- 24 Ağustos 2024
- 496
- 997
- 18
Geçmiş olsun bence en güzel tedavi scak suyun altında masaj yapmak süt de iner sıcak su etkisiyle. Dustan sonra güzelce emer bebisKızlar ateşlenen var mı mastit oluyorum sürekli ben? öyle çok sütüm de yok hatta dısarı gitmek için sağınca yanıma almalık süt az bile çıkıyor. Bebeğimde reflü var erken acıkıyor kusunca sütümü boşa veriyormuşum gibi hissediyorum kustuğu için. Yedekte buzlukta sütüm yok ama ne hikmetse mastit oluyorum memede kızarıklık titreme ertesi güne geçiyor emzirdikçe kafayı yiyecegim
Bu süt incisi dün bende de çıktı. Oğlumda da olmuştu. İnternette kendiniz patlatmayın iltihap kapabilir diyordu. Emzirmeden önce sıcak uygulayıp meme ucuna masaj yapın süt incisi okan yere diyordu. Ben dün her emzirmeden önce onu uyguladım ve bugün baya küçülmüş durumda. Umarım bi daha yaşamazsın ama başına gelen olursa bunu da uygulasın işe yarıyorBen mastit olucaktım sadece 1 gece titreme üşüme geldi ordan anlamıştım.sonra bi baktım göğsümün ucunda bir kısım tıkanmış bile.Süt incisi olarak geçiyor .dokunamadım bile memeye .doktorun ince uçlu bi iğneyle o tıkanıklığı kazıması lazım falan yazıyordu internette .ben kendim iğneyle deldim ucunu çok ağrılı acılıydı o şiş yeri sıktım içinden baya bi katılaşmış süt pıhtısı geldi .makinede sağdıkça,kızım emdikçe derinlerdeki pıhtılaşmalarda geldi sıktım devamlı.birde ingiliz tuzu var eczanelerde satılıyor .sıkmadan önce 15-20 dk ingiliz tuzuna batırıp o şekilde sıktım.3-4 güne düzeldi.ben ingiliz tuzunun faydasını çok gördüm
Benim de sütüm cok olmamasına ragmen bebis memeyi tam bitiremedigi icin ara ara oluyor cok sisiyor ve inanılmaz agrıyor. Eğer sağma makinenizin flanşı size uygun boyutta değilse makine de bazen öyle yapabiliyor benim yanlıs sağımla da o şekilde olduğu oldu şimdi doğru flanş aldım sağımdan kaynaklı olmuyor. En iyisi denildiği gibi sıcak duş ve masaj sonrasnda bebişi basket topu tutuşunda emzirirseniz güzel açıyor kanalı. Benim her defasında öyle düzeliyor normal emzirme pozisyonunda açılmıyorEczaneye sorayım dediğinizi. Bende süt incisi olmuyor uçta. direkt içerde küçük küçük yumru oluşuyor ve onlara dokunamıyorum bile
Benim gece öyle değil ama gündüz tam olarak kıuş uykusu 10 dakikada uyanıyor koyuyorum bi tuvalete gidiyorum yada mutfağa kavuşmadan ağlıyor delirmek ğzereyim umarım geçividir biran önce geçer haniKızlar benim bebiş bu hafta hep gece 3 - 3:30da gaz sancısıyla ağlayarak uyanıyor sonrasında full kucakta sabahı ediyoruz. Zaten en iyi ihtimal 9-10 arasında uyuyor 1:30 gibi uyanıyor emzir gazını cıkart reflü icin 20 dk dik tut derken saat 2:30 oluyor, resmen gece 1bucuktan sonra bana uyku yok. Baska bu durumda olan var mı atak mıdır nedir anlayamadım artık uykusuzluktan cökmüs haldeyim gündüz de uyumuyor ve hep kucakta duruyor kus uykusu gibi 10 dk uyuyup uyanıyor kucakta, yataga koydugum anda cıglık atıyor
