Kucakta gezmek istiyo benimki ya sırtı yere değince çığlık atıyo öyle boş boş evde geziyoruz eşyalara bakıyoruz bi yandan yorucu bi yandan da kıyamam sandalyenin kumaşına şok geçirerek bakıyo çok tatlı

Gece uykuları şimdilik kötü değil gündüz de uyuyo ama genel olarak uykuyla ilgili sorunumuz uykuya gecisinin daha uzaması oldu, normalde yarım saat ugrasıyosak simdi 1-1bucuk saat ugrasıyoruz özellikle gündüz son uykuya gecis cok zor cok huysuzlanıyor
Oyy cok gecmis olsun erkek bebis annelerinin de bu derdi var gercekten, insallah hemen iyilesir kuzucuk erken yaptırmakla iyi yapmjssınız bence
Ah gercekten cok zor sizi en iyi ben anlarım. Ben de tam 1 bucuk ay bu derdi cektim kilosu da az oldugu icin artık son dönemde her gün aglıyodum bebek aglıyo ben aglıyorum cok zordu. Ne oldugunu anlamadan bi gün denerken direkt aldı sonra bi baktım her öğünde alıyo tekrar ve hicbi seyi farklı yapmadım bence nedensiz bıraktı ve yine nedensiz aldı. Bu arada benim kızımın da sessiz reflüsü var ama ben o nedenle bıraktıgını düsünmüyorum bence bu dönemlerdeki beslenme reddini yasadık, bicok forumda benzer seyler okudum. Su an iciyor ama hala 100cc bile bitiremiyor öğünde max 90 alıyor. İnsallah sizin bebeginizin de tez zamanda gecer
Bize daha baslatmadı doktorumuz ama sanırım 4.ay kontrolünde yazıcak. Valla ben de artık sıcaktan mı ataktan mı yoksa benim kızın huyundan mı bilmiyorjm bi huysuzluk var hep ahshdh