- 17 Ekim 2023
- 883
- 1.402
- 33
- 32
Ay evet hele o oturmaya çalışırkenki yüz ifadesi bizi bizden alıyo sdsdssd sürekli oturma peşinde yani oturmaya başlayınca şöyle uslu uslu oturcakmış gibi davranıyo ama biliyorum ki öyle bir şey olmazKızlar benim bebek sürekli oturmak istiyor ana kucağına koyunca kızıyor uzanmak istemiyor sizinde böyle mibu arada dönmeyi naptı ne etti öğrendi yuvarlanıyo oyun halısında
Doktor bize 5 ay tam dolmadan oturtma girişiminde bulunmayın dedi ama karnımızın üstünde hafif eğimli oturtuyoruz ya zor oluyo diğer türlüAynen öyle
Benim kızımda böyle ben gün içinde biraz biraz oturtuyorum o da gayet güzel oturuyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ne yapayım çocuk oturmak istiyor
Ay bende yan yatırmak istiyorum yüzüstü alıştı doğduğundan beri öyle yatıyor yada sırt üstü .gece sırt üstü yatırıyorum gündüz yüzüstü. Ama aşırı zor dalıyor uykuya ya bir saat uğraşıyorum ve abartmıyorum 15 dakika yanyayıyor ya yatmıyor gündüz aşırı kötü uykularıBenimki de illa yan yatacak bazen Toto geri düşüyor arkaya kızıyor kendine uykusu kaçıyor
Bazı doktorlar 3,5 aylık olduktan sonra yavaş yavaş destekli oturtmaya başlayabilirsiniz diyor bazıları 5 ay diyor ne yapacağımı bilmiyorumDoktor bize 5 ay tam dolmadan oturtma girişiminde bulunmayın dedi ama karnımızın üstünde hafif eğimli oturtuyoruz ya zor oluyo diğer türlü
O kadar ayrintili bilmiyorum canim bana oyle dedi ben de okey deyip ucretsiz izin aldimİse başlayış yapmadan veremiyor diye biliyordum. Başlayıp yıllık izin alıp sonrasında kullanmayı düşünüyorum. Yine de olmuyor mu acaba
Gecen ay ben sordum oturmak istiyo diye doktor da kollarindan tutup oturttu canli destekle oturtabilirsin dedi, sirtini kendi vucuduna yaslayarak, kendi istekliyse bisey olmaz benceBenim kızımda böyle ben gün içinde biraz biraz oturtuyorum o da gayet güzel oturuyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ne yapayım çocuk oturmak istiyor
Ben de gidicem 1 ay sonra bakalim neler olacak bi korktum simdiKizlar nasilsiniz ben kucagimdaki bebeye bakmadan tatile gittim ben haric herkes tatil yaptivallahi perisan oldum en son ben nerden geldim buraya nerdeeeegggnn diye bagircaktim
Erken oturtmak kasları zayıflattığı için emekleme ve yürüme gecikiyomuş diye okudum ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi sosyal medya çıkalı bilgi kirliliği çokkk fazlaBazı doktorlar 3,5 aylık olduktan sonra yavaş yavaş destekli oturtmaya başlayabilirsiniz diyor bazıları 5 ay diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Bazen gün içinde oturtuyorum ben oturtmasam o kendi kalkmaya çalışıyor zaten anakucağında bile kafasını yaslamıyor kalkmaya çalışıyor
Tatil üstüne çok düşündüm ve her seferinde vazgeçtim ya. Özellikle de uzun yol çektiğime değmeyecek dedim gitmedim. Yakın bi yerlere gitmişsindir umarımKizlar nasilsiniz ben kucagimdaki bebeye bakmadan tatile gittim ben haric herkes tatil yaptivallahi perisan oldum en son ben nerden geldim buraya nerdeeeegggnn diye bagircaktim
Ben de oturunca kucağımda oturtuyorum. Bizimki de pusette ağlıyor, istemiyor artık.Aynen öyle
Benim kızımda böyle ben gün içinde biraz biraz oturtuyorum o da gayet güzel oturuyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ne yapayım çocuk oturmak istiyor
Burda adını gördüm ama doğumuna daha var olarak görünüyor ekim annesi mi olacaksınHayırlı olsun inşallah güzel mesajlarınla gelirsinbenim de haftaya cuma netleşecek bakalım inşallah ben de gelebilirim buraya
Bizim doktor 4 ay bitince kucakta, 5 ay bitince yerde yastıkla destekleyip, 6 bitince de inşallah desteksiz oturtacaksınız dedi.Bazı doktorlar 3,5 aylık olduktan sonra yavaş yavaş destekli oturtmaya başlayabilirsiniz diyor bazıları 5 ay diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Bazen gün içinde oturtuyorum ben oturtmasam o kendi kalkmaya çalışıyor zaten anakucağında bile kafasını yaslamıyor kalkmaya çalışıyor
Evet inşallah ekim annelerindeyimBurda adını gördüm ama doğumuna daha var olarak görünüyor ekim annesi mi olacaksın
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah azıcık kalmışEvet inşallah ekim annelerindeyim
Ah amiiin amin inşallah çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına alırsın inşallah azıcık kalmış
Benim sonumda tıpa tıp aynı olacakO kadar ayrintili bilmiyorum canim bana oyle dedi ben de okey deyip ucretsiz izin aldim
Merhaba bizim bebeğimizde de makatta perianal apse var çözmeye çalışıyoruz sizde durum nedir acaba devam ediyor mu sorun bizim 1 aylıktan beri var 3,5 aylık olduk sorun devam ediyor tekrarlıyor maalesefKızlar Selam,
Bebeğinde makatta perianal apse olan ya da çevresinden bilen duyan var mı? Çok acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?