• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    143
Saçmalama lütfen . Bende bugün bağırdım yeter uyu artık bende 1 saat uyuyayım dedim. Ben dün asla uyutamadım. Göğsümde uykuya dalınca kalsın barı burda biraz uyusun dedim saat 11 gibiydı sabah. Eşim içerde uyuyordu. Dalmışım koltukta çığlık sesiyle uyandım bebeğim düştü elimden koltuktan aşağı. Allahtan bohem tarzı koltuklar ve çok mesafe yoktu yerle. Başı şişti yan tarafına düşmüş doktora gittık vs çok şükür beyınde bişey yoktu düşmeye bağlı doku altı şişmeymiş. Ödüm koptu çok korktum ne kadar ağladım hatırlamıyorum. Ama o kadar uykusuzdum ki elimde değildi ister miydim böyle olsun. Üzme kendini hepimiz tükeniyoruz bazı anlarda ve patlamalar yaşanıyor
Ayyy nefesim kesildi okurken çok üzüldüm iyi ki ciddi bişey olmamış çok geçmiş olsun 🙏🏻 uykusuzluk gerçekten çok tehlikeli böyle kazalara sebep olabiliyor keşke eşler daha çok destek olsalar halden anlasalar biraz da bunlar yaşanmasa

Ayyy nefesim kesildi okurken çok üzüldüm iyi ki ciddi bişey olmamış çok geçmiş olsun 🙏🏻 uykusuzluk gerçekten çok tehlikeli böyle kazalara sebep olabiliyor keşke eşler daha çok destek olsalar halden anlasalar biraz da bunlar yaşanmasa
Evet o gece eşim aldı gece 2 gibi uyuttu be sabah 6ya kadar kesintisiz birlikte yatak odasında uyudular bende tv odasında dalmışım uykuya kalktım baktık 2 kere mışıl mışıl uyuyordu . O kadar iyi geldi ki kesintisiz 4 saat uyumak . Bak yapabiliyorsun demek ki dedim çok üzüldüm

Saçmalama lütfen . Bende bugün bağırdım yeter uyu artık bende 1 saat uyuyayım dedim. Ben dün asla uyutamadım. Göğsümde uykuya dalınca kalsın barı burda biraz uyusun dedim saat 11 gibiydı sabah. Eşim içerde uyuyordu. Dalmışım koltukta çığlık sesiyle uyandım bebeğim düştü elimden koltuktan aşağı. Allahtan bohem tarzı koltuklar ve çok mesafe yoktu yerle. Başı şişti yan tarafına düşmüş doktora gittık vs çok şükür beyınde bişey yoktu düşmeye bağlı doku altı şişmeymiş. Ödüm koptu çok korktum ne kadar ağladım hatırlamıyorum. Ama o kadar uykusuzdum ki elimde değildi ister miydim böyle olsun. Üzme kendini hepimiz tükeniyoruz bazı anlarda ve patlamalar yaşanıyor
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun allah beterinden korusun🙏

Evet o gece eşim aldı gece 2 gibi uyuttu be sabah 6ya kadar kesintisiz birlikte yatak odasında uyudular bende tv odasında dalmışım uykuya kalktım baktık 2 kere mışıl mışıl uyuyordu . O kadar iyi geldi ki kesintisiz 4 saat uyumak . Bak yapabiliyorsun demek ki dedim çok üzüldüm
Keşke böyle şeyler yaşanmadan anlasalar Allah beterinden korusun inşallah

Ah çok geçmiş olsun canım çok olası birşey gerçekten tahmin edebiliyorum çok kötü sma çok da olası uykusuzluktan hepimizin başına gelebilir Allah korusun çocuklarımızı 🙏 ay bende bugün hiç yatmadı sabahtan beri toplasan 3 saat yatmamıştır az önce delirdim resmen kızdım el kadar bebeğe yeter ya ne istiyorsun ne diye bağırdım ya çok kötü hissediyorum şuan ama gerçekten kolumda boynumda derman kalmadı kucakla uyutmaya çalış derken e uyumuyorsan etrafa bak bari o da yok ıhhhh pıhhhh ağlamaya başlıyor hemen valla tuvalete gidemiyorum uyanıksa o yüzden sabrım tükenmişti benimde bayağı bağırdım

L Lemansq geçmiş olsun, benim de başıma gelmişti aynı anlattığın şekilde.
Acelya A Acelya A canım senin işin zor, ikisi de bebek, şimdi zorlanacaksın ama ileride daha rahat edeceksin çünkü onlar birbirine arkadaş olacak. Bu kızmalar biraz da her işe yetişmeye çalışmaktan oluyor. Hepimiz insanız, anneler insanüstü varlık mı, işte herkes de bunu anlamıyor

Kızlar polen alerjisi iki aylık bebekte kendini gösterir mi? Eşimle bizim alerjimizin tavan yaptığı bu günlerde bebeğimin de burnu tıkandı ve arada bi gözleri sulanıyor. Hapşırık da var ama bebeklerde hapşırmak normal Bi durum diye biliyorum alerjiden midir emin değilim

Çok geçmiş olsun allahtan bir şey olmamış. Uykusuzluk insanı mahvediyor gerçekten.

