- 13 Aralık 2015
- 1.667
- 1.713
- 133
- 31
Ayyy nefesim kesildi okurken çok üzüldüm iyi ki ciddi bişey olmamış çok geçmiş olsunSaçmalama lütfen . Bende bugün bağırdım yeter uyu artık bende 1 saat uyuyayım dedim. Ben dün asla uyutamadım. Göğsümde uykuya dalınca kalsın barı burda biraz uyusun dedim saat 11 gibiydı sabah. Eşim içerde uyuyordu. Dalmışım koltukta çığlık sesiyle uyandım bebeğim düştü elimden koltuktan aşağı. Allahtan bohem tarzı koltuklar ve çok mesafe yoktu yerle. Başı şişti yan tarafına düşmüş doktora gittık vs çok şükür beyınde bişey yoktu düşmeye bağlı doku altı şişmeymiş. Ödüm koptu çok korktum ne kadar ağladım hatırlamıyorum. Ama o kadar uykusuzdum ki elimde değildi ister miydim böyle olsun. Üzme kendini hepimiz tükeniyoruz bazı anlarda ve patlamalar yaşanıyor
Evet o gece eşim aldı gece 2 gibi uyuttu be sabah 6ya kadar kesintisiz birlikte yatak odasında uyudular bende tv odasında dalmışım uykuya kalktım baktık 2 kere mışıl mışıl uyuyordu . O kadar iyi geldi ki kesintisiz 4 saat uyumak . Bak yapabiliyorsun demek ki dedim çok üzüldümAyyy nefesim kesildi okurken çok üzüldüm iyi ki ciddi bişey olmamış çok geçmiş olsunuykusuzluk gerçekten çok tehlikeli böyle kazalara sebep olabiliyor keşke eşler daha çok destek olsalar halden anlasalar biraz da bunlar yaşanmasa
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun allah beterinden korusunSaçmalama lütfen . Bende bugün bağırdım yeter uyu artık bende 1 saat uyuyayım dedim. Ben dün asla uyutamadım. Göğsümde uykuya dalınca kalsın barı burda biraz uyusun dedim saat 11 gibiydı sabah. Eşim içerde uyuyordu. Dalmışım koltukta çığlık sesiyle uyandım bebeğim düştü elimden koltuktan aşağı. Allahtan bohem tarzı koltuklar ve çok mesafe yoktu yerle. Başı şişti yan tarafına düşmüş doktora gittık vs çok şükür beyınde bişey yoktu düşmeye bağlı doku altı şişmeymiş. Ödüm koptu çok korktum ne kadar ağladım hatırlamıyorum. Ama o kadar uykusuzdum ki elimde değildi ister miydim böyle olsun. Üzme kendini hepimiz tükeniyoruz bazı anlarda ve patlamalar yaşanıyor
Keşke böyle şeyler yaşanmadan anlasalar Allah beterinden korusun inşallahEvet o gece eşim aldı gece 2 gibi uyuttu be sabah 6ya kadar kesintisiz birlikte yatak odasında uyudular bende tv odasında dalmışım uykuya kalktım baktık 2 kere mışıl mışıl uyuyordu . O kadar iyi geldi ki kesintisiz 4 saat uyumak . Bak yapabiliyorsun demek ki dedim çok üzüldüm
Ah çok geçmiş olsun canım çok olası birşey gerçekten tahmin edebiliyorum çok kötü sma çok da olası uykusuzluktan hepimizin başına gelebilir Allah korusun çocuklarımızıSaçmalama lütfen . Bende bugün bağırdım yeter uyu artık bende 1 saat uyuyayım dedim. Ben dün asla uyutamadım. Göğsümde uykuya dalınca kalsın barı burda biraz uyusun dedim saat 11 gibiydı sabah. Eşim içerde uyuyordu. Dalmışım koltukta çığlık sesiyle uyandım bebeğim düştü elimden koltuktan aşağı. Allahtan bohem tarzı koltuklar ve çok mesafe yoktu yerle. Başı şişti yan tarafına düşmüş doktora gittık vs çok şükür beyınde bişey yoktu düşmeye bağlı doku altı şişmeymiş. Ödüm koptu çok korktum ne kadar ağladım hatırlamıyorum. Ama o kadar uykusuzdum ki elimde değildi ister miydim böyle olsun. Üzme kendini hepimiz tükeniyoruz bazı anlarda ve patlamalar yaşanıyor
Merhaba bende 35 haftalığım aynı durumdayım güncel durumunuz nedir nasılsınızBende sağa sola çok zor dönüyorum Çatı ağrısı çok fena bende de başladı. Az harektsiz kalıp oturdugumda aşırı ağrıyor çatı dediğimiz her
Benim çatı ağrılarım doğumla beraber sona erdi son 2 ay yürüyemiyor yatakta bile dönemiyordumMerhaba bende 35 haftalığım aynı durumdayım güncel durumunuz nedir nasılsınız
