Ben şu an artık pes ettim eşime devrettim uyumuyor cünkü. Ben en azından biraz uyuyayım gece yine bana kalacak cünkü esim yarın ise gideceği icin.Yok atak değil aksine güneşli hafta mıymış neymiş ama mahvetti beni zaten şu atak haftalarına da inanmıyorum ya doktor Osman gönülsl da atak haftası yok demişti bir videosunda bana da çok mantıklı gelmiyor bencede yok . Güys güneşli günlerfeyiz ama aşırı kötü hiç bu kadar zorlanmamıştım doğdu doğalı en kötü günlerimizi geçiriyoruz eşimde işten geldi geleli sırayla alıyoruz uyutuyoruz yok koyunca hemen gözünü açıyor ki uyutmak da bir saatimizi alıyor sonra sabrı biten diğerine devrediyor şaka gibi günler geçiriyoruz yani böyle birşey olamaz ya allahım tekrar tekrar nolur sabır ver dayanamıyorum sabah 7 den beri heryerim tutuldu allahım ya kolaylıştır artık
Ay git uyu dinlen benim evde bir çocuk daha var birimiz bebekteyken diğeri onunla ilgileniyor uyku da dinlenme de yok bize .Ya bu kadar uyumamak olamaz ama ya bende 5 sene önce yine bu yollardan geçtim ama unutmuş muyum nedir bu aşırı uyumuyor gibi ya kızım böyle miydi hatırlamıyorum o da çok ağlardı ama bu kadar uykuya direnir miydi bilmiyorum ya daha 50 günlük bebeksin sürekli uyuman lazım yaBen şu an artık pes ettim eşime devrettim uyumuyor cünkü. Ben en azından biraz uyuyayım gece yine bana kalacak cünkü esim yarın ise gideceği icin.
Cevremdeki büyükler hep sasırıyor bebek dedigin hep uyur nasıl duruyor diye benim de hic tecrübem olmadıgı ve cevremde de pek bebek görmedigim icin bebegimin huyu degiisk sanıyordum. Allahtan burası var da cogu kisi benzer sürecleri yasıyor görüp rahatlıyoruz
iki cocuk zordur, Allah kolaylık versin. Bizim bu kolay olsaydı ikinciyi düşünecektim ama o kadar zorlanıyorum ki allah isteyene versin diyorum artıkAy git uyu dinlen benim evde bir çocuk daha var birimiz bebekteyken diğeri onunla ilgileniyor uyku da dinlenme de yok bize .Ya bu kadar uyumamak olamaz ama ya bende 5 sene önce yine bu yollardan geçtim ama unutmuş muyum nedir bu aşırı uyumuyor gibi ya kızım böyle miydi hatırlamıyorum o da çok ağlardı ama bu kadar uykuya direnir miydi bilmiyorum ya daha 50 günlük bebeksin sürekli uyuman lazım ya
Bir süre sonra unutuyor ikinciyi yapıyorsun işte ama unutmayın siz ben unuttum siz unutmayın :) vallahi aynen öyle 4. Ay ne olacak daha bilmiyorum şimdiden böyleyiziki cocuk zordur, Allah kolaylık versin. Bizim bu kolay olsaydı ikinciyi düşünecektim ama o kadar zorlanıyorum ki allah isteyene versin diyorum artıkbenim kızım da bugün tam 2 aylık oldu, bazen 4.ay uyku gerilemesi detaylarına bakıyorum su an zaten hepsini yasıyorum daha ne olcak 4.ayda yani. Su an yine sesi geldi mesela esim 5.ye kucagına alıp uyutmayı deneyecek.
