Bizimki de 65 günlük ve ben atak neymiş yeni anlıyorum
Ay kızlar sevindim ya aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Yine gaz sancıları mı başladı diye aklım çıktıEvet benimki de atakta yapışık geziyoruz büyümek ne sancılı bir şeymiş
Şu an bizde sancı ağlamaları var 51.gün- iki hafta sonra da ataklar mı oluyorAy kızlar sevindim ya aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Yine gaz sancıları mı başladı diye aklım çıktıo günleri hatırlamak istemiyorum
Öyleymiş ya huyu değişti çocuğun. Saçma sapan çığlık çığlığa ağlıyor. Ağlamadığında da kucakta gezmek istiyor. Yatağa koyunca yine yaygara başlıyor.Şu an bizde sancı ağlamaları var 51.gün- iki hafta sonra da ataklar mı oluyor
Bakıyor elimi tutuyor saçlarımı tutuyor ben de bakarak konuşuyorum hemen uyumasın emsin diye. bakmadığı da oluyor ama gözleri dalıyor başka bir noktaya süt uyku getirdiği için sizinki de dalıyordur belkiDiğer gruba yazdım size de sorayım. Kızlar bebeğiniz emerken göz teması kuruyor mu? Benimki bakmıyor bana hiç yeni fark ettim. Kucak dışında göz teması var yatarken, karşıma alıp konuşurken falan gayet bakışıyoruz. Emerken ısrarla bakmıyorkafama takıldı. yasemincimmm G gunesibekle doğum günlerimiz yakın olan başka varsa cevap verirse sevinirim
Bir de hepsinin gelişimi farklı hiç stres yapmayın herkes aguladı yazıyor mesela ben de panik oldum niye sesi çıkmıyor çocuğun diye iki gündür aguluyorDiğer gruba yazdım size de sorayım. Kızlar bebeğiniz emerken göz teması kuruyor mu? Benimki bakmıyor bana hiç yeni fark ettim. Kucak dışında göz teması var yatarken, karşıma alıp konuşurken falan gayet bakışıyoruz. Emerken ısrarla bakmıyorkafama takıldı. yasemincimmm G gunesibekle doğum günlerimiz yakın olan başka varsa cevap verirse sevinirim
Benimki de öyle sürekli göz teması halinde değil emerken ama bazen kuruyor. Gelişimleri gerçekten farklı oluyor o yüzden sorun etme. Hani hiç göz teması yok değilmiş o açıdan bekle emerken de bakıcaktır çok yakındaDiğer gruba yazdım size de sorayım. Kızlar bebeğiniz emerken göz teması kuruyor mu? Benimki bakmıyor bana hiç yeni fark ettim. Kucak dışında göz teması var yatarken, karşıma alıp konuşurken falan gayet bakışıyoruz. Emerken ısrarla bakmıyorkafama takıldı. yasemincimmm G gunesibekle doğum günlerimiz yakın olan başka varsa cevap verirse sevinirim
Ay evet benimki de sancılı zaten başlarda yoktu hiç son üç bel gündür coştu benimki bide birkaç hafta sonra yine mi olacakŞu an bizde sancı ağlamaları var 51.gün- iki hafta sonra da ataklar mı oluyor
Büyüyene kadar her sene bir veya birkaç atak oluyo herhalde 1 yaş 9 ay 2 yas cart curtu bitmiyo valla skdnsjndAy evet benimki de sancılı zaten başlarda yoktu hiç son üç bel gündür coştu benimki bide birkaç hafta sonra yine mi olacak
Vala benimki de oyle son zamanlarda saat aksam 5-6 oldu mu çığlık cigliga ve susturamiyoruzÖyleymiş ya huyu değişti çocuğun. Saçma sapan çığlık çığlığa ağlıyor. Ağlamadığında da kucakta gezmek istiyor. Yatağa koyunca yine yaygara başlıyor.
Kuruyor genelde ilk emmeye baslasiginda gözümün içine bakiyor ama devamli degilDiğer gruba yazdım size de sorayım. Kızlar bebeğiniz emerken göz teması kuruyor mu? Benimki bakmıyor bana hiç yeni fark ettim. Kucak dışında göz teması var yatarken, karşıma alıp konuşurken falan gayet bakışıyoruz. Emerken ısrarla bakmıyorkafama takıldı. yasemincimmm G gunesibekle doğum günlerimiz yakın olan başka varsa cevap verirse sevinirim
Ben olmadım snbsnsndjsj karnım ve belim bir aydır ağrıyor bebiş ağırlaştı ve yamuk yumuk dueuyorum indir kaldır vs ondan da olabilirKizlar regl olan var mi benim acayip karnim ve belim ağrıyor sanirim geliyor gelmekte olansık sık da emziriyorum ama niye boyle oldu ki
Umarim benim de ondandir olmak istemiyorumBen olmadım snbsnsndjsj karnım ve belim bir aydır ağrıyor bebiş ağırlaştı ve yamuk yumuk dueuyorum indir kaldır vs ondan da olabilir
Aaaaa aynııı dünden beri. Hatta Ben yazacaktım 51 günlük Dünden beri ağlamalarımız var ama gazı var bariz belli sonra arkadaşlarım Mesajını görünce o dönemde değil mi bir hatamız oluyormuş diye düşünmedim değilŞu an bizde sancı ağlamaları var 51.gün- iki hafta sonra da ataklar mı oluyor
Ben 60ml ila 90 ml arasında mama veriyorum emzirme sonrası.Kızlar emzirme sonrası mama verenler kaç ml veriyorsunuz tek seferde? Günde kaç ml mama alıyorlar anne sütü artı mama alan bebişleriniz
Zaman içerisinde etkili oluyor diye düşünüyorum. Bizim sancılarımız şu ara azalmaya başladı. Büyümesiyle ilgili de olabilir. 41 günlük bebeğim.Kızlar ben iki gündür ağlamalarına dayanamadım hastaneye götürdüm tahlillerde bişey çıkmadı gaz damlası istedim doktor sab simplex yazdı kullananlar memnun musunuz acaba? Bi de emmesini azalt aralara üç saat koy dedi ama benim bebeğim her kucağıma geldiğinde meme istiyor emzik de tutmuuyor sonra kusuyor ne yapcam bilemedim
Ben de sap simplex aldım ama pek memnun değilim Keşke sorsaydın doktora nasıl azaltacağız arayı diye Söylemesi kolay geliyor ama eylemde hiç de öyle olmuyorKızlar ben iki gündür ağlamalarına dayanamadım hastaneye götürdüm tahlillerde bişey çıkmadı gaz damlası istedim doktor sab simplex yazdı kullananlar memnun musunuz acaba? Bi de emmesini azalt aralara üç saat koy dedi ama benim bebeğim her kucağıma geldiğinde meme istiyor emzik de tutmuuyor sonra kusuyor ne yapcam bilemedim
Her emzirme sonrası mama veriyorum 3 saatte bir besleniyor, emzirme sonrası 60 cc mama içiyor. 1-2 kez doymadı gibi olunca 75lik içti ama genelde 75i bitiremiyor fazla geliyorKızlar emzirme sonrası mama verenler kaç ml veriyorsunuz tek seferde? Günde kaç ml mama alıyorlar anne sütü artı mama alan bebişleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?