Basket topu pozisyonunun kanalları açtığını duymuştum evet var böyle bir şey ama denemedim hiç bebeğim karpuz gibi yatarak emmeyi seviyor 0 eforBenim de sütüm cok olmamasına ragmen bebis memeyi tam bitiremedigi icin ara ara oluyor cok sisiyor ve inanılmaz agrıyor. Eğer sağma makinenizin flanşı size uygun boyutta değilse makine de bazen öyle yapabiliyor benim yanlıs sağımla da o şekilde olduğu oldu şimdi doğru flanş aldım sağımdan kaynaklı olmuyor. En iyisi denildiği gibi sıcak duş ve masaj sonrasnda bebişi basket topu tutuşunda emzirirseniz güzel açıyor kanalı. Benim her defasında öyle düzeliyor normal emzirme pozisyonunda açılmıyor
Memede uyutuyorum ben kısa vadede rahat ettirir ama alışınca oda ayırmak imkansızlaşır :) bir de gündüzleri camı açık bırakarak uyutuyorum beşikte temiz havayla kendinden geçiyor.Kizlar bebelerinizi nasil uyutuyorsunuz? Kucakta sallayarak mi ayakta mi ana kucaginda mi? bazen alti temiz karni tok gazi cikmis oluyo ama gozler fal tasi gibi acik oluyo nasi uyutcagimi sasiriyorum(sinirden guluyorum afsgag)
Kizlar bebelerinizi nasil uyutuyorsunuz? Kucakta sallayarak mi ayakta mi ana kucaginda mi? bazen alti temiz karni tok gazi cikmis oluyo ama gozler fal tasi gibi acik oluyo nasi uyutcagimi sasiriyorum(sinirden guluyorum afsgag)
Lesitin araş tıra bilirsin Dünden beri aklımda yazmak bebek bir durmadı hastane işleri falan oldu lesitin bunu araştırın lütfenEczaneye sorayım dediğinizi. Bende süt incisi olmuyor uçta. direkt içerde küçük küçük yumru oluşuyor ve onlara dokunamıyorum bile
Tesekkür ederim ağzınız bal yesin kızlar dediklerinizi araştıracağımLesitin araş tıra bilirsin Dünden beri aklımda yazmak bebek bir durmadı hastane işleri falan oldu lesitin bunu araştırın lütfen
Ben sallanir besik aldim ona atiyorum veya ana kucaginda uyuyor. Fakat asil mesele balkon. Balkonda degilse uyumuyo kolay kolay. Disarisi zannediyor balkonu ve uyuyor deneyinKizlar bebelerinizi nasil uyutuyorsunuz? Kucakta sallayarak mi ayakta mi ana kucaginda mi? bazen alti temiz karni tok gazi cikmis oluyo ama gozler fal tasi gibi acik oluyo nasi uyutcagimi sasiriyorum(sinirden guluyorum afsgag)
Balkonda sesten rahatsiz oluyo sanki ama tekrar denicemBen sallanir besik aldim ona atiyorum veya ana kucaginda uyuyor. Fakat asil mesele balkon. Balkonda degilse uyumuyo kolay kolay. Disarisi zannediyor balkonu ve uyuyor deneyin
M şekli derken bundan mı bahsediyorsunuz? Bende var bundan çok memnun kaldım ilk oğlumda. Şimdi baza altında çıkarıp, tekrar kullanacağımMerhaba hanımlar,
Bugün kalça ultrasonu çekildi, çok şükür temiz çıktı. Bir sorum olacak, m şekli kanguru alıp kullanan ve memnun kalan var mı? Fiyatlar çok değişken. Fiyat performans ürünü denebilecek öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Yazın da kullanılır değil mi? Terletir diyen de var da ondan sordum. Üstünde badiyle olur herhalde.M şekli derken bundan mı bahsediyorsunuz? Bende var bundan çok memnun kaldım ilk oğlumda. Şimdi baza altında çıkarıp, tekrar kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?