Çok küçükler ya nasıl bırakıcaz bilmiyorumBende 29 nisanda doğum yaptım psikiyatri raporu varmış sanırım lohusalık depresyonu adı altında bir aylık veriyorlarmış ne kadar doğru bilgi bilemiyorum. Eylülde okullar açılıyor mecbur işe başlayacağım
Vallahi ağzı olan konusuyo bi de kücük bebek görünce daha da bayılıyolar yorum yapmaya şu an annemin tüm komşuları benim sütümü konusuyo yok mama verme diyen yok yeterli yemiyosun diyen yemek getirenAçsa al emzir deseydin değişik bu millet ya dndbjdd bana her bu konuyu açana değil diyorum zaten veya aç olabilir mi demeye başladılar ben olamaz diyorum konu kapanıyor kp genelde çenesi durmuyo bu konularda.... Boşver ya bizimki de çiğniyor onu keşfetmiş demekkianlamiyo bu insanlar da çocuk büyüttü halbuki neyini anlamiyolar hic bilmiyorum alzheimer mi oldular acaba ya da aç diye düşünüp yedirip yedirip obez mi yapıyorlardı bebekleri...
Ahshshs kendi sesini duymayı seviyo benimki de bağırdıkça gülüyo daha da çok bağırıyoMalesef gece daha enerji dolu oluyolar çığlık atmaya geri döndü atmiyodu 1 aydır nsbdjbdjdnd bizi de uyutmuyo
Bende öyle düşünüyordum ama öyle değilmişBir şeyleri tutturma çabam olmamıştı. Açıkçası kendi tutar diye düşünmüştümöğretmem gerektiğini düşünemedim
O sırada doğadaki yavrular 2 saat içinde ayağa kalkıp yürüyorlarBende öyle düşünüyordum ama öyle değilmişsen gösterdikçe öğreniyorlar eğer kendi haline bırakırsak öğrenme süreçleri geç oluyor. Mesela ellerini de kendine gösterin ayaklarını gösterin birde ben her kucağıma alacağım zaman gel anneye gel diyerek ellerimi uzatıyorum böylece bana gelmek isteyince ellerini uzatmayı öğrensin diye pipet kullanmayı bile biz öğreteceğiz gerçekten 0 dan insan olmalarını sağlıyoruz
Eğer tiksinmezseniz fotoğraf ekleyebilirimBebeğinin kakasında kan gören arkadaşlar size sorum var2 3 kere kızımın kakasında minicik koyu renk birkaç tane pütürcük vardı kan mı değil mi emin olamadım sizlerinde bu şekilde miydi her zaman tükettiğim şeylerden farklı bir şey yemedim, bu ay kilo alımı gayet iyidi, öyle bir huzursuzluğu yok ama çok tedirgin oldum
Gerçekten aynısını yazacaktım sabaha kadar ben emzirmek için uyandırmasam uyanmayan bebek uyumuyor, uyumadığı gibi uyuyunca 1 saat sonra uyanıyor. Hayır güzel uyuduğunu çok mu dile getirdim ne yaptım bilmiyorum kiKızlar herkese selamlar nasılsınız benişler nasıl ? Sizde de uykuya aşırı direnme ve huysuzluk var mı ya 4.ay daha gelmeden böyle ben 4.ayda naparım diyorum özellikle akşam uykusuna geçerken krize giriyor eşimle susturamıyoruz ne kucakta susuyor ne kolda ne koyunca asla yatmak istemşyor ama durunca da durmuyor beş on dakika sonra ağlıyor uykusu var çünkü ama yatmıyor dün gece 10 buçukta zorla uyudu şimdi de yine yıkadım yine kızıl kıyamet kopuyor dün de 7 de başladık 10 da zor uyudu her zaman gece uykusundan önce yıkıyoruz rutinimiz bu ama 3-4 gündür aşırı huysuz uyanıkken de gündüz de durmuyor gündüz uykusuna da aşırı direniyor suyum süzülüyor uyutana kadar ağlıyor çok ağlıyor asla böyle bir bebek değildi tamam yemezdi içmezdi hep sorundu ama huysuz değildi şimdi bir de huysuz kucakta da durmuyor anlamıyorum valla benim gibi yaşayan var mı acaba bu sorunları