Cok gecmis olsun 😓 Rabbim korumus ama uykusuzluk zor iste istemeden kapaniyo gözler.. bende gogsumde uyutuyorum bazen uzaniyorum dikkat etmek lazim demek ki

Benimki de aynı babasında meme arıyor o da geri getiriyor ama tok olduğundan eminim niye böyle bunlar anlamadım
Atak haftasi vs ondan diye düşünüyorum ben gece uyumadi yine hep emmek istedi az once kakasini yapti kendi kendine uyudu gazdan dolayida emmek isteyebilirlerms öyle okumustum

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun kollasın. Böyle gelmiş geçmiş olsun annesi. Hepimiz yorgun, uykusuz, stresliyiz canım. Kendini sakın üzme olur mu

Sabah ilköğretmenim ailem uygulamasını açamadığımı yazmıştım şimdi uygulamayı silip yine yükledim açıldı 2 aylık 1.500 ₺ den 3.000 ₺ ödemem yatmış şubeden gidip alınacakmış
Bende sizin mesajınızı görünce baktım sisteme böyle bir ekran açıldı

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-29-10-10-16-957_com.aile.ilkailem.webp
    Screenshot_2025-05-29-10-10-16-957_com.aile.ilkailem.webp
    4 KB · Görüntüleme: 28
beezuus beezuus nerelerdesin iyi misin?
iyiyimm tesekkur ederim sordugun icin ancak girebildim bakmaya firsatim oldu buraya🙏🏻 umarim herkes iyidiiir💖💖

bebisle turkiyedeyiz, 10.gunden itibaren disari cikmaya basladik dogum kilosunu hizla kazandi suan sadece emziriyorum sagim makinasi momcozy m5 aldim cok cok iyi dediler eller serbest, eger yurtdisindan isteme ya da getirtme imkaniniz varsa mutlaka onu alin derim🙏🏻

henuz sagom uapmadim, ise baslamadan once sagip hafif hafif bineronla vericem suru cunku bi kac kez elle sagdim koydum hicbirini icmedi. Umarim biberona kolay alisir cunku ise 2-3 gun bile gidicek olsam zorlaniriz gibi geliyor.

Bir de benimki emzik de tutmuyor. Bibslerin hicbirini tutmadi, herkes philips ultra air ovdu onu verdik ama o da olmasi. Ne yapmak lazim kizlar?

Asilarindan da rotayi bayram sonrasi hafta olacak ilkasisi olacak. Bakalim nasil tepki verecek🙏🏻 Suan 7.haftasindayiz💖

Sunnet yurtdisinda ettirdik, cok hizli ve kolay oldu. Daha az komplikasyon oldugu icin eski yontemle 4 haftalikken yaptilar, dikisleri hala duruyor ama kendiliginden gidermis. Hic agrisi atesi de olmadi sukur🙏🏻

Onun harici bu siralar gece uyumalari daha fazlalasti uzadi, ama gunduz cok huysuz agliyor hep kucakta uyuyo. Ben de bu gunlerin kiymetini bilip aliyorum valla kucaga😞🥹

Cok tatlilar ya allah hepsini bagislasin bize valla baktikca cok mutlu oluyorum. Benim dogumum da cok rahat gecti sukurler olsun o yuzden yenidogan hallerini gordukce ikinci cocugu dusunmeye daha erken baslayabilirim gibi geliyo tabi bu ise baslamadan onceki dusuncelerim😬

Yanimda dogumdan iki gun sonradan itibaren annem vardi sonra beraber turkiyeye geldik simdi de esimin annesi var o yuzden daha iyi uyuyabiliyorum onlarsiz eminim ki cok zorlanicam da bakalim.

Bir de sut icin ben bol su iciyorum, uyuyorum ve pozitif dusunmeye calisiyorum elimden geldigince🥹 normal dogum yapmama ragmen ve az kilo almama ragmen gobegim duruyor hala tabi daha 2 ay bile olmadi ama insan bi kendine yabancilasiyor, tatli yememeye calisiyorum bol hareket ediyorum bakalim umarim yarari olur🙏🏻🙏🏻

Siz de iyi misiniiiiz okicam simdi kim neler yazmis diye tek tek sayfalari💖💖💖

Kızlar polen alerjisi iki aylık bebekte kendini gösterir mi? Eşimle bizim alerjimizin tavan yaptığı bu günlerde bebeğimin de burnu tıkandı ve arada bi gözleri sulanıyor. Hapşırık da var ama bebeklerde hapşırmak normal Bi durum diye biliyorum alerjiden midir emin değilim
aa evet 3 yaşındaki oğlumun burnu musluk gibiydi parka gidip gelince oluyordu şimdi bebekte de oluyor. Manuel aspiratörle alıyorum ben. Abide de bebekte de ateş olmadığı için önemsemedim ben.

Back
X