2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Doktora bir danışın mümkünse, onlar farklı değerlendiriyorlar bizden, bazen de bebekler boya gidiyormuş bazı aylar belki öyle bir şeydir.

Kızlar uyku durumarı nasıl benim oğlan 10nisan doğumlu.. 1haftadır gündüz uykuları çok zor ve çok az uyuyor.. acaba benmi çok uyutmaya çalışıyorum anlamadım normalde biz 3saate mama yeriz her mama sonrası 1.5saat sonra max uyuturum böyle gündüz ortlama 3-4 uyku oluyordu..

Bizim gruptan da birinin bebiş 200 gram bile alamamıştı en son doktora gittiler. Kakasindan test yaptılar enfeksiyon mu ne varmış sanırım ilaç kullaniyor şuan ve ilacı kullanmaya başladıktan bir hafta sonra tartıldı ve kilo almaya baslamiş minnoşu istersen doktora bir göster bağırsak enfeksiyonu varsa da kiloya engel olabiliyormuş

Ben de eylülde başlıyorum. Dert ettiğim de o aslında. Pantolonlara giremiyorum hiç. Beli geçtim skinny kotlarım bacağımdan geçmiyor daha Dediğiniz gibi bir kalınlaşma var.
Şu an hamilelik ilk dönem pantolonları üstüne bol tişörtlerle geçiriyorum günleri. Elbiselerim de eğer fermuarı kapanıyorss üstüme fazla oturuyor hiç yakışmıyor. Dediğiniz gibi emzirmekle de ilgili.

Doktora bir danışın mümkünse, onlar farklı değerlendiriyorlar bizden, bazen de bebekler boya gidiyormuş bazı aylar belki öyle bir şeydir.
İnşallah öyledir boyu uzuyor ama boyu uzasa da o da kilo olmaz mı sonuçta kemikleri büyüyor. Neyse 2 gün daha sabredip gidip sormak en mantıklısı.

Aslında bunu hiç düşünmüyordum ama bugün bezinde garip bir parça vardı. Beni o da endişelendirdi ondan sonra kilosunu kafama takmaya başladım bağırsak enfeksiyonu neden olur ki sürekli ıkınıyor da bilemedim. Daha önce pek bebek görmüşlüğüm de yok öyle olunca ne normal ne değil bilemiyorum

Gebe okulunda ebe şey demişti vücudumuz doğum yaklaştıkça bir hormon salgılıyormuş ve bu hormon kemiklerin açılmasını sağlıyormuş tabi bu kelimelerle söylemedi ama buna benzer bir cümleydi. Bu sebeple doğumdan sonra eski kilonuza dönseniz bile kemik yapınız farklılaştigi için daha farklı gözükebilir ve kıyafetleriniz olmayabilir diye anlatmışlardı

Anladım ve üzüldüm. İnşallah biraz da olsa toparlanma olur.

Hic bilmiyorum canim ben de cahilim çoğu konuda ilk bebem bi görünün bence doktora bir şeyi yoksa da için rahat eder bezindeki parçayi da soylersin

Ben hep 2 meme veriyorum tekiyle doymuyor sizler tek mi veriyorsunuz
Tekle doyuyor normalde doktor da 4 saat ara ile sağdırınca yani söyle 10 da sağı sağıyorsam 12 aöl 14 sağ derken 4 saat oluyor çıkana bakıyor yeterli ise tek göğüs ver diyor zaten ben hala iki saatte bir emziriyorum ihtiyacı saatlik 30 müş bu ayda sağınca da 60-70 geliyor bazen fazlası geliyor o yüzden tek meme gidiyorum akşam üstü azalınca da artık mama vs destekle demişti ben öğün olarak mama vermek yerine her öğüne ekliyorum 30-40 kadar mama ama benim amacım kilo alması benim doktorum baştan beri bir sağ bir sol verdirdi

Dışarı çıkınca çok sorun yaşamıyorum ama ben kendim araç kullanmaya kalkmadım onunla çünkü zaten sorun olacak gibi olursa dayıyorum memeyi ben kullansam bu görevi kim yapacak sizinki iyi cesaret tebrik ederim ben okul açılana kadar araç bile kullanmayı düşünmüyorum bir de bebekle bir sene çıkmam herhalde biri olsa ds

Ay ben de bir haftadır kuaföre gidicem hatta fazlası yarın inşallah fırsat olur

Benim de böyleydi durum 300 gram aldı son ay önce 24 saat sağdım 720 çıkıyor mı diye 660-670 arası bir yerde kaldı kalanı takviye mama ver dedi ama ben kilo alsın diye gündüz her öğünde ( öğleden sonra ile akşam arası gece değil) mama veriyorum 30-40-50 gibi ama ben kilo alsın diye veriyorum emzirmeyi de bırakmıyorum p uyanmasa bile ben gece uyanıp sağıyorum emzirme sonraları onları verdim mesela bugün mama yerine

Genelde bu tür bağırsak enfeksiyonları misafirlerden geçiyor maalesef

Bebişle baş başa araba Ben de sürmedim sürmeye cesaret edemem ya Gerçi abisi var arka koltukta abisi oyalıyor sağ olsun. şimdi yazlığa geldik yolun yarısı güzel geçti diğer yarısı gayet zordu yani geri dönüşü kafama takmıyor değilim.
M Minnosumm ilk bebek kolikti unutmuyorum Gece çıktık hastaneye gideceğiz yani o kadar ağlıyor Biz Hastane kapısına girdik muayene sırası bize geldi Bebek sustu Doktor demez mi bu bebeğin hiçbir şey yok muayene ücreti ödediğimizle kalıp geri dönmüştük.
Benim oğlum da en alt sınırdan kilo alıyor yani meme ve mama ile ilerliyoruz her öğünden sonra da pek mama vermiyorum ya N neverland85 Senin doktorun çok beğendim bu konuda benimki direkt mama değiştir dozunu arttırma dedi hiç böyle sağımını şöyle yap senin gibi bilgiler hiç vermedi ayrıca şu ana kadar 2 saatte bir yaptığım sağımlarda 170 milim süt elde ettim.
R rosmari335 bende şöyle bir korse almıştım ama pek kullanışlı gelmedi bana. Alt kısmı üst tarafa doğru katlanıyor ve kalın duruyor bayağı. Korse önerilerinize bende talibim.

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-12-12-39-31-900_trendyol.com.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 14
N neverland85 Merhaba Solomombaby kanguruyu siz kullanıyordunuz değil mi? Zor takılıyor gibi yorumları var ama denemeyi düşünüyorum yine de. Memnun kaldığınızı hatırlıyorum. Hangi ürünü kullanıyordunuz acaba?

Kızlar 93 günlük bebeğim son 3 gündür uykuya geçemiyor, etini koparıyormuşuz gibi bağırıyor. Hiçbir şeyle ikna olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Arabada bile mızırdandı. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda. Dün 23.00 dan 01.00 a kadar ağladı. Tükendim resmen

Evet kullanıyorum çok memnunum başka ucuz bir marka vardı çok terletiyordu bu öyle değil ve iki yönlü ben dışarı doğru kullanıyorum ilk defa kullanırken zor ama iki üç kullanımda baya pratik oldu ayarlarını tamamladım rahat ettiğim şekilde tek başıma koyup çıkabiliyorum. 360 derece her yöne yazanlardan kullanıyorum 1250 tl olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…