2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Kızlar benim bebek sürekli oturmak istiyor ana kucağına koyunca kızıyor uzanmak istemiyor sizinde böyle mi bu arada dönmeyi naptı ne etti öğrendi yuvarlanıyo oyun halısında
Ay evet hele o oturmaya çalışırkenki yüz ifadesi bizi bizden alıyo sdsdssd sürekli oturma peşinde yani oturmaya başlayınca şöyle uslu uslu oturcakmış gibi davranıyo ama biliyorum ki öyle bir şey olmaz

Aynen öyle

Benim kızımda böyle ben gün içinde biraz biraz oturtuyorum o da gayet güzel oturuyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ne yapayım çocuk oturmak istiyor
Doktor bize 5 ay tam dolmadan oturtma girişiminde bulunmayın dedi ama karnımızın üstünde hafif eğimli oturtuyoruz ya zor oluyo diğer türlü

Benimki de illa yan yatacak bazen Toto geri düşüyor arkaya kızıyor kendine uykusu kaçıyor
Ay bende yan yatırmak istiyorum yüzüstü alıştı doğduğundan beri öyle yatıyor yada sırt üstü .gece sırt üstü yatırıyorum gündüz yüzüstü. Ama aşırı zor dalıyor uykuya ya bir saat uğraşıyorum ve abartmıyorum 15 dakika yanyayıyor ya yatmıyor gündüz aşırı kötü uykuları ay benimki hiç dönmüyot ya dönmek Fe istemşyor ben zorluyorum mesela itiyorum elimle hani dönebilmesi için o ısrarla sırt üstüne doğru istiyor kendini dönmüyor. Benimki şimdiden dönme felan yokken böyle uykuları çok kötü bide dönmeyi öğrenince omunla birlikte başar bilmiyorum uyuyunca bile kımıl kımıl bir çocuk böyle hemen kendini uyandırıyor hemen

Doktor bize 5 ay tam dolmadan oturtma girişiminde bulunmayın dedi ama karnımızın üstünde hafif eğimli oturtuyoruz ya zor oluyo diğer türlü
Bazı doktorlar 3,5 aylık olduktan sonra yavaş yavaş destekli oturtmaya başlayabilirsiniz diyor bazıları 5 ay diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Bazen gün içinde oturtuyorum ben oturtmasam o kendi kalkmaya çalışıyor zaten anakucağında bile kafasını yaslamıyor kalkmaya çalışıyor

Kizlar nasilsiniz ben kucagimdaki bebeye bakmadan tatile gittim ben haric herkes tatil yapti vallahi perisan oldum en son ben nerden geldim buraya nerdeeeegggnn diye bagircaktim

İse başlayış yapmadan veremiyor diye biliyordum. Başlayıp yıllık izin alıp sonrasında kullanmayı düşünüyorum. Yine de olmuyor mu acaba
O kadar ayrintili bilmiyorum canim bana oyle dedi ben de okey deyip ucretsiz izin aldim

Benim kızımda böyle ben gün içinde biraz biraz oturtuyorum o da gayet güzel oturuyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ne yapayım çocuk oturmak istiyor
Gecen ay ben sordum oturmak istiyo diye doktor da kollarindan tutup oturttu canli destekle oturtabilirsin dedi, sirtini kendi vucuduna yaslayarak, kendi istekliyse bisey olmaz bence

Kizlar nasilsiniz ben kucagimdaki bebeye bakmadan tatile gittim ben haric herkes tatil yapti vallahi perisan oldum en son ben nerden geldim buraya nerdeeeegggnn diye bagircaktim
Ben de gidicem 1 ay sonra bakalim neler olacak bi korktum simdi

Erken oturtmak kasları zayıflattığı için emekleme ve yürüme gecikiyomuş diye okudum ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi sosyal medya çıkalı bilgi kirliliği çokkk fazla

Tatil üstüne çok düşündüm ve her seferinde vazgeçtim ya. Özellikle de uzun yol çektiğime değmeyecek dedim gitmedim. Yakın bi yerlere gitmişsindir umarım

Bizim doktor 4 ay bitince kucakta, 5 ay bitince yerde yastıkla destekleyip, 6 bitince de inşallah desteksiz oturtacaksınız dedi.

Merhaba.

SAT 15 Temmuz.
15 Ağustos 20.00 civarında beta hcg: 197
18 Ağustos 11.00 civarında beta hcg : 1380

Yaklaşık 63 saatte 7 kata yakın artmış. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sebebi ne olabilir? İnternette ikiz veya mol gebelik çıkıyor ancak gerçekten böyle bir durum yaşayan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler

Kızlar Selam,
Bebeğinde makatta perianal apse olan ya da çevresinden bilen duyan var mı? Çok acil
Merhaba bizim bebeğimizde de makatta perianal apse var çözmeye çalışıyoruz sizde durum nedir acaba devam ediyor mu sorun bizim 1 aylıktan beri var 3,5 aylık olduk sorun devam ediyor tekrarlıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…