2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Kızlarrr nabeersinizz demir ilacı kullanıyor musunuz ve hangi marka acaba ben fermix verdim ama huzursuzluk yaptı gibime geldi yoksa benim kızın 4.ay atagı mı emin de değilim
Ben diğer çocuğumda sidefer kullanmıştım. Bu sefer doktor ocean microfer yazmış, ama sidefer de olur, dedi. Kontrole gidince soracağım.

Tatil mi evden çıkamıyorum hassas ciktik gunese cikinca hemen kizariyo
Latife yapmıştımvalla ben de daha rahat uyuyorlar diye sabah akşam çıkarıyotdum ama baktım ev bildiğin... demiyim şimdi anladınız evi olduğu gibi indirdim aşağı. Dedim öyle değil böyle olur. Bakalım ne kadar zaman alacak toparlaması.
Geçmiş olsun bu arada. Cildi atopik mi oluyor, öyle diyorlar sanırım. Görümcemin çocuğunda vardı, çok beyazdı, krem vermişti doktor.

Kapı önüne inemiyorum hem sıcak hem huysuz bebe yüzünden hep buralardayım
Valla hep aynı şeyi yaşıyoruz. İçimden sabır çekiyorum, bugün 3 yaşındaki oğlum oturduğu yerde işemiş, bana anne çiş yaptım diyor gülerek. Akşam banyodan önce gitmiş duşakabinin içinde şampuanımı terliklerimin içine sıkmışgülsem mi ağlasam mı bilemiyorum

Kızlar merhaba 7+4 haftalık hamileyim kasık ağrım çekme batma var sanki aşşağı doğru baskı uyguluyor gibi ayakta şiddetli oturunca hafifliyor uzanınca geçiyor aynı hafta da aynı şeyleri yaşayan oldu mu bide kabızlık var belki onun etkisidir diyorum ama bilmiyorum korkuyorum da kalp atışını duyduk herşey sağlıklı ilerliyor dedi 2 gün önce doktor ama daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum ilk defa bu kadar ilerledik yardımcı olur musunuz bana lütfen

Çok geçmiş olsun. Ben hatırlamıyorum ama normal olabilir. Siz yine de doktorunuza danışın, o daha iyi bilir.

İlk haftalar benim de kasıklarımda bahsettiğiniz gibi batma çekme gibi hisler olmuştu uzanınca dinlenince geçiyordu bebeğin yerleşme sancısı derler bizim orda inşallah sağlıcakla kucağınıza almak da nasip olur

Aminn Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kahverengi leke geldi dayanamadım hastaneye geldim kalp atışını gördük Allaha şükür bişey yok dedi doktor

Selam kızlar. 3 aylık olmamıza 3-4 gün kaldı. Bugün bi anda tüm gün süren bir meme reddi başladı. Kucağımda gezinerek, pilates topunda zıplatarak falan emzirdim. Geri kalanı da sağıp biberonla verdim ilk defa. Biberona alışıp memeyi bırakırsa diye de ödüm kopuyor bi yandan. Yaşayan ve aşanlar sizler ne yaptınız? Bir de 3. ayda meme reddi normal mi?

Evet atopik dermatit dedi doktor
Bnm evimde ayni gozume carpan yerleri yapiyorum bu hafta mutfktayim dolsplar fırın cam kaldi (zaten geriye bi haliyla kiler dolabi kaliyo onlari yaptim) bu aksmda buzdolabini sildim bitmiyo isler ya

Bu aksam o kadar zor uyuttum ki aglicaktim en son vantilatöru tasidim uyudugu odaya simdi guzel uyuyo cocuklarda sicaktn bunaliyi buyuk oglumda bizim odaya geldi artik bi odada 4 kişi püfür püfür uyuruz bu aksam

Annişler, Samsun'da olan var mı? Göz doktoru önerisi isteyeceğim.

Evet atopik dermatit dedi doktor
Bnm evimde ayni gozume carpan yerleri yapiyorum bu hafta mutfktayim dolsplar fırın cam kaldi (zaten geriye bi haliyla kiler dolabi kaliyo onlari yaptim) bu aksmda buzdolabini sildim bitmiyo isler ya
Bitmiyor, bizde çok çamaşır var, koyacak yer yok artık, üçü de erkek olunca evde sürüyle kıyafet, sürüyle oyuncak var, hikaye kitapları...Temizlik videoları seyredip rahatlıyorum, motive oluyorum, inşallah ben de minimal olabilirim bir de bembeyaz koltuklu, köşede yeşil bitkili, tezgahın üstü bomboş evler var videolarda. Yarabbi ne evler var diyorum

Bende benzer bir durum yaşadım canım. İnatla almak istemiyordu bi kaç kez biberonla verince baktım memeyi hiç istemiyor o zaman inatla meme verdim bı kaç gün sonra normale döndü. Bu bebisler çok zeki, daha kolay bir yolu varsa hemen alışma eğilimi içinde oluyor. İnatla meme vermeye devam et bence atlatacaksınız eminim.

Bende hangi akla hizmet beyaz halı almışım bilmiyorum. Beyaz pişmanlıktır boşver sen onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…