Dün gece 3 te uyanıp 5 buçuğa kadar uyumadı.Sabah 6 buçukta uyandı ve gündüz toplasan en fazla 3 saat uyudu.akşam uykusu için tam 3 saattir omzumda .sinir gelip gelip gitmiyor bana da .Bu gece uyusun diye dua ediyorumKızlar uykular ne durumda ya bizim aşırı kötüleşti gündüz toplasan 2 saat ancak 10 dakika uyuyor uyanıyor şaka gibi günüm bugün sürekli uyutmakla geçti kan ter içinde kaldım napcam böyle ya sizde durumlar nedir geçecek mi bu ya ay ikinci çocuğum olmasına rağmen bazen geçmeyecek gibi geliyor özellikle 3-5 gündür bitik durumdayım ya of günüm yatak odasında geçti uyut koy kalkıyor bidahanuyut ay rezalet vallahi ya daha geçen haftaya kadar çocuk uyuyordu ya hayır gaz da yok bugün öyle sancısı yok kendini sıkmıyor ama uyumamak için direniyor gözleri kıpkırmızı oldu ama direniyor inatla ısrarla kafasını geri atıyor uyumak istemiyor koyuyorum durmuyor on dakika sonra ağlıyor alıyorum esneye esneye ölüyor yat be çocuk yat offf
Benim kızım eşimde de durmuyor .zaten yalnızız sadece eşim ve ben varız .eşim sağolsun işten gelip yemek temizlik herşeyi yapıyor ama çocuk babasında dahi durmuyor.benim yanımda babayla iyi odadan çıktığım an çığlık kıyamet.geçen gün duştan 6dkda çıkmak zorunda kaldım öyle bi ağlama Ki öncesinde 1 buçuk saat kucağımda uyutup sözde derin uykuda verdim.D*tle don gibi lafı bizim için hafif kalıyo şuan wc de bile benle çünkü.Yok atak değil aksine güneşli hafta mıymış neymiş ama mahvetti beni zaten şu atak haftalarına da inanmıyorum ya doktor Osman gönülsl da atak haftası yok demişti bir videosunda bana da çok mantıklı gelmiyor bencede yok . Güys güneşli günlerfeyiz ama aşırı kötü hiç bu kadar zorlanmamıştım doğdu doğalı en kötü günlerimizi geçiriyoruz eşimde işten geldi geleli sırayla alıyoruz uyutuyoruz yok koyunca hemen gözünü açıyor ki uyutmak da bir saatimizi alıyor sonra sabrı biten diğerine devrediyor şaka gibi günler geçiriyoruz yani böyle birşey olamaz ya allahım tekrar tekrar nolur sabır ver dayanamıyorum sabah 7 den beri heryerim tutuldu allahım ya kolaylıştır artık
Buna katılıyorum. Doğru düzgün sütüm de yok daha adet olmadım.Benim karnım bacaklarım ağrıyor tam olacakmış gibi ama olmuyorum geçiyor sonraemzirmeyle değilde heralde genetik bişey bu kimi günü gününe olurken kimi de bir iki sene olmuyor
Hasbelkader o saatlerde uyutabilirsem bu sefer 7-8de uyandiginda agliyor. Illa bi aglamasi lazim aksam aksamO saatlerde akşam uykusu geliyor olmasın, belki ondan husursuzdur.
çok geçmişKendim için eyvahlar olsun diyorum çünkü burnum akmaya boğazım ağrımaya başladı inşallah yarın uyanırım ve iyileşmiş olurum. Hasta olup bebeğe bulaştırmaktan çok korkuyorum. Tavsiyeniz varsa alabilirim
ben de öyle banyo yapıyorum ya bebek sesi olmasa bile kulaklarımda bebek ağlaması çınlıyor hemen çıkmaya çalışıyorum yaptığım banyodanda bişey anlamıyorum bir kere ikisini odada tek bırakıp girdim çünkü artıkın ben banyoda yapamıyorum fırsat bulamıyorum bazen banyo yapamadım diye ağladığımda olmuyor değilBenim kızım eşimde de durmuyor .zaten yalnızız sadece eşim ve ben varız .eşim sağolsun işten gelip yemek temizlik herşeyi yapıyor ama çocuk babasında dahi durmuyor.benim yanımda babayla iyi odadan çıktığım an çığlık kıyamet.geçen gün duştan 6dkda çıkmak zorunda kaldım öyle bi ağlama Ki öncesinde 1 buçuk saat kucağımda uyutup sözde derin uykuda verdim.D*tle don gibi lafı bizim için hafif kalıyo şuan wc de bile benle çünkü.
