2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Bugün günlerden sonra markete çıktım büyük oğlumla bir hanım vardı kucağında bebesi. Ay dedim maşallah bebeğiniz ne kadarlık.. 7 aylık dedi çok güzel bir bebekti oda bana hemen sizin doğuma ne kadar var dedi eyvahlar olsun bana..
Bende 3 aylık olan bir bebişim var dedim ve hemen peşine süt durumunu sordum. Allahım ben normal olmak istiyorum. Danışman ile de görüşüyorum ama kullandığım tabletin bir etkisi yok gibi bu günlerde.. Offf çok yoruldum böyle olmaktan.

Süt tableti mi? Göbek kalabilir normal bence ilk kızımda emzircem diye hamilelik kilomun üstüne çıkıp emzirememiştim de

Süt tableti mi? Göbek kalabilir normal bence ilk kızımda emzircem diye hamilelik kilomun üstüne çıkıp emzirememiştim de
Evet, motis tablet yan etkisi prolaktin sagılanmasını arttırıyor buda süt yapıyor.
90 kiloya hiçbirşey kalmadı nerdeyse ve dediğin gibi çok emek veriyorum ugraşıyorum. Bir rahat olamıyorum

Ben 108 kiloya varınca tüp mide oldum 4 sene önce
Bu kiloya ilk defa geliyorum ilk doğumum da böyle değildim. Yaş, metabolizma, hareketsizlik, tiroid, insülin direnci herbiri etken e birde yiyorum ne yalan diyim.
İyi cesaret vallahi tüp mide ameliyatını olan arkadaşlarım var çok tedirgin oluyorum ameliyat süreci ve sonrasından. Tebrik ediyorum seni. Bilemedim ben nasıl zayıflarım hele bir göbek var ki... Utanıyorum kendimden.

Ben önceden niye olmadım diye kızıyorum kurallara uyunca zor değil 52 e düşmüştüm ama bilinçli olarak 61-62 e çıktım çok azdı 172 boya 52

Demek istediğim kiloya vs çare var önemli olan bebek. Mide balonu var botoksu var diyet var pilates var takma

ben de emzirme döneminde onu da yiyim bunu da diye kilo alıyorum, doğum sonrası kilom yok gibiydi, şimdi de kilom varmış umrumda değil, şu 9 10 ay önemli, o zamana kadar devam böyle...

ben de emzirme döneminde onu da yiyim bunu da diye kilo alıyorum, doğum sonrası kilom yok gibiydi, şimdi de kilom varmış umrumda değil, şu 9 10 ay önemli, o zamana kadar devam böyle...
Doğru diyorsunuz. Tabii ki bebek önemli onun için böyle yapıyorum vallahi. Ahh ahhh...

Öyle deme canım istersek herşeyi başarırız biz şu bebekleri de biraz büyütelim kilo genelimizin sorunu şuan bebişlerin zor dönemi biraz diş sıkarsak sonra kendimize zaman ayırcaz inşallah sen de biraz diyetle dikkat ederek verirsin canım

Kızlar sizce süt arttırma için bestlak mı laktamax mı benimde stresten sütüm azaldı gibime geliyor mama + meme gidiyoruz ama 5 saatte anca doluyor göğüsler

Kız vallahi bir büyütelim senle de görüşelim bir çay kahve içelim bu bebeleri büyüttük diye

Kızlar sizce süt arttırma için bestlak mı laktamax mı benimde stresten sütüm azaldı gibime geliyor mama + meme gidiyoruz ama 5 saatte anca doluyor göğüsler
Doktor lacmix, yulaf lapası promalt dedi ben bestlak da kullanıyordum bırakmıştım yine başladım bilmiyorum fayda edecek mi cumartesi tam gün sağım yapınca yazarım

Göğüsler 5 saatte doluyorsa sorun yok 2,5 saatte bir sap bir sol ver zaten 5 saatte sıra geliyor her memeye

Doktor lacmix, yulaf lapası promalt dedi ben bestlak da kullanıyordum bırakmıştım yine başladım bilmiyorum fayda edecek mi cumartesi tam gün sağım yapınca yazarım
Merhaba bu gece 12 de ve 2 de sağım yaptım ama saat 4 de sağım yaparken elektrik kesildi burada sonra da 5 buçuk gibi bebe uyandı 6 da sağımı yapamadım. Bu gece tekrar deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…