Çok geçmiş olsun allahtan bir şey olmamış. Uykusuzluk insanı mahvediyor gerçekten.Saçmalama lütfen . Bende bugün bağırdım yeter uyu artık bende 1 saat uyuyayım dedim. Ben dün asla uyutamadım. Göğsümde uykuya dalınca kalsın barı burda biraz uyusun dedim saat 11 gibiydı sabah. Eşim içerde uyuyordu. Dalmışım koltukta çığlık sesiyle uyandım bebeğim düştü elimden koltuktan aşağı. Allahtan bohem tarzı koltuklar ve çok mesafe yoktu yerle. Başı şişti yan tarafına düşmüş doktora gittık vs çok şükür beyınde bişey yoktu düşmeye bağlı doku altı şişmeymiş. Ödüm koptu çok korktum ne kadar ağladım hatırlamıyorum. Ama o kadar uykusuzdum ki elimde değildi ister miydim böyle olsun. Üzme kendini hepimiz tükeniyoruz bazı anlarda ve patlamalar yaşanıyor
Cok gecmis olsunSaçmalama lütfen . Bende bugün bağırdım yeter uyu artık bende 1 saat uyuyayım dedim. Ben dün asla uyutamadım. Göğsümde uykuya dalınca kalsın barı burda biraz uyusun dedim saat 11 gibiydı sabah. Eşim içerde uyuyordu. Dalmışım koltukta çığlık sesiyle uyandım bebeğim düştü elimden koltuktan aşağı. Allahtan bohem tarzı koltuklar ve çok mesafe yoktu yerle. Başı şişti yan tarafına düşmüş doktora gittık vs çok şükür beyınde bişey yoktu düşmeye bağlı doku altı şişmeymiş. Ödüm koptu çok korktum ne kadar ağladım hatırlamıyorum. Ama o kadar uykusuzdum ki elimde değildi ister miydim böyle olsun. Üzme kendini hepimiz tükeniyoruz bazı anlarda ve patlamalar yaşanıyor
Atak haftasi vs ondan diye düşünüyorum ben gece uyumadi yine hep emmek istedi az once kakasini yapti kendi kendine uyudu gazdan dolayida emmek isteyebilirlerms öyle okumustumBenimki de aynı babasında meme arıyor o da geri getiriyor ama tok olduğundan eminim niye böyle bunlar anlamadım
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun kollasın. Böyle gelmiş geçmiş olsun annesi. Hepimiz yorgun, uykusuz, stresliyiz canım. Kendini sakın üzme olur muSaçmalama lütfen . Bende bugün bağırdım yeter uyu artık bende 1 saat uyuyayım dedim. Ben dün asla uyutamadım. Göğsümde uykuya dalınca kalsın barı burda biraz uyusun dedim saat 11 gibiydı sabah. Eşim içerde uyuyordu. Dalmışım koltukta çığlık sesiyle uyandım bebeğim düştü elimden koltuktan aşağı. Allahtan bohem tarzı koltuklar ve çok mesafe yoktu yerle. Başı şişti yan tarafına düşmüş doktora gittık vs çok şükür beyınde bişey yoktu düşmeye bağlı doku altı şişmeymiş. Ödüm koptu çok korktum ne kadar ağladım hatırlamıyorum. Ama o kadar uykusuzdum ki elimde değildi ister miydim böyle olsun. Üzme kendini hepimiz tükeniyoruz bazı anlarda ve patlamalar yaşanıyor
Bende sizin mesajınızı görünce baktım sisteme böyle bir ekran açıldıSabah ilköğretmenim ailem uygulamasını açamadığımı yazmıştım şimdi uygulamayı silip yine yükledim açıldı 2 aylık 1.500 ₺ den 3.000 ₺ ödemem yatmış şubeden gidip alınacakmış
Teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı biraz hiç geçmeyecek gibiBenim çatı ağrılarım doğumla beraber sona erdi son 2 ay yürüyemiyor yatakta bile dönemiyordumbebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
iyiyimm tesekkur ederim sordugun icin ancak girebildim bakmaya firsatim oldu burayabeezuus nerelerdesin iyi misin?
onu nereden gördünüz acaba? ben çocuklara tıklayınca çocuklarımın ismini görüyorum, ödeme bilgisi diye bir bölüm var ona tıklayınca yakınlık bilgisi yok diyorBende sizin mesajınızı görünce baktım sisteme böyle bir ekran açıldı
Bana red gelmiş ben alamadım uygulamadada görünmüyoronu nereden gördünüz acaba? ben çocuklara tıklayınca çocuklarımın ismini görüyorum, ödeme bilgisi diye bir bölüm var ona tıklayınca yakınlık bilgisi yok diyor
aa evet 3 yaşındaki oğlumun burnu musluk gibiydi parka gidip gelince oluyordu şimdi bebekte de oluyor. Manuel aspiratörle alıyorum ben. Abide de bebekte de ateş olmadığı için önemsemedim ben.Kızlar polen alerjisi iki aylık bebekte kendini gösterir mi? Eşimle bizim alerjimizin tavan yaptığı bu günlerde bebeğimin de burnu tıkandı ve arada bi gözleri sulanıyor. Hapşırık da var ama bebeklerde hapşırmak normal Bi durum diye biliyorum alerjiden midir emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?