2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Bir elim göğsünde bir elim poposunda yukarı aşağı sallamak, pilates topu üstünde zıplamaca, beyaz gürültü, fön makinesininin sesi, kucakta aşağı yukarı sallanmak bizimkinde işe yarıyordu. Atak dönemi olabilir mi?

Şimdi sipariş vereceğim. Öneri ve yanıtınız için teşekkür ederim

Kaç sağım 170 etti ?

Olabilir, babası tüm uyarılarıma rağmen destekli oturttuğu için oturmak istiyor. Sonra da çok yoruluyor uyuyamıyor

Pilates topunda ziplama bizde ise yaramisti

Ortalama 10-12 sağımda 300 ü geçecek sürekli sağınca artıyor bu arada. Bir de power pumping yaparsın bir kere gece
Merhaba, sağımları yaptım ben sağ meme 31 ml bile olmadı sağımlarda.. Toplam sağım 360 ml oldu. Power pump yapamadım ama sağ memeyi 30 dk süreyle sağdığım oldu. Sol 20 dk sürdü sağım

Kızlar bebeğimin bezinde pas gibi turunculuk vardı çok az. Aslında iyi besleniyor kilo artışı da iyi sadece sütü veriyorum neden olur bu durum sıvı eksikliği yazıyor ama baya çişli bez çıkıyor anlamadım

Takip et canım. Ürik asit kristalleri olabiliyor. Baktın artış var ve sürekli oluyor doktoruna danışırsın hemen. Benim bebeğimin bezinde de oluyor. Anne sütü ve mama alıyor.

Merhaba, sağımları yaptım ben sağ meme 31 ml bile olmadı sağımlarda.. Toplam sağım 360 ml oldu. Power pump yapamadım ama sağ memeyi 30 dk süreyle sağdığım oldu. Sol 20 dk sürdü sağım
360 kötü değil arttırabilirsin de zaten şu an günlük 720 gibi bir ihtiyacı var yarısını süt geri kalanı da mamadan halledersin her emzirme sonrası mama verebilirsin süt çok az da değil bence

Susuzluktan , süt azalmasından bu ikisinden dedi doktorum uzun süre uyuyup emmeyince de oluyor susuz kalmaktan

Kızlar bebeğini destekli oturtmaya başlayan var mı? Benim kızım oturmaya çok hevesli yattığı zaman kafasını kaldırıyo kalkmaya çalışıyor ya da biz ellerinden tutup onu oturtalım istiyor. 98 günlük daha erken mi acaba bilemedim

Benim oğlan da son iki üç gündür destekli oturmak istiyor elini tutuyorsun kalkmaya çalışıyor Bana da erken gibi geldi ama bu kuşak çok farklı

360 kötü değil arttırabilirsin de zaten şu an günlük 720 gibi bir ihtiyacı var yarısını süt geri kalanı da mamadan halledersin her emzirme sonrası mama verebilirsin süt çok az da değil bence
Vallahi bu söylediğin içimi rahatlattı yani çok istiyorum sütümü arttırıp anne sütünü alması tamamıyla Ama 3 ay oldu bak hani sıfır anne sütü de değil çok şükür ya Bu arada doktorun Nerede acaba senin bir de İstanbul'da mı yaşıyorsun

Benim oğlan da son iki üç gündür destekli oturmak istiyor elini tutuyorsun kalkmaya çalışıyor Bana da erken gibi geldi ama bu kuşak çok farklı
Aynen öyle yatınca ağlıyor elinden tutup kaldırınca yüzü gülüyor mutlu oluyor ama bi zarar veririm diye de korkuyorum ne yapacağımı bilemedim

Benimki de 3 aydan beri elimden tutup kendini cekiyor basta korkuyodum ama artik izin veriyorum

Babam gelmişti, ben de mutfakta iş yapıyordum. Baktım içerden ses gelmiyor, bir gittim babam bizimkini kucağına oturtmuş, ikisi de gayet memnundu

Ama doktor bize 4 ay bitince oturtun dedi.

Babam gelmişti, ben de mutfakta iş yapıyordum. Baktım içerden ses gelmiyor, bir gittim babam bizimkini kucağına oturtmuş, ikisi de gayet memnundu

Ama doktor bize 4 ay bitince oturtun dedi.
Bebişler artık yatmak değil oturmak istiyor

Osman Gönülal'ın videosunu izledim 3.ay civarı canlı destekle oturtabilirsiniz diyor tabii kafasını doğru şekilde tutabiliyorsa. Ben sanırım kısa sürelerle biraz oturmasına izin vericem

Ay kızlar uyumuyo bu cocuk bozuldu galiba sinirim bozuldu artik o kadar ugrasip uyutuyorm daha yataga koyarkn gozlerini acip cipil cipil bana bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…