- 21 Eylül 2017
- 2.842
- 7.062
- 158
Bana da doktorumuz emzir, kalanı sağ, yine de doymazsa mama ver dedi. Sağma kısmı sanırım süt artırmak içinSicaktan su kaybediyoruz bu da süte yansiyor sanirim bizimki de kilo almamisbol su ic ve sık sık emzir dedi bana doktor, toparlar insallah
Ben de öyle diyorum. Yine öyle böyle biraz kolayladık hanımlar. 40 gün, 3 ay derken, 5.aya giriyoruz. İnşallah daha da güzel olur bundan sonrası hepimiz içinYaaa bebitom büyüyorsun gelişiyorsun da beslenmeni ne diye reddediyorsunabisi varken emzirmeye çalışmak çok daha zor oluyor geliyor öpüyor seviyor.. Bebeyi uyuttum anne gidip uyandırım mi, anne uyandırım emzir istersen ahh ahhh
Günler böyle stresli, zorlu geçiyor ama şöyle bir durup bakınca ne ara 100 gün bitti diyorum. Zalımsın zaman
Umarım kilo alırlarSicaktan su kaybediyoruz bu da süte yansiyor sanirim bizimki de kilo almamisbol su ic ve sık sık emzir dedi bana doktor, toparlar insallah
Üzülme, bu kilo almama, sanırım hep şu sıcaklardan. Bakalım bizim kontrol nadıl nasıl geçecekKızlar çok moralim bozuk. Bebişin bezinde turuncu lekeler vardı. Kontrole 1 hafta olmasına rağmen sağlık ocağına götürdüm. Tartıldı. 3 haftada 150 gram almış sadece. Mama vermiyordum, hemen hipp mama aldım 2 ölçek içti. İnanamadım. Aç duruyormuş çocukemzirdiğim için ne kadar içtiğini bilmiyordum. Ben de tok sanıyorum, kaç ml içti nerden bileyim. Sütümü sağdım iki meme toplam yaklaşık 60 ml kadar geliyor. Çok üzüldüm ve çok aptal hissettim. Çocuğum doymuyormuş ben de atakta sanıyorum huysuzluğunu
Susuyorum ya üşeniyorum bazwn içmeye ondan kalıyor djndjdjd benim süt anca bebeğe kadar. Hiç sagmadım anca yetiyo yaniBöyle zamanlar için evde biraz stok süt olsa cok iyi olur. Benim sütüm az olduğu için malesef koyamıyorum ama başarırsam da artarsa koyacağımsu konusunda da uygulamalar var su içmeyi hatırlatan. Bir de su sevmeyenler için aroma öneriyorlar. Limon sıkmak veya ayran vs. reyhan şerbeti yaptım, su içmek istemedigimde onu içiyorum
Öyle bir sıcak ki, klimasız uyumak mümkün değil. Hasta etmek istemiyorum, isilik de etmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi bir de bu beslenememe mevzusu çıktı. Biraz alışmıştım aslındaÜzülme, bu kilo almama, sanırım hep şu sıcaklardan. Bakalım bizim kontrol nadıl nasıl geçecek
Umarım kontrolünüz çok iyi geçerÜzülme, bu kilo almama, sanırım hep şu sıcaklardan. Bakalım bizim kontrol nadıl nasıl geçecek
Benim de 2. Aydan beri öyleydi o yüzden hiç stoğum olamadı.Susuyorum ya üşeniyorum bazwn içmeye ondan kalıyor djndjdjd benim süt anca bebeğe kadar. Hiç sagmadım anca yetiyo yanisagarsam bebege kalmaz
Ben kestirmiştim ama sonra çok pişman oldum. Dişil enerjim düştü gibi gelmişti. Yanları kısa, üzeri bir tık uzundu. Örnek görsel atayım.Anneler selam
Çok farklı bir konuyla karşınızdayım.
Doğumdan sonra saçlarını erkek gibi kıpkısa kestiren var mı? Saçlarım çok uzun ve kestirmek istiyorum. Hayatımda hiç bu kadar kısa kestirmedim. Ama artık duşa, girmek bile sıkıntı benim için, hiçbir şey de yaptığım yok saçlarımla.
Hadi ya ben de bundan korkuyorumBen kestirmiştim ama sonra çok pişman oldum. Dişil enerjim düştü gibi gelmişti. Yanları kısa, üzeri bir tık uzundu. Örnek görsel atayım. Eki Görüntüle 3625363
Çene hizasında kestirmeyi düşündünüz mü, hem kullanımı kolay hem de süslenebilirsinizHadi ya ben de bundan korkuyorum
Ne bileyim gene uzun gibi geliyor. Depresyonda mıyım neyim anlamadımÇene hizasında kestirmeyi düşündünüz mü, hem kullanımı kolay hem de süslenebilirsinizbunun gibiEki Görüntüle 3625364
Google görsellerNe bileyim gene uzun gibi geliyor. Depresyonda mıyım neyim anlamadımböyle bakımsız gezmektense... Tek tesellim çocuklar büyürken saçlar da uzar belki...
