- 22 Ağustos 2024
- 216
- 440
- 18
- 31
Bir elim göğsünde bir elim poposunda yukarı aşağı sallamak, pilates topu üstünde zıplamaca, beyaz gürültü, fön makinesininin sesi, kucakta aşağı yukarı sallanmak bizimkinde işe yarıyordu. Atak dönemi olabilir mi?Kızlar 93 günlük bebeğim son 3 gündür uykuya geçemiyor, etini koparıyormuşuz gibi bağırıyor. Hiçbir şeyle ikna olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Arabada bile mızırdandı. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda. Dün 23.00 dan 01.00 a kadar ağladı. Tükendim resmen
Şimdi sipariş vereceğim. Öneri ve yanıtınız için teşekkür ederimEvet kullanıyorum çok memnunum başka ucuz bir marka vardı çok terletiyordu bu öyle değil ve iki yönlü ben dışarı doğru kullanıyorum ilk defa kullanırken zor ama iki üç kullanımda baya pratik oldu ayarlarını tamamladım rahat ettiğim şekilde tek başıma koyup çıkabiliyorum. 360 derece her yöne yazanlardan kullanıyorum 1250 tl olanlardan
Kaç sağım 170 etti ?Bebişle baş başa araba Ben de sürmedim sürmeye cesaret edemem ya Gerçi abisi var arka koltukta abisi oyalıyor sağ olsun. şimdi yazlığa geldik yolun yarısı güzel geçti diğer yarısı gayet zordu yani geri dönüşü kafama takmıyor değilim.
@Minnosumm ilk bebek kolikti unutmuyorum Gece çıktık hastaneye gideceğiz yani o kadar ağlıyor Biz Hastane kapısına girdik muayene sırası bize geldi Bebek sustu Doktor demez mi bu bebeğin hiçbir şey yok muayene ücreti ödediğimizle kalıp geri dönmüştük.
Benim oğlum da en alt sınırdan kilo alıyor yani meme ve mama ile ilerliyoruz her öğünden sonra da pek mama vermiyorum ya N neverland85 Senin doktorun çok beğendim bu konuda benimki direkt mama değiştir dozunu arttırma dedi hiç böyle sağımını şöyle yap senin gibi bilgiler hiç vermedi ayrıca şu ana kadar 2 saatte bir yaptığım sağımlarda 170 milim süt elde ettim.
R rosmari335 bende şöyle bir korse almıştım ama pek kullanışlı gelmedi bana. Alt kısmı üst tarafa doğru katlanıyor ve kalın duruyor bayağı. Korse önerilerinize bende talibim.
7. Sağımımla 208 ml etti.Kaç sağım 170 etti ?
Ortalama 10-12 sağımda 300 ü geçecek sürekli sağınca artıyor bu arada. Bir de power pumping yaparsın bir kere gece7. Sağımımla 208 ml etti.
Olabilir, babası tüm uyarılarıma rağmen destekli oturttuğu için oturmak istiyor. Sonra da çok yoruluyor uyuyamıyorBir elim göğsünde bir elim poposunda yukarı aşağı sallamak, pilates topu üstünde zıplamaca, beyaz gürültü, fön makinesininin sesi, kucakta aşağı yukarı sallanmak bizimkinde işe yarıyordu. Atak dönemi olabilir mi?
