2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Tüylerim diken diken oluyor bazen.. Sabah 7 de uyandık şimdi kahvaltı yapıyorum. Aralarda fındık ceviz yedim Allah'tan. Şimdi nasıl senin bebiş

Yaaa bebitom büyüyorsun gelişiyorsun da beslenmeni ne diye reddediyorsun abisi varken emzirmeye çalışmak çok daha zor oluyor geliyor öpüyor seviyor.. Bebeyi uyuttum anne gidip uyandırım mi, anne uyandırım emzir istersen ahh ahhh
Günler böyle stresli, zorlu geçiyor ama şöyle bir durup bakınca ne ara 100 gün bitti diyorum. Zalımsın zaman

Bende şimdi gördüm uygulamayı instagramdan .indirip bakayım bi . Ah çok teşekkür ederim çokkk sağol inşallah buraya herşey geçti gitti biranda dizeldi yazmamı nasip etsin allahım
Bnde merak ettim bu uygulamayı. Doktor beyin sayfasına bakayım dimi. Bebiş nasıl? Sen nasılsın?

Kızlar emmiyor… sağdım farklı 3 çeşit biberonla sundum. Ağzına değer değmez öğürüyor… emerken de emdiklerini geri tükürüyor Of ki ne of
Ben bugün çay kaşığıyla denedim ya sen ağzından tükürmeyi ne ara öğrendin.. Anca aldım göğsüme ayakta ninnilerle türkülerle - biberonuda sütyenin askısına sıkıştırdım- öyle içi re bildim. Belim kopuyor

Tüylerim diken diken oluyor bazen.. Sabah 7 de uyandık şimdi kahvaltı yapıyorum. Aralarda fındık ceviz yedim Allah'tan. Şimdi nasıl senin bebiiş
Sabahları sürekli ağlıyor ya bende kuruyemiş yiyorum emzirdikten sonra kalanı sağıyorum allahtan cmt pzr babamız tatil biraz bende dinleniyorum

Sabahları sürekli ağlıyor ya bende kuruyemiş yiyorum emzirdikten sonra kalanı sağıyorum allahtan cmt pzr babamız tatil biraz bende dinleniyorum
Sağımı nasıl yapıyorsun. Düzenli olarak mı. Birde hangi pompalı kullanıyorsun. Ben dün giyilebilir pompa aldım birazdan denicem. Ama uyanırsa meme de boş olacak. Ayarını bilmiyorum bu işin

Sağımı nasıl yapıyorsun. Düzenli olarak mı. Birde hangi pompalı kullanıyorsun. Ben dün giyilebilir pompa aldım birazdan denicem. Ama uyanırsa meme de boş olacak. Ayarını bilmiyorum bu işin
Ben emziriyorum güzel doyduğundan emin oluyorum sonra zaten 3 saat rahat kalanı sağıyorum emmeden hemen sonra bende mochi var 5 dakika masaj kalan 20 dk sapım yapıyorum ki süt azalmasın doğduğu günden beri böyle zaten göğüs hiç tam anlamıyla boşalmıyor 2.5 saate yeni süt üretimi oluyor zate n

Kalçamda kırık var ayakta emzirmek beni çok zorladı pilates topunu deneyeceğim inş sizinki de düzelir

Bende güzel doymuyor süt yetersiz 2-3 dakika sonra memede huysuzlanıyor sonra peşine mama veriyorum sanırım buna sebep sağım süremi bilemedim, ayarlayamıyorum. Lansinoh aldım bende. Sağ meme 40ml sol 20 ml çıktı süt

Kızlar çok moralim bozuk. Bebişin bezinde turuncu lekeler vardı. Kontrole 1 hafta olmasına rağmen sağlık ocağına götürdüm. Tartıldı. 3 haftada 150 gram almış sadece. Mama vermiyordum, hemen hipp mama aldım 2 ölçek içti. İnanamadım. Aç duruyormuş çocuk emzirdiğim için ne kadar içtiğini bilmiyordum. Ben de tok sanıyorum, kaç ml içti nerden bileyim. Sütümü sağdım iki meme toplam yaklaşık 60 ml kadar geliyor. Çok üzüldüm ve çok aptal hissettim. Çocuğum doymuyormuş ben de atakta sanıyorum huysuzluğunu

Kendini öyle hissetme lütfen memeden emince ne kadar emdi bilemiyoruz. Normalde aglamayan çocuk huysuzlasinca atak haftalarina da denk geldiği için öyle sanman çok normal ipek de çok huysuz bugün ve sürekli memede yani aç gibi ağlıyor ama uyumuyor yeni emdi. Bu sefer sütüm mü azaldı yetmemeye mi başladı diye düşünüp durdum, regl olmuşum..... Ondan kaynaklidir belki... Bol bol su iç mama da verirsin takviye olarak sütüne de iyi gelir su sıkma canını

Çok teşekkür ederim sürekli su içmeye çalışıyorum. Daha önce bol su içerek biraz artırmıştım. Osman gönülalın beslenme ve emzirme videolarını izleyeceğim, elimden geleni yapacağım reglken süt azalıyormuş, ben de reglim şöyle doğum sonrası 1 sene regl olmayanlara aşırı özeniyordum. Koşa koşa 50. Gün regl olmuştum. Her ay kaçırmadan oluyo regl olmak sağlıklı biliyorum ama oldum olası ağrılı olmuştur, regl olmak hiç hoşuma gitmiyor

Ben iç çamaşırim islanmasa anlamazdim o kadar ağrısız oluyo ki garip bir şekilde sağlık olsun olacağımız varmış hdbdjdjdj ben de bu ara suyu azalttim aksi gibi regl de azaltiyo sütü bibde dün atesliydim biraz hepsi üst üste bindi ama yapacak bir şey yok bol bol emzirmeye çalışıyorum yetmiyo gibi de hissettiriyor ama garanti o hisse tam girersem ben de küçük boy da olsa mama alırım çünkü aç kalmasina gerek yok boş yere

Böyle zamanlar için evde biraz stok süt olsa cok iyi olur. Benim sütüm az olduğu için malesef koyamıyorum ama başarırsam da artarsa koyacağım su konusunda da uygulamalar var su içmeyi hatırlatan. Bir de su sevmeyenler için aroma öneriyorlar. Limon sıkmak veya ayran vs. reyhan şerbeti yaptım, su içmek istemedigimde onu içiyorum

Sicaktan su kaybediyoruz bu da süte yansiyor sanirim bizimki de kilo almamis bol su ic ve sık sık emzir dedi bana doktor, toparlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…