Ben kullandım ama bebek emerken kullanınca işe yarıyor. En azından ilk zamanlar bebek emerken diğer memeyi onunla sağmanız lazım sonradan meme alıştıkça tek pompa ile sağabilirsiniz ama çok işe yarıyor mu derseniz ben yaradığını düşünmüyorum. Söyle bir şey var ben çok sağım yapmadım o yüzden yorumum çok doğru olmayabilir. Buzluğa biraz süt koymuştum acil durum olursa diye. Zaten onlarda taşınırken hep çöpe gittiAnneler günaydın,
mochi manuel pompa kullanan var mı? 500TL civarı olandan bahsediyorum. Gece emmediği zaman kullanayım diye almak istiyorum. Fiyat performans ürünü bir şey olsun, pahalı olmasın istiyorum, normalde pompa kullanmıyordum.
Ben hep 2 meme veriyorum tekiyle doymuyor sizler tek mi veriyorsunuzGöğüsler 5 saatte doluyorsa sorun yok 2,5 saatte bir sap bir sol ver zaten 5 saatte sıra geliyor her memeye
Ben de sağmadım hiç. Mochi uygun değil bana öyleyse. Öyle şarıl şarıl akmadı hiç. Ben gece emmediği vakit kullanmak için almak istiyorum. Süt üretimi devam etsin diye. Bir tane sipariş ettim, umarım işimi görür.Ben kullandım ama bebek emerken kullanınca işe yarıyor. En azından ilk zamanlar bebek emerken diğer memeyi onunla sağmanız lazım sonradan meme alıştıkça tek pompa ile sağabilirsiniz ama çok işe yarıyor mu derseniz ben yaradığını düşünmüyorum. Söyle bir şey var ben çok sağım yapmadım o yüzden yorumum çok doğru olmayabilir. Buzluğa biraz süt koymuştum acil durum olursa diye. Zaten onlarda taşınırken hep çöpe gitti
Kusura bakmayın yeni görebildim mesajınızı. Ben emzirirken kullandım hep. Bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan sütü topluyor ama vakum etkisiyle sağım yapıyor aslında. Elektrikli pompa kadar olmasa da çok iyi süt çıkıyor. Normalde kullanmadım ama kullananları okumuştum.Peki illa emzirirken mi kullanmak gerekiyor bunu?
Korse taktigimda çıkardığım bir oldu çok sıcak benimde kıyafetlerim olmuyo göbek kaldıKorse kullanan var mı acaba?
Ben kilolarımı emzirirken hızla verdim ama ufak bir göbek kaldı. Yani aslında şikayetim de yok bu görüntüden ama eski kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum. Kilom aynı olmasına rağmen bedenim büyüdü. Belki zaman içerisinde toparlanır ama korseyi denemek istiyorum yine de. Geç mi kaldım tecrübeli anneler?
Bu beden büyümesi durumu düzelecek mi? Kollarım bacaklarım bedenim kalınlaştı sanki.
Baktığımda göbek yok gibi ama kıyafetlere giremiyorum. Hamilelikte gözüm alıştı galiba göbeğimeKorse taktigimda çıkardığım bir oldu çok sıcak benimde kıyafetlerim olmuyo göbek kaldı
Yamuna diye bı markaydı güzel sariyo ama yok ben sıkıya gelemiyorum aslında kullanabilseydim faydası olurdu benceBaktığımda göbek yok gibi ama kıyafetlere giremiyorum. Hamilelikte gözüm alıştı galiba göbeğimeTüm gardrobu değiştirmek zorunda kalmamak için eski halime gelmem gerek
Sıcaklar da var doğru. Hangi marka korse kullanmıştınız?
Benim kızımda öyle arabada hiç durmuyo korkuyo sanki biberon tutmuyo sma hip begenmedi Aptamil aldım 2 gündür 30 ml anca iciyo sütüm yetiyo desem dr çişi çok sarı dedi takviyeye ver ama yemiyo sağım yapıyorum sütüm azaldı iyice kriz anında sadece bende sakinleşiyor bı kuaföre gidip kaş bıyık aldiramadimAnneme dedim valla anne herşeye razıyım krizlerine huysuzluğuna uykusuzluğa ama yeseydi şu mamayı barı yemesi düzgün olsaydı nolurdu allahım . Ama herşey ters maalesef.. canı sağolsun ama canım çıkıyor ya Allah büyük geçecek biliyorum ama gücüm kalmıyor yemin ederim beni beslemek en çok yoruyor diğer herşey bebektir bir öyle bir böyle geçer diyorum katlanırım vallahi katlanırım ama nolur beslenseydi güzel( tam 4. Haftaya girdik asla düzelmiyor kötüye gidiyor 6 aya kadar nasıl gidcek böyle bilmiyorum ek gıdaya kadar.. 4. Ayda doktor zaten hemen ek gıda başlayalım dedi ama hemen doyurucu başlamayacağız sonuçta tafımlık ilk etapta olacak.. yani yine ana besin ek gıda olması 6-7. ayı bulacak allahım gücümü arttırsın o zamana kadar ne diyeyim oğluma ds bir mucize olsun tekrar mama içmeyi sevsin ( dua edin bana da olur mu aklınıza gelirse ne bileyim çaresizim ve kimin duası kabul olur bilinmez.. hepinize sevgiler iyi akşamlar
Çok da pahalıymış. Ben olsam kullanırdımYamuna diye bı markaydı güzel sariyo ama yok ben sıkıya gelemiyorum aslında kullanabilseydim faydası olurdu bence
Benim de hep iki meme ile doyuyor, hala aceba sütüm yetiyor mu derdindeyim. Bugün hava iyice sıcakladi çok terledi ve çişli bezi de az diye kendimi yiyip bitirmeye başladım.Ben hep 2 meme veriyorum tekiyle doymuyor sizler tek mi veriyorsunuz