Bu modeller nereden? Güzelmiş
Canım bende dün gittim mesela benimde 10 günde hiç almamış ama doktor dedi şu sıra sıcaktan gelen her bebek ya kilo kaybı ya alamama sorunu var ve turunculuk çişkerde var su ver dedi mama sonrası biraz su veriyorum düzeldi bizim sende üzülme şuan sıcaklardan herkesin sorunu bu oraya gelem iki kadınla konuştum ikisi de tesirgindi çişi turuncu hiç yemiyor içmiyor diyordu demek herkeste var gerçekten doktor da dedi yani şuan herkesin sorunu buKızlar çok moralim bozuk. Bebişin bezinde turuncu lekeler vardı. Kontrole 1 hafta olmasına rağmen sağlık ocağına götürdüm. Tartıldı. 3 haftada 150 gram almış sadece. Mama vermiyordum, hemen hipp mama aldım 2 ölçek içti. İnanamadım. Aç duruyormuş çocukemzirdiğim için ne kadar içtiğini bilmiyordum. Ben de tok sanıyorum, kaç ml içti nerden bileyim. Sütümü sağdım iki meme toplam yaklaşık 60 ml kadar geliyor. Çok üzüldüm ve çok aptal hissettim. Çocuğum doymuyormuş ben de atakta sanıyorum huysuzluğunu
Yaa çok teşekkür ederim ben de kendime kızıp duruyordumCanım bende dün gittim mesela benimde 10 günde hiç almamış ama doktor dedi şu sıra sıcaktan gelen her bebek ya kilo kaybı ya alamama sorunu var ve turunculuk çişkerde var su ver dedi mama sonrası biraz su veriyorum düzeldi bizim sende üzülme şuan sıcaklardan herkesin sorunu bu oraya gelem iki kadınla konuştum ikisi de tesirgindi çişi turuncu hiç yemiyor içmiyor diyordu demek herkeste var gerçekten doktor da dedi yani şuan herkesin sorunu bu
Gayet de güzel sadece bebeler biraz huysuz oluyor memede heleki sıcaklarda yazın zaten benimde biri diğerinden daha az süt üretiyor ama yeterli her türlü sütüm yetmiyor batağına düşmeyin ben düştüm bi kereBende güzel doymuyor süt yetersiz 2-3 dakika sonra memede huysuzlanıyor sonra peşine mama veriyorum sanırım buna sebep sağım süremi bilemedim, ayarlayamıyorum. Lansinoh aldım bende. Sağ meme 40ml sol 20 ml çıktı süt
Zarzor çıktım bataktan kendimi sütüm yettiğine motive ettim süt zaten hiç bir zaman tamemrn biten birşey değil ayrıca sağımla ne kadar alıyorsam %60 fazlasını bebeğin çekiyor bu garanti mamayı bıraktık tamamen şimdi de doyuyor gayetGayet de güzel sadece bebeler biraz huysuz oluyor memede heleki sıcaklarda yazın zaten benimde biri diğerinden daha az süt üretiyor ama yeterli her türlü sütüm yetmiyor batağına düşmeyin ben düştüm bi kere
Sütü az olan annelere çemen otu kimyon otu ısırgan otu anason tohumu bunları bir çaydanlıkta kaynatın yaklaşık 1.5 litre suya sonra sıcak veya soğuk için farketmez annemin tarifiydi bu deneyin farkı göreceksiniz bir günde içinde bitirmemiz yeterli ince limon da doğrayabilirdiniz tadı fresh güzel oluyor ben soğuk içmeyi tercih ediyorumBana da doktorumuz emzir, kalanı sağ, yine de doymazsa mama ver dedi. Sağma kısmı sanırım süt artırmak içinemdikten sonra çünkü çok az süt geliyor ve sürekli biberon yıkıyorum. Neyse kuzular aç kalmasın ben ona da razıyım
Google mıGoogle görseller"kısa kadın saç" diye aradım depresyon değil de duygusal çöküntüde olabilirsiniz. Ben de genelde böyle zamanlarda saçımı kestiriyorum biraz ben de kestireceğim ama önce kurtarmaya çalışıyorum. Epey yıprandı. Bir de 4. Ayda aşırı saç dökülmesi oluyormuş. Benim de gerçekten birkaç haftadır deli gibi dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?