilk kez nstye girdim ama doktorum hiçbir şey söylemedi nst ile ilgili.
Fotoğrafa göre yorumlayabilir misiniz, sancım var mı?
Doktorun anormal bir durumdan bahsettimi ? Bende çok anlamıyorum ama kötü bir durum görünmüyor 20 ve altı sancılar kaydedeğer görülmüyor genelde

Doktorun anormal bir durumdan bahsettimi ? Bende çok anlamıyorum ama kötü bir durum görünmüyor 20 ve altı sancılar kaydedeğer görülmüyor genelde
Yok kötü bir şey söylemedi ama iyi bir şey de söylemedi. Yorumsuz kalınca ben de merak ettim

Ben canta bakmadim ya almadim da niye bilmem sirt cantam var bi tane onu kullanirim diye dusunuyorum ileri dogru az büyüdüğünde mama su vs taşımak gerektiginde termal bi beslenme cantasi alirim yeter

Aa Buda güzelmiş bak, bakayım ben

Kızlar bısey soracağım size .
Kuzenım daha önce 6. Ayda bebegını karnında kaybetti. Test vs yaptılar ileri derece pıhtılaşma çıktı . 1 sene sonra tekrar gebe şimdi. 23+3 haftalık ve bebegı sadece 280 gr.
Oksapr iğne kullanıyordu Perinatolojı senin pıhtılaşma çok ileri bir duzeydı olduğu için bu oksapar sana yetmez gebeliğin en başından beri bu iğne + coraspirin yüksek doz kullanman gerekıyordu demiş. Plesantaya giden kan akışı çok yavaşmış ve tıkanmış
Bebek de yaklaşık 3 hafta geriden geliyormuş. Gecen gün gitti 1 hafta sonra yine gel demiş doktoru. 30. Haftaya kadar gidersek sezeryana alırız demiş .
Buna benzer hikaye okudunuz mu yada çevrenizde oldu mu hiç. Bebek yaşar mı bu şekilde bilemedim

Wellgro cuddling anne bebek çantasını aldım altından açılan fermuar ile altta kalmış eşyalarına üsttekileri çıkarmadan erişebiliyorsun o özelliğini beğendiğim için aldım ben akakçede takip edip hepsi buradadan indirimli denk getirdim civilde trendyol n11 pttavmde falan da var

Allah şifa versin. Benim kuzenim de ilk bebeğini kaybetti pıhtılaşma yüzünden. Erken zamanda düşük yaptı ama. Bu kadarını bilmiyorum canım. Hep korktuğum şeylerden biri bu. Nasıl anlıyorlar peki pıhtılaşma olup olmadığını Allah korusun yaa. İlk gebeliğimde ben de oksopar kullandım hep yattım diye. Bu gebeliğimde vermedi doktorum. İnşallah sağ salim kucağına alır bebeğini kuzenin

Ultrasonda belli oluyor mu acaba bebeğe kan akışının nasıl gittiği? Arada aklıma takılıyor ama nedense hiç doktoruma bu gebeliğimde oksopar neden vermediniz diye sormak aklıma gelmedi. Perinatoloğa gittiğimde de geçmişimi anlatmıştım. Sadece çok yatma sakın dedi. İğne kullan demedi. Allah'ım kuzeninin yardımcısı olsun. Gebelik çok zor ya çok riskli durumlar var. Allah'ım korusun hepimizi

Bu pıhtılaşma konusu cidden ortak bir karara varılamamış bir konu doktorlar tarafından daha önce 2 düşük yaşadım ve tüm araştırmalar yapıldı az miktarda pıhtılaşma çıktı denildi 10 doktorla görüştüysem 6 tanesi bu düşüklerin sebebi bu olamaz iğne fln gerekli değill bunlar pıhtılaşma sayılmaz dedi.3 tanesii 4000 lik iğne yazdıı geçti hatta 20.haftaya kadar 4000 lik kullandım 1 prof 4000 yetmez 6000 gerekli bu değerlere dedii.6000 e geçtim, detaylıda perintlog boşa iğne kullanıyorsun bırak dedi.yani dememm o ki bu konuda tıp dünyasında başka görüslerr var ama ben kolay hamile kalan bir insanım eşim ve bende bir sıkıntı yok ama iğnesiz hiç gebelik ilerlemedi iğneyle bu günlere geldim çok şükür.

Bilgimin olmadığı konular ama gebelikte yatış hakkında videolar izlerken doktorların sol tarafa yatmayı önerme sebebi olarak bebeğe kan akışının daha iyi olmasını öğrendim. Hatta bir videoda şey diyordu eğer sorununuz yoksa sola yatmanız çok önemli değil ama sorunlu bir gebelikse sol tarafa yatmalısınız. O yüzden sadece sola yatmasını tavsiye edebileceğim. İnşallah bebeğine kavuşur sağlıkla kucağına alır

Ultrasonda rahim arterlerinin basıncına bakarak ölçüyorlar.
Her kontrolde ölçerler mi bilmiyorum ama detaylı ultrasonda mutlaka bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…