- 4 Ocak 2020
- 2.667
- 7.066
- 158
Bnmki daha basini tutamiyoKızlar bebeğini destekli oturtmaya başlayan var mı? Benim kızım oturmaya çok hevesliyattığı zaman kafasını kaldırıyo kalkmaya çalışıyor ya da biz ellerinden tutup onu oturtalım istiyor. 98 günlük daha erken mi acaba bilemedim
Evet ben de o videoyu izledim, onun için de doktora gidince sormak istedim. Her doktor farklı görüşte sanırım.Bebişler artık yatmak değil oturmak istiyor
Osman Gönülal'ın videosunu izledim 3.ay civarı canlı destekle oturtabilirsiniz diyor tabii kafasını doğru şekilde tutabiliyorsa. Ben sanırım kısa sürelerle biraz oturmasına izin vericem
İstanbulda Bahçelievler Medipolde Ahmet güzel. İnstagram sayfası da var ama hatırlamıyorum profili kendi adıyordur muhtemelenVallahi bu söylediğin içimi rahatlattı yani çok istiyorum sütümü arttırıp anne sütünü alması tamamıyla Ama 3 ay oldu bak hani sıfır anne sütü de değil çok şükür ya Bu arada doktorun Nerede acaba senin bir de İstanbul'da mı yaşıyorsun
15 gün için bişi olmaz zaten Amerika’da idi sanırım doğar doğmaz oturur gibi eğik koyuyorşar koltuğa falan tv de izlemiştimBabam gelmişti, ben de mutfakta iş yapıyordum. Baktım içerden ses gelmiyor, bir gittim babam bizimkini kucağına oturtmuş, ikisi de gayet memnundu
Ama doktor bize 4 ay bitince oturtun dedi.
Biz başladık, hatta ilk başta ellerinden tutup kaldırıyordum o şekilde ellerinden tutarak oturtuyordum ama canlı destek ile oturtulması gerektiğini öğrendim canlı destek yani kendim ile beraber oturtuyorumKızlar bebeğini destekli oturtmaya başlayan var mı? Benim kızım oturmaya çok hevesliyattığı zaman kafasını kaldırıyo kalkmaya çalışıyor ya da biz ellerinden tutup onu oturtalım istiyor. 98 günlük daha erken mi acaba bilemedim
Biz de 95 günlüğüz. Aynı durumdayız. Ben oturtuyorum. Çok mutlu oluyor. Yatırınca bağırıyorKızlar bebeğini destekli oturtmaya başlayan var mı? Benim kızım oturmaya çok hevesliyattığı zaman kafasını kaldırıyo kalkmaya çalışıyor ya da biz ellerinden tutup onu oturtalım istiyor. 98 günlük daha erken mi acaba bilemedim
Aaa karşı taraftaymış bir bakayım ben instagram sayfasına teşekkür ederimİstanbulda Bahçelievler Medipolde Ahmet güzel. İnstagram sayfası da var ama hatırlamıyorum profili kendi adıyordur muhtemelen
Ay evet üniversitede koreli arkadaşım vardı doğum yapınca evine gittik 1-2 aylık çocuğu koltukta oturtuyolardı şok olmuştum bizde böyle bişey yok neden oturtuyorsunuz zararlı demiştim khgfsfggjkllş15 gün için bişi olmaz zaten Amerika’da idi sanırım doğar doğmaz oturur gibi eğik koyuyorşar koltuğa falan tv de izlemiştim
Valla benimkinde de olmuştu ben bi sefer sudocrem sürdüm geçtiKızlar selam
Bebeğin boynunda kizarliklik oluştu, havalar sıcak ondan sanırım. Ne yapmalıyım? Malum o bölge de cok Hava almıyor krem vs sursem mi, ne sürsem?
Bizim de öyle. Ben tepesinden bakıyorum boynunu biraz açsın diye. Bepantol baby sürüp konuşuyorum emilene kadar. Bir de günlük duş aldırmak iyi geldiKızlar selam
Bebeğin boynunda kizarliklik oluştu, havalar sıcak ondan sanırım. Ne yapmalıyım? Malum o bölge de cok Hava almıyor krem vs sursem mi, ne sürsem?
Biz her gün köpüksüz şekilde yıkanıyoruz. Her gün şampuan zararlı olur diye düşündüğümden 3 günde 1 şampuan kullanıyorum ama her gün suya sokuyorum hem seviyor hem de bu sıcaklarda ferahlama şansı oluyorKızlar selam
Her gun yikiyorum ama bizim de oluyor, gecen cok kizarikti mustela pişik kremi surdum geçirdi ama genelde bir sey sürmüyorumKızlar selam
Kızlar 93 günlük bebeğim son 3 gündür uykuya geçemiyor, etini koparıyormuşuz gibi bağırıyor. Hiçbir şeyle ikna olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Arabada bile mızırdandı. Siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda. Dün 23.00 dan 01.00 a kadar ağladı. Tükendim resmen
Valla benimkinde de olmuştu ben bi sefer sudocrem sürdüm geçti
Bizim de öyle. Ben tepesinden bakıyorum boynunu biraz açsın diye. Bepantol baby sürüp konuşuyorum emilene kadar. Bir de günlük duş aldırmak iyi geldi
Biz her gün köpüksüz şekilde yıkanıyoruz. Her gün şampuan zararlı olur diye düşündüğümden 3 günde 1 şampuan kullanıyorum ama her gün suya sokuyorum hem seviyor hem de bu sıcaklarda ferahlama şansı oluyorbirde o kısmı hava alsın diye garip hareketler yaparak boynunu dik tutmasını sağlıyorum, hiç krem kullanmadık o yüzden tavsiyem yok
Çok teşekkürler canlar, günde 2 defa banyo yapıyoruz, banyo derken suya sok çıkarHer gun yikiyorum ama bizim de oluyor, gecen cok kizarikti mustela pişik kremi surdum geçirdi ama genelde bir sey sürmüyorum
Burdayım be burdayım bur da yımBu arada bugün mart annelerine baktım da herkes oraya kaçmışburda 4-5 kişi ancak kalmışız
Buralardayım bendeBu arada bugün mart annelerine baktım da herkes oraya kaçmışburda 4-5 kişi ancak kalmışız
Ben de burdayımBurdayım be burdayım bur da yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?