Bazı bebekler akşam uykusundan önce 30 40 dk uyuyup sonra uyanıp bu sefer akşam uykusuna yatıyorlar. Bana sanki sizin bebiş de öyle gibi geldi. Tutarlı hep aynı vakitte yatırırsanız ilerde çok rahat edersiniz. O ağlamalar hep oluyor ne yazık kiHasbelkader o saatlerde uyutabilirsem bu sefer 7-8de uyandiginda agliyor. Illa bi aglamasi lazim aksam aksam
Evet bal limon şerbeti hiç yapmadım ama denerim. Bu arada başka hasta olan olursa diye yazayım nane sütü çok etkiliyor nane limon yapmayalımçok geçmişolsuun bal limon şerbeti içerim ben hemen kekik nane seviyorsan onlardanda ekleyebilirsin
Doktorumuz o ilacın içeriği temiz değil diye değiştirdi ocean'ınkini verdi. Kabız yapmadı bizde.Merhaba, 34 günlük bebeğim var sağlık ocağının verdiği d vitamini kabız yaptı. Bende cumadan beri içirmedim dün gece ve bugün kakasını sümüksü yaptı mukus deniliyor sanırım sizce sebebi ne olabilir. Dün doktora gittik kontrol için. Evde kedi köpek var ne durumda şüphelenmeliyim demiştim doktor kakasında sümüksü bir durum olursa demişti şimdi kafama takıldı.
Merhaba mukuslu veya yeşil mukuslu kakayla ben çok karşılaşıyorum başka belirti yoksa zararsız diye biliyorum ama üstüne başka belirtileride varsa doktorunda mukuslu kakadan bahsettiyse bir göstersen iyi olurMerhaba, 34 günlük bebeğim var sağlık ocağının verdiği d vitamini kabız yaptı. Bende cumadan beri içirmedim dün gece ve bugün kakasını sümüksü yaptı mukus deniliyor sanırım sizce sebebi ne olabilir. Dün doktora gittik kontrol için. Evde kedi köpek var ne durumda şüphelenmeliyim demiştim doktor kakasında sümüksü bir durum olursa demişti şimdi kafama takıldı.
Ben hatirliyorm benimki uyuyodu simdikiler fenaAy git uyu dinlen benim evde bir çocuk daha var birimiz bebekteyken diğeri onunla ilgileniyor uyku da dinlenme de yok bize .Ya bu kadar uyumamak olamaz ama ya bende 5 sene önce yine bu yollardan geçtim ama unutmuş muyum nedir bu aşırı uyumuyor gibi ya kızım böyle miydi hatırlamıyorum o da çok ağlardı ama bu kadar uykuya direnir miydi bilmiyorum ya daha 50 günlük bebeksin sürekli uyuman lazım ya
Birkaç gündür benim kızımda bu şekildeKızlar uykular ne durumda ya bizim aşırı kötüleşti gündüz toplasan 2 saat ancak 10 dakika uyuyor uyanıyor şaka gibi günüm bugün sürekli uyutmakla geçti kan ter içinde kaldım napcam böyle ya sizde durumlar nedir geçecek mi bu ya ay ikinci çocuğum olmasına rağmen bazen geçmeyecek gibi geliyor özellikle 3-5 gündür bitik durumdayım ya of günüm yatak odasında geçti uyut koy kalkıyor bidahanuyut ay rezalet vallahi ya daha geçen haftaya kadar çocuk uyuyordu ya hayır gaz da yok bugün öyle sancısı yok kendini sıkmıyor ama uyumamak için direniyor gözleri kıpkırmızı oldu ama direniyor inatla ısrarla kafasını geri atıyor uyumak istemiyor koyuyorum durmuyor on dakika sonra ağlıyor alıyorum esneye esneye ölüyor yat be çocuk yat offf
Ben de geçen yaptığım banyoda şampuanı tam durulayamamışım hemen çıkayım diye. kuruturken fark ettim yapış yapıştı saçım :)ben de öyle banyo yapıyorum ya bebek sesi olmasa bile kulaklarımda bebek ağlaması çınlıyor hemen çıkmaya çalışıyorum yaptığım banyodanda bişey anlamıyorum bir kere ikisini odada tek bırakıp girdim çünkü artıkın ben banyoda yapamıyorum fırsat bulamıyorum bazen banyo yapamadım diye ağladığımda olmuyor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?