Canım ben de bir yere gidemiyorum arabayı ben kullanacak isem. Annem de olsa arabada benim kucağımda olacak sipa asla pusette durmayı istemiyor. Bayramda memlekete gidip gelmeyi gece yaptık sırf kız iyice uyuyunca. Bu yüzden dönüşte gece 2 de yola çıkabildik. Hayır bir de kolik bebeler arabayı sever dediler, bizimki sevmiyorAy kızlar siz bebeklerle bir yere nasıl gidiyorsunuz ya bugün bahçeye gidelim dedik akrabamızın 15-20 dakikalık yol allahtan annem de vardı ay benim oğlan bir krize girdi kadıncağız arabada nirşey de yapamıyor kucağına alıyor olmuyor omzuna alıyor susmuyor krize girdi ben bir gerildim o arabayı nasıl sürdüm hiç hatırlamıyorum allahtan kaza yapmadım . Acıkmıştı ve uykusu vardı ama uyumadan mama içmediği için kriz büyüdü yolda kenara çektim mama yaptım dedim belki çok acıktı ondan ağlıyorsa yer yok ağzına aldı 30 cc bile içmedi bağırmaya devam etti bıraktı ay rezillikti kan ter içinde kaldım gittik orada da asla ne durdu ne uyudu ay ne yaşadım ben diyorum şuan pertim çıkmış durumda. Dönüşte de aynı krize girdi çıkmadan önce uyutacaktım ama ne yaptıysam uyumadı sabahtan beri zaten evde de uyumamıştı orada da yarım saat bir zorla uyuttum sonra da ne yaptık ettik belki 4-5 kadındık hiçbirimiz baş edemedik benim oğlanla güya çay içelim bir değişiklik dedik ama daha tövbe ettim . Zaten kıxımı bile eve arabayla beş dakika mesafede camiye verdim kuran kursuna allahım hergün götürüp getirirken okadar zorlamıyor ve geriliyorum ki tam beş dakika mesafe belki daha azdır ama asla durmuyor anlamıyorum ya millet şehirler ülkeler değişiyor benimki niye böyle
Ah ah benimde öyle bende sakinleşiyor sadece . Nolcak böyle beslenmeleri peki sizin çiş rengi de değişmiş uykuda veriyor musun benimki bir tek uykuda şükür ki alıyor 150 cc uykuda veriyorum bari gün boyu almadığını alsın diye normalde gece uyandırmazdım artık mama reddinden beri gece 2 kere kalkıyorum mama veriyorum napayım gözü açılınca zaten içmiyor . Sende geve biraz fazla yüklen istersen oradan tamamlasın kalkmazsa bile 3 saaate bir 120 felan ver bence içiyorsa uykudaBenim kızımda öyle arabada hiç durmuyo korkuyo sanki biberon tutmuyo sma hip begenmedi Aptamil aldım 2 gündür 30 ml anca iciyo sütüm yetiyo desem dr çişi çok sarı dedi takviyeye ver ama yemiyo sağım yapıyorum sütüm azaldı iyice kriz anında sadece bende sakinleşiyor bı kuaföre gidip kaş bıyık aldiramadim
Ay evet bende onu dedim kolşl bebekleri bile arabada gezdirirler uyusun sakinleşsin diye bizimkiler kolik pro Max mi acabaBenim de hep iki meme ile doyuyor, hala aceba sütüm yetiyor mu derdindeyim. Bugün hava iyice sıcakladi çok terledi ve çişli bezi de az diye kendimi yiyip bitirmeye başladım.
Canım ben de bir yere gidemiyorum arabayı ben kullanacak isem. Annem de olsa arabada benim kucağımda olacak sipa asla pusette durmayı istemiyor. Bayramda memlekete gidip gelmeyi gece yaptık sırf kız iyice uyuyunca. Bu yüzden dönüşte gece 2 de yola çıkabildik. Hayır bir de kolik bebeler arabayı sever dediler, bizimki sevmiyor
Ben almadım cnm ablam verdi yoksa o paraya almazdım bendeÇok da pahalıymış. Ben olsam kullanırdım
Ben daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorum.
Gece hiç emmiyo iki çekiyo uyuya kalıyo mamada öyle gece hiç beslenmiyo gündüz sürekli meme istiyoAh ah benimde öyle bende sakinleşiyor sadece . Nolcak böyle beslenmeleri peki sizin çiş rengi de değişmiş uykuda veriyor musun benimki bir tek uykuda şükür ki alıyor 150 cc uykuda veriyorum bari gün boyu almadığını alsın diye normalde gece uyandırmazdım artık mama reddinden beri gece 2 kere kalkıyorum mama veriyorum napayım gözü açılınca zaten içmiyor . Sende geve biraz fazla yüklen istersen oradan tamamlasın kalkmazsa bile 3 saaate bir 120 felan ver bence içiyorsa uykuda
O aynı beden olup kıyafete girememe durumu şu an emzirdiğinizdendir. Göğüs kısmı ister istemez daha geniş oluyor. Bir de şu var, anne olduktan sonra vücut biraz değişiyor, kemikler bence de biraz kalınlaşıyor.Korse kullanan var mı acaba?
Ben kilolarımı emzirirken hızla verdim ama ufak bir göbek kaldı. Yani aslında şikayetim de yok bu görüntüden ama eski kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum. Kilom aynı olmasına rağmen bedenim büyüdü. Belki zaman içerisinde toparlanır ama korseyi denemek istiyorum yine de. Geç mi kaldım tecrübeli anneler?
Bu beden büyümesi durumu düzelecek mi? Kollarım bacaklarım bedenim kalınlaştı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?