2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ben şu an artık pes ettim eşime devrettim uyumuyor cünkü. Ben en azından biraz uyuyayım gece yine bana kalacak cünkü esim yarın ise gideceği icin.
Cevremdeki büyükler hep sasırıyor bebek dedigin hep uyur nasıl duruyor diye benim de hic tecrübem olmadıgı ve cevremde de pek bebek görmedigim icin bebegimin huyu degiisk sanıyordum. Allahtan burası var da cogu kisi benzer sürecleri yasıyor görüp rahatlıyoruz

Ay git uyu dinlen benim evde bir çocuk daha var birimiz bebekteyken diğeri onunla ilgileniyor uyku da dinlenme de yok bize .Ya bu kadar uyumamak olamaz ama ya bende 5 sene önce yine bu yollardan geçtim ama unutmuş muyum nedir bu aşırı uyumuyor gibi ya kızım böyle miydi hatırlamıyorum o da çok ağlardı ama bu kadar uykuya direnir miydi bilmiyorum ya daha 50 günlük bebeksin sürekli uyuman lazım ya

iki cocuk zordur, Allah kolaylık versin. Bizim bu kolay olsaydı ikinciyi düşünecektim ama o kadar zorlanıyorum ki allah isteyene versin diyorum artık benim kızım da bugün tam 2 aylık oldu, bazen 4.ay uyku gerilemesi detaylarına bakıyorum su an zaten hepsini yasıyorum daha ne olcak 4.ayda yani. Su an yine sesi geldi mesela esim 5.ye kucagına alıp uyutmayı deneyecek.

Bir süre sonra unutuyor ikinciyi yapıyorsun işte ama unutmayın siz ben unuttum siz unutmayın :) vallahi aynen öyle 4. Ay ne olacak daha bilmiyorum şimdiden böyleyiz

Dün gece 3 te uyanıp 5 buçuğa kadar uyumadı.Sabah 6 buçukta uyandı ve gündüz toplasan en fazla 3 saat uyudu.akşam uykusu için tam 3 saattir omzumda .sinir gelip gelip gitmiyor bana da .Bu gece uyusun diye dua ediyorum

Benim kızım eşimde de durmuyor .zaten yalnızız sadece eşim ve ben varız .eşim sağolsun işten gelip yemek temizlik herşeyi yapıyor ama çocuk babasında dahi durmuyor.benim yanımda babayla iyi odadan çıktığım an çığlık kıyamet.geçen gün duştan 6dkda çıkmak zorunda kaldım öyle bi ağlama Ki öncesinde 1 buçuk saat kucağımda uyutup sözde derin uykuda verdim.D*tle don gibi lafı bizim için hafif kalıyo şuan wc de bile benle çünkü.

Kendim için eyvahlar olsun diyorum çünkü burnum akmaya boğazım ağrımaya başladı inşallah yarın uyanırım ve iyileşmiş olurum. Hasta olup bebeğe bulaştırmaktan çok korkuyorum. Tavsiyeniz varsa alabilirim

Benim karnım bacaklarım ağrıyor tam olacakmış gibi ama olmuyorum geçiyor sonra emzirmeyle değilde heralde genetik bişey bu kimi günü gününe olurken kimi de bir iki sene olmuyor
Buna katılıyorum. Doğru düzgün sütüm de yok daha adet olmadım.

çok geçmiş olsuun bal limon şerbeti içerim ben hemen kekik nane seviyorsan onlardanda ekleyebilirsin

ben de öyle banyo yapıyorum ya bebek sesi olmasa bile kulaklarımda bebek ağlaması çınlıyor hemen çıkmaya çalışıyorum yaptığım banyodanda bişey anlamıyorum bir kere ikisini odada tek bırakıp girdim çünkü artıkın ben banyoda yapamıyorum fırsat bulamıyorum bazen banyo yapamadım diye ağladığımda olmuyor değil

Hasbelkader o saatlerde uyutabilirsem bu sefer 7-8de uyandiginda agliyor. Illa bi aglamasi lazim aksam aksam
Bazı bebekler akşam uykusundan önce 30 40 dk uyuyup sonra uyanıp bu sefer akşam uykusuna yatıyorlar. Bana sanki sizin bebiş de öyle gibi geldi. Tutarlı hep aynı vakitte yatırırsanız ilerde çok rahat edersiniz. O ağlamalar hep oluyor ne yazık ki aralarda uyanıyorlar ama her defasında uyutmak lazım sabah uyanma vaktine kadar.

Merhaba, 34 günlük bebeğim var sağlık ocağının verdiği d vitamini kabız yaptı. Bende cumadan beri içirmedim dün gece ve bugün kakasını sümüksü yaptı mukus deniliyor sanırım sizce sebebi ne olabilir. Dün doktora gittik kontrol için. Evde kedi köpek var ne durumda şüphelenmeliyim demiştim doktor kakasında sümüksü bir durum olursa demişti şimdi kafama takıldı.

çok geçmiş olsuun bal limon şerbeti içerim ben hemen kekik nane seviyorsan onlardanda ekleyebilirsin
Evet bal limon şerbeti hiç yapmadım ama denerim. Bu arada başka hasta olan olursa diye yazayım nane sütü çok etkiliyor nane limon yapmayalım

Doktorumuz o ilacın içeriği temiz değil diye değiştirdi ocean'ınkini verdi. Kabız yapmadı bizde.

Merhaba mukuslu veya yeşil mukuslu kakayla ben çok karşılaşıyorum başka belirti yoksa zararsız diye biliyorum ama üstüne başka belirtileride varsa doktorunda mukuslu kakadan bahsettiyse bir göstersen iyi olur

Ben hatirliyorm benimki uyuyodu simdikiler fena sabah 6bucuktan beri anca simdi uyutabildm o da tek gözü açık kameraya bakıyo

Birkaç gündür benim kızımda bu şekilde 6da uyanıyor sonra bir daha uyumak yok en fazla 10 dakika uyuyorsa uyuyor bir de sürekli memede durmak istiyor. Bitmiş durumdayım bütün günüm onu emzirmek ve uyutmaya çalışmakla geçiyor resmen

Ben de geçen yaptığım banyoda şampuanı tam durulayamamışım hemen çıkayım diye. kuruturken fark ettim yapış yapıştı saçım :)

Kızlar ateşlenen var mı mastit oluyorum sürekli ben? öyle çok sütüm de yok hatta dısarı gitmek için sağınca yanıma almalık süt az bile çıkıyor. Bebeğimde reflü var erken acıkıyor kusunca sütümü boşa veriyormuşum gibi hissediyorum kustuğu için. Yedekte buzlukta sütüm yok ama ne hikmetse mastit oluyorum memede kızarıklık titreme ertesi güne geçiyor emzirdikçe kafayı yiyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…