2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Herseyi de cok takmamakk gerekiyo galiba bazen bende dönüp bakiyorm bnm dert ettigim şey esim icin hic sorun degil. Disari cik hergn markete bile olsa cik o kadar iyi geliyo ki biz okula gidip geliyoruz hergun hem bana hem bebegme cok iyi geliyo buyuk oglumu okula birakop arkadaslarima geciyorum kahveye ordn eve geciyorum varsin isler kalsin psikolojimizdn onemli degil ya

En güzelini yapıyorsun vallahi maşallah.. Ya bebe durmuyor ki uyımuyorda oğlanın kalkma vakti uyanıyor kucak olmasa durmuyor yerinde ağlıyor da ağlıyor yetişemiyorum hiç. Mesela sabah 6 dan beri hala uyanığız. Bugün yarım gün diye okula göndermedim oğlanı yoksa çok stres yapacaktım yine .

Sen nasıl yapıyosun sabah okul hazırlık olayını.. Aahh çok şükür kapanmasına az kaldı tesellim bu vallahi

Kızar mart annelerinden de fikir almıştım sizden de şu ana kucağı için çok memnun kaldım size de yazayım şiddetle tavsiye ederim . Kahvaltı hazırlarken yerken perişan oluyordum şimdi şükür onda duruyor önceden pusette beş dakika durmazdı bunda bayağı duruyor rahatça bari birşeyler hazırlıyorum kızıma almayı düşünen varsa alsın -reklam değildir

Hangisini aldın canım?

Göbek fıtığı için çocuk cerrahi ye gittik 2-2.5 cm dedi arada kapanabilir kapanmayadabilir dedi internette okuduğumda 1 cm altı kapanıyor 1-2 cm arası genelde kapanıyor 2 cm üstünün kapanma ihtimali daha az
Kesinlikle bağlama boğulursa ameliyat büyür dedi şişliğin rengi değişir şiş bir şekilde kalır geri girmez yeşil kusarsa acile git dedi
Sünnet için lokalle istersen yaparız dedi az hidrosel varmış ama fıtık kalırsa 2 kere anestezi almaz ikisini bir yaparız sen karar vereceksin dedi
Bende sünneti bekletmeye karar verdim
Yine ara bir değer de kaldık kalça ultrasonu da 1 derece ile kaldı kontrole gideceğiz
Gaz infant diskezi kalça göbek fıtığı yoruldum vallahi gaz ile infant diskezi göbek fıtığını tetikliyor bir de

Geçmiş olsun, umarım iyileşir bir an evvel. Hidrosel çoğunlukla geçiyor diye biliyorum. Bizde de var, büyük oğlumda da vardı, geçmişti.

M şekli derken bundan mı bahsediyorsunuz? Bende var bundan çok memnun kaldım ilk oğlumda. Şimdi baza altında çıkarıp, tekrar kullanacağım
Çok teşekkür ederim. Yazın da kullanılır değil mi? Terletir diyen de var da ondan sordum. Üstünde badiyle olur herhalde.
Sağdaki solomom un kot rengi var bende de terletmeyen kanguru yok ya anneyle çok temas halinde haliyle terliyor bende terletmesin diye halka sling aldım temas daha az ve kumaş ince kangurulara göre slingi bu çocukta aldım kalça ultrasonundan geçmeyince de kullanamadım bir de yazlık file şeklinde slingler var

Geçmiş olsun, umarım iyileşir bir an evvel. Hidrosel çoğunlukla geçiyor diye biliyorum. Bizde de var, büyük oğlumda da vardı, geçmişti.
Teşekkür ederiz amin inşallah yenidoğan larda olunca geçiyormuş hidroseli çok takmıyorum zaten sorun olsa sünnete engel derdi diye düşündüm yada hemen sünnet yapalım derdi en çok göbek fıtığını sonra kalçayı en son da sünnetin geç kalmasını dert ediyorum bir yaştan sonra cinsel kimlik oturuyor yaptırmayın diyorlar zaten çok büyük de her şeyi hatırlıyor acımasa bile çocuk stres yaşıyor deneyimli erkek çocuk anneleri sünnet ne zaman yaptırdılar göbek fıtığını beklersek bizimki 1,5-3 yaş arasında olacak

Saat kac oldu sadece 15 dk gunduz uykusu uyudu şaka gibi 5 dk memede falan gozunu kapatmasını saymazsak
Bizde meme dışında uyumadık bayramda belki bebek görmeye gelen olur biraz evi toparlamam lazım ama hiç durmuyor dün 2. ay aşısını olduk ondan dolayı da durmuyor ayın 26sı doğumlu neden bayram öncesi yaptılar diye söyleniyorum evin çoğu işini de dün annem yaptı o da olmasa daha çok panik yapacaktım

1 veya 2 yaşından sonra tam hatırlayamadım yaptırmayın diyorlardı sanki 6,7 yaşına kadar. Bir araştırın isterseniz.

Sizinki aşı olmus bizimkinin derdi ne o da belli değil

Saat kac oldu sadece 15 dk gunduz uykusu uyudu şaka gibi 5 dk memede falan gozunu kapatmasını saymazsak
Ben bugün ilk defa bez sling kullandım ultrasondan geçince. Üzerimde uyudu, ben de ufak tefek derleme toplama, bulaşık gibi işleri yapabildim. Denemediyseniz bir bakın isterseniz, hem uyutacağım diye stres yaşamazsınız, insan ha uyudu ha uyumadı diye gününü öyle yiyor diğer türlü.

Gerçekten sebepsiz ağlamalarından bıktım artık bağırıp duruyorum evin içinde çaresiz. Karnı tok altı temiz gazını çıkarıyorum sebepsiz yere bağırıp ağlayıp duruyor özellikle uykudan önce. Hem uyumak istiyor hem direnç gösteriyor uyumamak için kafayı yrmek üzereyim

Bir makarna suyunu koymama izin vermedi ağlaya ağlaya

Benimki de hatta su anda da agliyor. Denemedigim sey kalmadi. Doktor laktaz vermisti o iyi geldi gibiydi ama bugun yine krizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…