Pilates topunda ziplama bizde ise yaramistiKızlar 93 günlük bebeğim son 3 gündür uykuya geçemiyor, etini koparıyormuşuz gibi bağırıyor. Hiçbir şeyle ikna olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Arabada bile mızırdandı. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda. Dün 23.00 dan 01.00 a kadar ağladı. Tükendim resmen
MerhabaOrtalama 10-12 sağımda 300 ü geçecek sürekli sağınca artıyor bu arada. Bir de power pumping yaparsın bir kere gece
Takip et canım. Ürik asit kristalleri olabiliyor. Baktın artış var ve sürekli oluyor doktoruna danışırsın hemen. Benim bebeğimin bezinde de oluyor. Anne sütü ve mama alıyor.Kızlar bebeğimin bezinde pas gibi turunculuk vardı çok az. Aslında iyi besleniyor kilo artışı da iyi sadece sütü veriyorum neden olur bu durum sıvı eksikliği yazıyor ama baya çişli bez çıkıyor anlamadım
360 kötü değil arttırabilirsin de zaten şu an günlük 720 gibi bir ihtiyacı var yarısını süt geri kalanı da mamadan halledersin her emzirme sonrası mama verebilirsin süt çok az da değil benceMerhaba, sağımları yaptım ben sağ meme 31 ml bile olmadı sağımlarda.. Toplam sağım 360 ml oldu. Power pump yapamadım ama sağ memeyi 30 dk süreyle sağdığım oldu. Sol 20 dk sürdü sağım
Susuzluktan , süt azalmasından bu ikisinden dedi doktorum uzun süre uyuyup emmeyince de oluyor susuz kalmaktanKızlar bebeğimin bezinde pas gibi turunculuk vardı çok az. Aslında iyi besleniyor kilo artışı da iyi sadece sütü veriyorum neden olur bu durum sıvı eksikliği yazıyor ama baya çişli bez çıkıyor anlamadım
Benim oğlan da son iki üç gündür destekli oturmak istiyor elini tutuyorsun kalkmaya çalışıyor Bana da erken gibi geldi ama bu kuşak çok farklıKızlar bebeğini destekli oturtmaya başlayan var mı? Benim kızım oturmaya çok hevesliyattığı zaman kafasını kaldırıyo kalkmaya çalışıyor ya da biz ellerinden tutup onu oturtalım istiyor. 98 günlük daha erken mi acaba bilemedim
Vallahi bu söylediğin içimi rahatlattı yani çok istiyorum sütümü arttırıp anne sütünü alması tamamıyla Ama 3 ay oldu bak hani sıfır anne sütü de değil çok şükür ya Bu arada doktorun Nerede acaba senin bir de İstanbul'da mı yaşıyorsun360 kötü değil arttırabilirsin de zaten şu an günlük 720 gibi bir ihtiyacı var yarısını süt geri kalanı da mamadan halledersin her emzirme sonrası mama verebilirsin süt çok az da değil bence
Aynen öyle yatınca ağlıyor elinden tutup kaldırınca yüzü gülüyor mutlu oluyor ama bi zarar veririm diye de korkuyorum ne yapacağımı bilemedimBenim oğlan da son iki üç gündür destekli oturmak istiyor elini tutuyorsun kalkmaya çalışıyor Bana da erken gibi geldi ama bu kuşak çok farklı
Benimki de 3 aydan beri elimden tutup kendini cekiyor basta korkuyodum ama artik izin veriyorumKızlar bebeğini destekli oturtmaya başlayan var mı? Benim kızım oturmaya çok hevesliyattığı zaman kafasını kaldırıyo kalkmaya çalışıyor ya da biz ellerinden tutup onu oturtalım istiyor. 98 günlük daha erken mi acaba bilemedim
Babam gelmişti, ben de mutfakta iş yapıyordum. Baktım içerden ses gelmiyor, bir gittim babam bizimkini kucağına oturtmuş, ikisi de gayet memnunduKızlar bebeğini destekli oturtmaya başlayan var mı? Benim kızım oturmaya çok hevesliyattığı zaman kafasını kaldırıyo kalkmaya çalışıyor ya da biz ellerinden tutup onu oturtalım istiyor. 98 günlük daha erken mi acaba bilemedim
Bebişler artık yatmak değil oturmak istiyorBabam gelmişti, ben de mutfakta iş yapıyordum. Baktım içerden ses gelmiyor, bir gittim babam bizimkini kucağına oturtmuş, ikisi de gayet memnundu
Ama doktor bize 4 ay bitince oturtun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?