2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Diğer gruba yazdım size de sorayım. Kızlar bebeğiniz emerken göz teması kuruyor mu? Benimki bakmıyor bana hiç yeni fark ettim. Kucak dışında göz teması var yatarken, karşıma alıp konuşurken falan gayet bakışıyoruz. Emerken ısrarla bakmıyor kafama takıldı. yasemincimmm G gunesibekle doğum günlerimiz yakın olan başka varsa cevap verirse sevinirim

Bakıyor elimi tutuyor saçlarımı tutuyor ben de bakarak konuşuyorum hemen uyumasın emsin diye. bakmadığı da oluyor ama gözleri dalıyor başka bir noktaya süt uyku getirdiği için sizinki de dalıyordur belki

Bir de hepsinin gelişimi farklı hiç stres yapmayın herkes aguladı yazıyor mesela ben de panik oldum niye sesi çıkmıyor çocuğun diye iki gündür aguluyor bu ay ellerini bilecekmiş mesela eline bakıyor mu diye bakıyorum sürekli hepsi vaktini bekliyordur

Benimki de öyle sürekli göz teması halinde değil emerken ama bazen kuruyor. Gelişimleri gerçekten farklı oluyor o yüzden sorun etme. Hani hiç göz teması yok değilmiş o açıdan bekle emerken de bakıcaktır çok yakında

Kızlar emzirme sonrası mama verenler kaç ml veriyorsunuz tek seferde? Günde kaç ml mama alıyorlar anne sütü artı mama alan bebişleriniz

Kızlar ben iki gündür ağlamalarına dayanamadım hastaneye götürdüm tahlillerde bişey çıkmadı gaz damlası istedim doktor sab simplex yazdı kullananlar memnun musunuz acaba? Bi de emmesini azalt aralara üç saat koy dedi ama benim bebeğim her kucağıma geldiğinde meme istiyor emzik de tutmuuyor sonra kusuyor ne yapcam bilemedim

Öyleymiş ya huyu değişti çocuğun. Saçma sapan çığlık çığlığa ağlıyor. Ağlamadığında da kucakta gezmek istiyor. Yatağa koyunca yine yaygara başlıyor.
Vala benimki de oyle son zamanlarda saat aksam 5-6 oldu mu çığlık cigliga ve susturamiyoruz
Kuruyor genelde ilk emmeye baslasiginda gözümün içine bakiyor ama devamli degil

Kizlar regl olan var mi benim acayip karnim ve belim ağrıyor sanirim geliyor gelmekte olan sık sık da emziriyorum ama niye boyle oldu ki

Kizlar regl olan var mi benim acayip karnim ve belim ağrıyor sanirim geliyor gelmekte olan sık sık da emziriyorum ama niye boyle oldu ki
Ben olmadım snbsnsndjsj karnım ve belim bir aydır ağrıyor bebiş ağırlaştı ve yamuk yumuk dueuyorum indir kaldır vs ondan da olabilir

Şu an bizde sancı ağlamaları var 51.gün- iki hafta sonra da ataklar mı oluyor
Aaaaa aynııı dünden beri. Hatta Ben yazacaktım 51 günlük Dünden beri ağlamalarımız var ama gazı var bariz belli sonra arkadaşlarım Mesajını görünce o dönemde değil mi bir hatamız oluyormuş diye düşünmedim değil

Zaman içerisinde etkili oluyor diye düşünüyorum. Bizim sancılarımız şu ara azalmaya başladı. Büyümesiyle ilgili de olabilir. 41 günlük bebeğim.
Benim bebeğim de sürekli emmek istiyor. Gece dahil bir bir buçuk saatte bir emziriyorum. Ender olarak 2 2,5 saati bulduğu oluyor ama düzenli olarak 3 saat ara koymak bana da uzun geldi.

Ben de sap simplex aldım ama pek memnun değilim Keşke sorsaydın doktora nasıl azaltacağız arayı diye Söylemesi kolay geliyor ama eylemde hiç de öyle olmuyor

Kızlar emzirme sonrası mama verenler kaç ml veriyorsunuz tek seferde? Günde kaç ml mama alıyorlar anne sütü artı mama alan bebişleriniz
Her emzirme sonrası mama veriyorum 3 saatte bir besleniyor, emzirme sonrası 60 cc mama içiyor. 1-2 kez doymadı gibi olunca 75lik içti ama genelde 75i bitiremiyor fazla geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…