Ben de 10 günlükken yolladım hepsini bana hiçbiri faydası yoktu yani birtek yemek ve temizlik iyi oluyordu onu da saldım gitti yemeği de anneme dedim fazla yap eşim eve gelirken alsın bir tabak zaten annemle evlerimiz yakın yemek derdim olmayınca çocuklara koşturabiliyorum temizlikte robot felan idare ediyorum arada süpürüyorum kendim bende birkaç hafta daha geçsin kadın alıp dip köşe temizletcem. Yani insan tekken daha iyi sadece uyku ihtiyacı oluyor benimde öğlen çok bastırıyor ama evde bir kızım daha var yatamıyorum işte maalesef . Sizin tek çocuksa o uyuyunca uyursunuz enazından kimseye de gerek kalmıyor zaten evde başka çocuk yoksa yemek de çok dert olmuyor yetişkinler ne olsa onu yetizKızlar anne ya da kayınvalidelerinizi ne zaman gönderdiniz evine ? Bizim bu gün tam 21 gün oldu dönüşümlü olarak kalıyorlar ama çok sıkıldım artık sürekli evde birinin olmasından. Gece özellikle annemin yardımı çok oluyor bebek ağlayınca bana veriyor emzirip geri veriyorum o altını temizleyip yatırıyor ben de uyumuş oluyorum böyle olunca. Ama kv ye arkamı dönüp emanet edemiyorum çocuğu geceleri faydası olmuyor bu yüzden. Dikişler yüzünden korkuyordum eğilip kalkamam tek bakamam diye ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi gidin diyorum gitmiyorlar da ne yapcam bilmiyorum
Umarım bir an evvel normale dönersiniz. Allah şifa versin, kötü bir şey çıkmasın.crp değerim serumlara rağmen yükselmiş o yüzden ilaçlı tomografiye girdim oradan da sonuç çıkmazsa farklı taramalara ( anladığım kadarıyla kanser taraması) geçecekler bundan bişi çıkarsa tedaviye baslıcaklar yatırıp yatırmayacakları sonuçlara göre belli olacak dualarınıza talibim
Ben 5. Günde falan kendi başıma doğrulup kendi işimi görmeye başladığımda gece dahil bebeğe kendim baktım annemi uyandırmadım. 2 hafta kaldı yanımda sonra mecbur gitti iş yerinden çağırdılar. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz 2 günde bir o geliyor bebeği yıkıyoruz onu henüz tek yapamıyorumKızlar anne ya da kayınvalidelerinizi ne zaman gönderdiniz evine ? Bizim bu gün tam 21 gün oldu dönüşümlü olarak kalıyorlar ama çok sıkıldım artık sürekli evde birinin olmasından. Gece özellikle annemin yardımı çok oluyor bebek ağlayınca bana veriyor emzirip geri veriyorum o altını temizleyip yatırıyor ben de uyumuş oluyorum böyle olunca. Ama kv ye arkamı dönüp emanet edemiyorum çocuğu geceleri faydası olmuyor bu yüzden. Dikişler yüzünden korkuyordum eğilip kalkamam tek bakamam diye ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi gidin diyorum gitmiyorlar da ne yapcam bilmiyorum
Bizimkiler kırkında gidecek, evet düzenim çok bozuldu ama özellikle küçük oğlumla çok ilgileniyorlar, yemek temizlik vs yapmıyorum şu an ama gittiklerinde hepsi üzerime kalacak, üç çocukla, biraz zorlu ama sağlık olsun, sağlık ve mutluluk, gerisi çok önemli değil, dağınıklık falan umrumda olmayacak mecburen.Ben 5. Günde falan kendi başıma doğrulup kendi işimi görmeye başladığımda gece dahil bebeğe kendim baktım annemi uyandırmadım. 2 hafta kaldı yanımda sonra mecbur gitti iş yerinden çağırdılar. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz 2 günde bir o geliyor bebeği yıkıyoruz onu henüz tek yapamıyorum
Yemek ve temizliği bebek uyuduğunda yapabildiğim kadar yapıyorum zorlamıyorum kendimi. Eşiminde benden yemek temizlik beklentisi yok işten erken geldiyse yemeği yapıyor, evi süpürüyor birlikte idare ediyoruz.
Biraz zor oluyor ama karışan eden yok bence tek olmak en güzeli
Kuru meyveli hoşaf yapın. Ayrıca ben her kahvaltıda mutlaka dereotu tüketiyorum ve bol su içiyorum.Kızlar bugün sezeryan doğum yapalı 3 gün oldu. Sütüm sadece bir kaç damla geliyor. Mamayı şırınga ile göğsümden akıtarak veriyorum mememi çekiyor yani mamayı yerken ama hiç artış yok. Bir kaç damlada sıkınca geliyor yoksa oda yok. Dut çayı, su, rezene çayı yaptım. Boş göğsümü verdim biraz emdi. Sıcak komplek uyguladım. Başka yapabilecegim bir şey var mı ? Yoksa daha artmaz mi ? Şuan Aptamil verdim hastane de onu verdiler diye iki gündür kakasını da yapmıyor çişini yapıyor. Kafam allak bullak oldu.
