- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
Acaba atak haftasında mı o yüzden belki bu kadar ağlıyordur. Ama hissettiğiniz duyguyu tahmin edebiliyorum her yolu denemiş ve bebeğini susturamamış olmak gerçekten çaresiz hissetiriyorGerçekten sebepsiz ağlamalarından bıktım artık bağırıp duruyorum evin içinde çaresiz. Karnı tok altı temiz gazını çıkarıyorum sebepsiz yere bağırıp ağlayıp duruyor özellikle uykudan önce. Hem uyumak istiyor hem direnç gösteriyor uyumamak için kafayı yrmek üzereyim
Vallahi şu uykuya direnmeyi anlamıyorum bende aynısıyız ya delircem gözler kanlandı artık ama asla uyumuyor hayır uyumuyorsan bari dur o da yok elli defa oturma odasına götürdüm uyuma hadi dur diye yok durmak da yok uyumak da şu saat oldu eşimle sırayla gidip gidip geliyoruz odaya uyutmaya çalışmaya ama yok gözler gidiyor inatla açıyor ya delirmelikmvallahiGerçekten sebepsiz ağlamalarından bıktım artık bağırıp duruyorum evin içinde çaresiz. Karnı tok altı temiz gazını çıkarıyorum sebepsiz yere bağırıp ağlayıp duruyor özellikle uykudan önce. Hem uyumak istiyor hem direnç gösteriyor uyumamak için kafayı yrmek üzereyim
Gerçekten sebepsiz ağlamalarından bıktım artık bağırıp duruyorum evin içinde çaresiz. Karnı tok altı temiz gazını çıkarıyorum sebepsiz yere bağırıp ağlayıp duruyor özellikle uykudan önce. Hem uyumak istiyor hem direnç gösteriyor uyumamak için kafayı yrmek
Yardımcı almak çok iyi fikir. Tam gün mü aldın ne işler yapacak ve fiyatlar nasıl canım? Hangi şehirdesin bir de? Benim annem yanımda sağolsun ama yapmasını istemediğim şeyleri anneme kırılacak diye söyleyemiyorum. Bir kaç defa söyledim baktım çok bozuluyor söylemeyi bıraktım. Ama çok geriliyorum ve içime atıyorum. İyi bir yardımcı bulabilirsen sen de yanındaysan o daha iyi bence.Kızlar nasılsınızöyle bi tempodayız ki hiçkimseye nasılsın bile diyemedim, iş güç tamamen saldım yanıma bi yardımcı alınca kendime geldim. Tabi keske bunun yerine annem vs olsaydı. Anneleri yanında olanlar ve anlasabilenler cok sanslı. Bebisleriniz nasıl
İyi bi yardımcı buldum sanmıştım 1 ay çalıştı yatılı kaldı 35bin tlye anlasmıstık ctesi yarım gün pazar tatil. Diğer günler bendeydi fakat dün maaş günüydü evi yakacaktı doğal olarak fırçaladımYardımcı almak çok iyi fikir. Tam gün mü aldın ne işler yapacak ve fiyatlar nasıl canım? Hangi şehirdesin bir de? Benim annem yanımda sağolsun ama yapmasını istemediğim şeyleri anneme kırılacak diye söyleyemiyorum. Bir kaç defa söyledim baktım çok bozuluyor söylemeyi bıraktım. Ama çok geriliyorum ve içime atıyorum. İyi bir yardımcı bulabilirsen sen de yanındaysan o daha iyi bence.
Fircaladim derken aptal salak demedim bu boyle yapilmaz ablacim dedim daha sonra salona gectim fakat mutfaktan hala koku geldigini farkettim meger yaktigi seyi cope bile atmamis tütüyor hala kendisi de ben bebek bakarken kahvalti yapiyor balkonda. Bu sefer dedim ki bu evde bebek var farkinda misin???? Daha sonra komsuya kactim sonra da gitmesini istedim. Yani akillari baslarinda degil evini emanet edemiyorsunİyi bi yardımcı buldum sanmıştım 1 ay çalıştı yatılı kaldı 35bin tlye anlasmıstık ctesi yarım gün pazar tatil. Diğer günler bendeydi fakat dün maaş günüydü evi yakacaktı doğal olarak fırçaladımher yer duman oldu bebegi kaptigim gibi komsuya kactim bide azarladigim icin hanfendi bana kirilmis gitmek istedigini söyledi ben de yolladim. Maas günü oldugu icin gittigini düsünüyorum bende de yok suan ariyorum. İstanbuldayim. Bayram günü bos biraktigi icin de güzel bi kesinti yapacagim canim
Bir tane daha yorum girdim seni etiketlememisim lütfen üstteki yazdıgımı da oku ona göre düşünüp alYardımcı almak çok iyi fikir. Tam gün mü aldın ne işler yapacak ve fiyatlar nasıl canım? Hangi şehirdesin bir de? Benim annem yanımda sağolsun ama yapmasını istemediğim şeyleri anneme kırılacak diye söyleyemiyorum. Bir kaç defa söyledim baktım çok bozuluyor söylemeyi bıraktım. Ama çok geriliyorum ve içime atıyorum. İyi bir yardımcı bulabilirsen sen de yanındaysan o daha iyi bence.