İnşallah yaGerçekten aynısını yazacaktım sabaha kadar ben emzirmek için uyandırmasam uyanmayan bebek uyumuyor, uyumadığı gibi uyuyunca 1 saat sonra uyanıyor. Hayır güzel uyuduğunu çok mu dile getirdim ne yaptım bilmiyorum kiGerçi sayılırsa kucağımda güzel bir şekilde uyuyor ama o uykuya dalana kadar bile çok ugrastiriyor. Ben yarı oturur pozisyonda uzanıyorum bebek de üstümde uyuyor. Önceden ne güzel gündüz uykularında temizlik yapardım kendim de uyurdum gece zaten cok güzel uyuyordu. Şimdi gündüz sadece kucağımda uyuyor onda da hemen uyanıyor, gece baya baya derin uykuya kadar kucağımda uyuyor sonra yatağa koyuyorum buna rağmen sürekli uyanıyor. Ben son gunlerde 2 kez kan alındı ona bağlıyordum inşallah düzelir
Çok haklısın, eşin bilerek yapmıyor ama sen de anne olarak koruma içgüdüsü ile yaklaşıyorsun. Ben de böyle hissederdim. İnşallah bebiş iyidir. Çok geçmiş olsunBebegimin 38.5 derece atesi cikti acile geldik doktor zaturre suphesiyle yatirmak istiyor, eşime cok kiziyorum zirt pirt hasta olan biri ve yine eve mikrop getirdi bu sefer bebek de var. Ben zaten fenayim onu gectim cocuguma damar yolu falan actilarevet biliyorum bilerek yapmadi ama kiziyorum napiyim. Insallah hemen iyilesir bebegim
Hayır hayır tiksinmemEğer tiksinmezseniz fotoğraf ekleyebilirim
Yalnız değilsiniz bizim de öyle uygulamadan baktım 4.ay atağı başlamış. Ne diyoruz “ya sabır”İnşallah yaaynen bizim de uykular ds ciddi problemler yoktu arada bir öyle kötü olurdu ama genel iyiydi bende hep diyordum beslenme sorunu olmasa hiç bir sıkıntısı yok felan bu çocuğun çok akıllı diyordum ama inan 3-4 gündür tam tersi tanıyamıyorum okadar huysuz ki uyanıkken asla durmuyor 10 dakika sonra kucak istiyor alıyorum onda da rahat değil. Reflümüz vardı ama anlamadığım şekilde 3-4 gündür arttı mu ne olduysa hep bi kıvranma hali çocukta yada gaz mı oluyor anlamıyorum vallahi ikinci çocuk olmasına rağmen ben ayırt edemiyorum bunun birşeyi mi var yoksa gaz mı çözemiyorum
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir insan hiç kıyamıyor bebişlere gerçekten. Ama maalesef hastalanacaklar bazen biz yanlıslıkla hasta edicez böyle böyle büyüyecekler. İnsallah kötülemeden atlatsın güzel kuzuBebegimin 38.5 derece atesi cikti acile geldik doktor zaturre suphesiyle yatirmak istiyor, eşime cok kiziyorum zirt pirt hasta olan biri ve yine eve mikrop getirdi bu sefer bebek de var. Ben zaten fenayim onu gectim cocuguma damar yolu falan actilarevet biliyorum bilerek yapmadi ama kiziyorum napiyim. Insallah hemen iyilesir bebegim
Çok geçmiş olsun. Bebişin durumu nasıl şimdiBebegimin 38.5 derece atesi cikti acile geldik doktor zaturre suphesiyle yatirmak istiyor, eşime cok kiziyorum zirt pirt hasta olan biri ve yine eve mikrop getirdi bu sefer bebek de var. Ben zaten fenayim onu gectim cocuguma damar yolu falan actilarevet biliyorum bilerek yapmadi ama kiziyorum napiyim. Insallah hemen iyilesir bebegim
Çok haklısın, eşin bilerek yapmıyor ama sen de anne olarak koruma içgüdüsü ile yaklaşıyorsun. Ben de böyle hissederdim. İnşallah bebiş iyidir. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir insan hiç kıyamıyor bebişlere gerçekten. Ama maalesef hastalanacaklar bazen biz yanlıslıkla hasta edicez böyle böyle büyüyecekler. İnsallah kötülemeden atlatsın güzel kuzu
Çok geçmiş olsun. Bebişin durumu nasıl şimdi
Bu sarı az olanda kırmızı nokta nokta şeklinde parlak kan vardı, diğerinde öyle bir mukus, sümük gibi bir şey vardı ondan çekmiştim başka da fotoğraf çekmemişim ama bizim alerjimiz mi var daha belli değil sonuçları bekliyoruzHayır hayır tiksinmem
Çok çok geçmiş olsunBu sarı az olanda kırmızı nokta nokta şeklinde parlak kan vardı, diğerinde öyle bir mukus, sümük gibi bir şey vardı ondan çekmiştim başka da fotoğraf çekmemişim ama bizim alerjimiz mi var daha belli değil sonuçları bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?