• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    143
Çok geçmiş olsun 🙏 lütfen kendini daha fazla üzmemeye çalış. İyileşmeye odaklan. Oradan sağlıkla çıktığını ve herşeyin eskisi gibi olacağını düşün. Sütün tekrar geri gelecektir. Çok şükür ki anneciğin var yavruna senden sonra en güzel bakacak kişinin kollarında. Bir an önce iyileşmeniz dileklerimle
Mamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem bu gün

Lütfen kendini üzme.Süt azalsa bile tekrar arttırısın birsürü yönte,egzersiz var önemli olan senin sağlığın şuan.Bebişin bi kaç gün mamayla idare eder annesi .Anne sütüne yakın birsürü mama var.Lütfen ona takılıp kendini yıpratma.İnşallah biran önce sağlığınıza da bebişinize de kavuşursunuz 🙏
Aptamil verdiler kabız yapmış ağlıyormuş kıyamam oğluma 😭

Kızlar bu bayram bayram olmadı bana. Bayram sabahı saat 4 te sancıyla nefes alamamayla uyandım ambulans geldi aldı gastrit diyip geri gönderdiler. Dün gece tekrar kötüleştim özel acile geldik burda karaciğer yetmezliği dediler tomografide safrada taş çıktı o yapıyormuş sancıyı beni yatırdılar hastaneye. Oğlum evde annem başında allahtan ama ben burda ondan uzak o kadar kötüyüm ki bişey yiyip içmem yasak emzirmem yasak sütüm azalmaya başladı. Stok sütler bitmek üzere 3-4 gün en az burdayım ne yapcam bilmiyorum ağlamaktan kendime gelemedim
Çok geçmiş olsun canım sen iyi ol ki bebis iyi olsun. Mama konusunda da kötü hissetme, sadece mama ile beslenen çocuk çok. Biz hala mama desteğiyle ilerletiyoruz. Mamayı değiştirirler sorunu çözülür. Sen kendine odaklan şimdi.

Kızlar sezaryenden sonra 40ımız çıkınca havuza girebiliyor muyuz doktoruna danışan giren var mı?

Mamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem b
Oyy annemmm
Mamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem bu gün
Canım benim, mamayı değiştirirseniz kabızlığı geçer, doktorumuz yavrum yoğun bakımdayken hipp önermişti biz hala mama ve anne sütü ile ilerliyoruz. Canınız sağolsun yeter geriye kalan herşey hallolur

Kızlar napıyorsunuz ay bayramdan hiçbirşey anlamadım ben ya . bizimki çok sancılı yine ya relactaz kullanan var mı laktozsuz intöleransı olan çocuklara veriyormuş doktorlar bende alcam doktora gitmedim ama çocuğum kıvranıyor aguline kullanıyorum gaz ilacı aslında gaz da gayet yapıyor ana rahatlamıyor çocuk uykusunda vağırıyor ağlıyor aslında uyuyacak hatta uyuyor biranda bağırıyor bende relactaz ı çok duymuştum onu alayım diyorum ya mama içiyor benimki zaten sma comfort. Mama da da laktoz var ya sanırım sancı ondan gaz felan yapıyor bayağı çünkğ . Golden goat alayım bide mama olarak diyorum keçi sütlü sindirimi kolay ve laktozsuz o. Bu mamayı da kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim kızlar

Bu gün bebeğimi yanıma getirdiler sırf onun için 12 saat bu dayanılmaz sancıya rağmen ilaç içmedim emzirdim çok şükür kakasınu yaptı meme emince bana da yapıştı birbirimizi o kadar çok özlemişiz ki😥 artık her gün 1 kere de olsa yanıma getirtcem hastaneden çıkana kadar hem beni hemde memeyi unutmasın

Bu gün bebeğimi yanıma getirdiler sırf onun için 12 saat bu dayanılmaz sancıya rağmen ilaç içmedim emzirdim çok şükür kakasınu yaptı meme emince bana da yapıştı birbirimizi o kadar çok özlemişiz ki😥 artık her gün 1 kere de olsa yanıma getirtcem hastaneden çıkana kadar hem beni hemde memeyi unutmasın
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir şifa bulursunuz 🌸

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ne güzel bebeğinizi biraz olsun görebilmişsiniz, inşallah bir an evvel eve sağlıklı bir şekilde eve dönersiniz💐

Back
X