2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Bnmki daha basini tutamiyo ama ellerinden tutup kaldirinca hosuma gidiyo buda boyun destegi olmadan zararliyms arada bir yapiyorm egzersiz olsun diye

Evet ben de o videoyu izledim, onun için de doktora gidince sormak istedim. Her doktor farklı görüşte sanırım.

İstanbulda Bahçelievler Medipolde Ahmet güzel. İnstagram sayfası da var ama hatırlamıyorum profili kendi adıyordur muhtemelen

Babam gelmişti, ben de mutfakta iş yapıyordum. Baktım içerden ses gelmiyor, bir gittim babam bizimkini kucağına oturtmuş, ikisi de gayet memnundu

Ama doktor bize 4 ay bitince oturtun dedi.
15 gün için bişi olmaz zaten Amerika’da idi sanırım doğar doğmaz oturur gibi eğik koyuyorşar koltuğa falan tv de izlemiştim

Biz başladık, hatta ilk başta ellerinden tutup kaldırıyordum o şekilde ellerinden tutarak oturtuyordum ama canlı destek ile oturtulması gerektiğini öğrendim canlı destek yani kendim ile beraber oturtuyorum omurgasindaki stresi bize yaslanarak bize aktarıyormuş. Sürekli yatmaktan sıkılıyor kucakta bir süre sonra bunaltıyor. Çevreme kalsa bebişe adımlama bile yaptıracaklar ama ben biraz evhamliyim ve doğru bulmuyorum ama bana kalsa da bebek hiç bir şey öğrenmeyip yatacak ortasını ayarlamaya çalışıyorum

Biz de 95 günlüğüz. Aynı durumdayız. Ben oturtuyorum. Çok mutlu oluyor. Yatırınca bağırıyor istek ondan geldiği için açıkçası yeterli olduğuna inanıyorum. Canı yansa oturmak istemezdi diye düşünüyorum

15 gün için bişi olmaz zaten Amerika’da idi sanırım doğar doğmaz oturur gibi eğik koyuyorşar koltuğa falan tv de izlemiştim
Ay evet üniversitede koreli arkadaşım vardı doğum yapınca evine gittik 1-2 aylık çocuğu koltukta oturtuyolardı şok olmuştum bizde böyle bişey yok neden oturtuyorsunuz zararlı demiştim khgfsfggjkllş

Kızlar selam
Bebeğin boynunda kizarliklik oluştu, havalar sıcak ondan sanırım. Ne yapmalıyım? Malum o bölge de cok Hava almıyor krem vs sursem mi, ne sürsem?

Kızlar selam
Bebeğin boynunda kizarliklik oluştu, havalar sıcak ondan sanırım. Ne yapmalıyım? Malum o bölge de cok Hava almıyor krem vs sursem mi, ne sürsem?
Bizim de öyle. Ben tepesinden bakıyorum boynunu biraz açsın diye. Bepantol baby sürüp konuşuyorum emilene kadar. Bir de günlük duş aldırmak iyi geldi

Kızlar selam
Biz her gün köpüksüz şekilde yıkanıyoruz. Her gün şampuan zararlı olur diye düşündüğümden 3 günde 1 şampuan kullanıyorum ama her gün suya sokuyorum hem seviyor hem de bu sıcaklarda ferahlama şansı oluyor birde o kısmı hava alsın diye garip hareketler yaparak boynunu dik tutmasını sağlıyorum, hiç krem kullanmadık o yüzden tavsiyem yok

Kızlar selam
Her gun yikiyorum ama bizim de oluyor, gecen cok kizarikti mustela pişik kremi surdum geçirdi ama genelde bir sey sürmüyorum

Valla benimkinde de olmuştu ben bi sefer sudocrem sürdüm geçti

Bizim de öyle. Ben tepesinden bakıyorum boynunu biraz açsın diye. Bepantol baby sürüp konuşuyorum emilene kadar. Bir de günlük duş aldırmak iyi geldi

Her gun yikiyorum ama bizim de oluyor, gecen cok kizarikti mustela pişik kremi surdum geçirdi ama genelde bir sey sürmüyorum
Çok teşekkürler canlar, günde 2 defa banyo yapıyoruz, banyo derken suya sok çıkar 3 güne bir sampuanli yıkama yapıyoruz. Soylediginiz sebeklikleri yapayım ben de en iyisi. Sudo krem de süreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…