Benim ilk çocuğumBizimkiler kırkında gidecek, evet düzenim çok bozuldu ama özellikle küçük oğlumla çok ilgileniyorlar, yemek temizlik vs yapmıyorum şu an ama gittiklerinde hepsi üzerime kalacak, üç çocukla, biraz zorlu ama sağlık olsun, sağlık ve mutluluk, gerisi çok önemli değil, dağınıklık falan umrumda olmayacak mecburen.
İlkinde iki ay birlikte kalmıştık benim korkularım bebeğe bakamam korkum yüzüne bu sefer ben bir ay durdum elimden gelse iki hafta sadece kalırdım oda bir bebeğim daha olduğu içinKızlar anne ya da kayınvalidelerinizi ne zaman gönderdiniz evine ? Bizim bu gün tam 21 gün oldu dönüşümlü olarak kalıyorlar ama çok sıkıldım artık sürekli evde birinin olmasından. Gece özellikle annemin yardımı çok oluyor bebek ağlayınca bana veriyor emzirip geri veriyorum o altını temizleyip yatırıyor ben de uyumuş oluyorum böyle olunca. Ama kv ye arkamı dönüp emanet edemiyorum çocuğu geceleri faydası olmuyor bu yüzden. Dikişler yüzünden korkuyordum eğilip kalkamam tek bakamam diye ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi gidin diyorum gitmiyorlar da ne yapcam bilmiyorum
Siz hiçbir iş yaptırmayın benim ihtiyacım yok siz oturun diyin en son fazlalık gibi hissedip giderler. Yani kendi kendinize yettiginizi anlarlarKızlar anne ya da kayınvalidelerinizi ne zaman gönderdiniz evine ? Bizim bu gün tam 21 gün oldu dönüşümlü olarak kalıyorlar ama çok sıkıldım artık sürekli evde birinin olmasından. Gece özellikle annemin yardımı çok oluyor bebek ağlayınca bana veriyor emzirip geri veriyorum o altını temizleyip yatırıyor ben de uyumuş oluyorum böyle olunca. Ama kv ye arkamı dönüp emanet edemiyorum çocuğu geceleri faydası olmuyor bu yüzden. Dikişler yüzünden korkuyordum eğilip kalkamam tek bakamam diye ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi gidin diyorum gitmiyorlar da ne yapcam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. İnşallah değer düşer hiç gerek kalmazrahim içinde apse olmuş ultrasonda görünmedi tomografide çıktı ve sol yumurtalıkta kanama alanı vardı yatış yaptılar. Kanama artarsa veya değer düşmezse ameliyat ya da rahimib komple alınması değerlendirilecek.
doktor damla veriyor götürürsen eskiler de karbonatlı suya kandil batırıp dili siliyor ben bunları biliyorumBenim de bir sorum var bebeğimin dilinin üstü beyaz olmuş, sanırım pamukçuk ne yapmalıyım? Doktora mı götürmem gerekiyor
crp değerim serumlara rağmen yükselmiş o yüzden ilaçlı tomografiye girdim oradan da sonuç çıkmazsa farklı taramalara ( anladığım kadarıyla kanser taraması) geçecekler bundan bişi çıkarsa tedaviye baslıcaklar yatırıp yatırmayacakları sonuçlara göre belli olacak dualarınıza talibim
Cok cok geçmiş olsun, insallah değer düşer kanama alanı vs dagilir sorunsuz geçer bu süreç Allah şifa versin yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle.rahim içinde apse olmuş ultrasonda görünmedi tomografide çıktı ve sol yumurtalıkta kanama alanı vardı yatış yaptılar. Kanama artarsa veya değer düşmezse ameliyat ya da rahimib komple alınması değerlendirilecek.
Canim karbonatlı su ile silebilirsiniz demişlerdi ama doktor karbonat vs değil bana söyleyin, damla verelim dedi. Biz hala mama destekli gidiyoruz, bir kaç gün ara ile kaynatılmış su ile ısladığımız tülbent/ muslin bez ile agzinin içini siliyoruz.Çok geçmiş olsun. İnşallah değer düşer hiç gerek kalmaz
Karbonat niyeyse herkes söylüyor ama tehlikeli geldi. Ben de kaynatılmış su ile sileyim belki işe yararCanim karbonatlı su ile silebilirsiniz demişlerdi ama doktor karbonat vs değil bana söyleyin, damla verelim dedi. Biz hala mama destekli gidiyoruz, bir kaç gün ara ile kaynatılmış su ile ısladığımız tülbent/ muslin bez ile agzinin içini siliyoruz.
Bizim hep sarı cıvık doktor da gördü bisi söylemedi ama mukus yok, sizinki mukuslu mu?Kızlar dün kayısı hoşafı ve günkurusu yedim üstüne de dulcosoft şurup içtim bebeğim ishal oldu bu sabah sarı cıvık yapıyor doktora gitmeli miyim sizce yoksa düzelir mi kendi kendine
Anne sütü alıyordu bebeğiniz, süt zaten cıvık yapıyor, tabii götürür seniz içiniz rahat eder. Olmazsa bezinin fotoğrafını çekin.Kızlar dün kayısı hoşafı ve günkurusu yedim üstüne de dulcosoft şurup içtim bebeğim ishal oldu bu sabah sarı cıvık yapıyor doktora gitmeli miyim sizce yoksa düzelir mi kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?