Sağlıklı, huzurlu geçireceğiniz güzel bayramlar dilerimHepinize hayırlı bayramlar hanımlar
Bebeklerinizle sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlara
Ay çok geçmiş olsun canım kendi sağlığını korumaya çalış önce sen iyi ol süt yine olur verebildiğin kadar verirsin elinde olan birşey değil ya ağlama hiç bebeğin sağlıklı sen sağlıklı ol lütfen Allah beterinden korusun inşallah acil şifalar versinKızlar bu bayram bayram olmadı bana. Bayram sabahı saat 4 te sancıyla nefes alamamayla uyandım ambulans geldi aldı gastrit diyip geri gönderdiler. Dün gece tekrar kötüleştim özel acile geldik burda karaciğer yetmezliği dediler tomografide safrada taş çıktı o yapıyormuş sancıyı beni yatırdılar hastaneye. Oğlum evde annem başında allahtan ama ben burda ondan uzak o kadar kötüyüm ki bişey yiyip içmem yasak emzirmem yasak sütüm azalmaya başladı. Stok sütler bitmek üzere 3-4 gün en az burdayım ne yapcam bilmiyorum ağlamaktan kendime gelemedim
Çok geçmiş olsunKızlar bu bayram bayram olmadı bana. Bayram sabahı saat 4 te sancıyla nefes alamamayla uyandım ambulans geldi aldı gastrit diyip geri gönderdiler. Dün gece tekrar kötüleştim özel acile geldik burda karaciğer yetmezliği dediler tomografide safrada taş çıktı o yapıyormuş sancıyı beni yatırdılar hastaneye. Oğlum evde annem başında allahtan ama ben burda ondan uzak o kadar kötüyüm ki bişey yiyip içmem yasak emzirmem yasak sütüm azalmaya başladı. Stok sütler bitmek üzere 3-4 gün en az burdayım ne yapcam bilmiyorum ağlamaktan kendime gelemedim
Çocuklar hasta olmasın valla geri kalan herşey Hall ediliyor. Annesi bu bayramlık böyle olsun diğer bayrama rahat edeceğiz hepimizKızlar sanırım bayram genel olarak kötü geçmiş benim de kötü geçti ilk gün büyük kızım geve çok hastalandı sabah kustu yatak döşek heryer battı onu temizledim makinaya attım herşeyi bir yandan bebek durmuyor eşimle neye yetişeceğimizi şaşırdık kaynanam kahvaltıya bekliyor felan ay ne halle evden çıktık eşim kızımı doktora götürdü serum felan üşütmüş sonra bebek gün boyu yatmadı sıpa rezil olduk zaten sadece kaynanama anneanneye ve anneme gittik pert olduk ne bebiş uyudu ne kızımın halş vardı sırf büyükler diye onlara gittik eve zor attık akşam kendimizi iki çocukla aşırı zormuş ya bir evden çıkışımız vardı dedik biz ne yaşıyoruz arkadaş ya
Lütfen kendini üzme.Süt azalsa bile tekrar arttırısın birsürü yönte,egzersiz var önemli olan senin sağlığın şuan.Bebişin bi kaç gün mamayla idare eder annesi .Anne sütüne yakın birsürü mama var.Lütfen ona takılıp kendini yıpratma.İnşallah biran önce sağlığınıza da bebişinize de kavuşursunuzKızlar bu bayram bayram olmadı bana. Bayram sabahı saat 4 te sancıyla nefes alamamayla uyandım ambulans geldi aldı gastrit diyip geri gönderdiler. Dün gece tekrar kötüleştim özel acile geldik burda karaciğer yetmezliği dediler tomografide safrada taş çıktı o yapıyormuş sancıyı beni yatırdılar hastaneye. Oğlum evde annem başında allahtan ama ben burda ondan uzak o kadar kötüyüm ki bişey yiyip içmem yasak emzirmem yasak sütüm azalmaya başladı. Stok sütler bitmek üzere 3-4 gün en az burdayım ne yapcam bilmiyorum ağlamaktan kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?