2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Sicaktan su kaybediyoruz bu da süte yansiyor sanirim bizimki de kilo almamis bol su ic ve sık sık emzir dedi bana doktor, toparlar insallah
Bana da doktorumuz emzir, kalanı sağ, yine de doymazsa mama ver dedi. Sağma kısmı sanırım süt artırmak için emdikten sonra çünkü çok az süt geliyor ve sürekli biberon yıkıyorum. Neyse kuzular aç kalmasın ben ona da razıyım

Ben de öyle diyorum. Yine öyle böyle biraz kolayladık hanımlar. 40 gün, 3 ay derken, 5.aya giriyoruz. İnşallah daha da güzel olur bundan sonrası hepimiz için

Üzülme, bu kilo almama, sanırım hep şu sıcaklardan. Bakalım bizim kontrol nadıl nasıl geçecek

Susuyorum ya üşeniyorum bazwn içmeye ondan kalıyor djndjdjd benim süt anca bebeğe kadar. Hiç sagmadım anca yetiyo yani sagarsam bebege kalmaz

Üzülme, bu kilo almama, sanırım hep şu sıcaklardan. Bakalım bizim kontrol nadıl nasıl geçecek
Öyle bir sıcak ki, klimasız uyumak mümkün değil. Hasta etmek istemiyorum, isilik de etmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi bir de bu beslenememe mevzusu çıktı. Biraz alışmıştım aslında

ssanguine evde tek başıma bakıyorum eşim dün nöbetçiydi ama iyi geçti. Kendime yemek yaptım, evi topladım süpürdüm çok basit bir şey ama aşırı mutlu oldum

Anneler selam

Çok farklı bir konuyla karşınızdayım.

Doğumdan sonra saçlarını erkek gibi kıpkısa kestiren var mı? Saçlarım çok uzun ve kestirmek istiyorum. Hayatımda hiç bu kadar kısa kestirmedim. Ama artık duşa, girmek bile sıkıntı benim için, hiçbir şey de yaptığım yok saçlarımla.

Ben kestirmiştim ama sonra çok pişman oldum. Dişil enerjim düştü gibi gelmişti. Yanları kısa, üzeri bir tık uzundu. Örnek görsel atayım.

Ne bileyim gene uzun gibi geliyor. Depresyonda mıyım neyim anlamadımböyle bakımsız gezmektense... Tek tesellim çocuklar büyürken saçlar da uzar belki...
Bu modeller nereden? Güzelmiş
Google görseller "kısa kadın saç" diye aradım depresyon değil de duygusal çöküntüde olabilirsiniz. Ben de genelde böyle zamanlarda saçımı kestiriyorum biraz ben de kestireceğim ama önce kurtarmaya çalışıyorum. Epey yıprandı. Bir de 4. Ayda aşırı saç dökülmesi oluyormuş. Benim de gerçekten birkaç haftadır deli gibi dökülüyor

Canım bende dün gittim mesela benimde 10 günde hiç almamış ama doktor dedi şu sıra sıcaktan gelen her bebek ya kilo kaybı ya alamama sorunu var ve turunculuk çişkerde var su ver dedi mama sonrası biraz su veriyorum düzeldi bizim sende üzülme şuan sıcaklardan herkesin sorunu bu oraya gelem iki kadınla konuştum ikisi de tesirgindi çişi turuncu hiç yemiyor içmiyor diyordu demek herkeste var gerçekten doktor da dedi yani şuan herkesin sorunu bu

Yaa çok teşekkür ederim ben de kendime kızıp duruyordum

Gayet de güzel sadece bebeler biraz huysuz oluyor memede heleki sıcaklarda yazın zaten benimde biri diğerinden daha az süt üretiyor ama yeterli her türlü sütüm yetmiyor batağına düşmeyin ben düştüm bi kere

Zarzor çıktım bataktan kendimi sütüm yettiğine motive ettim süt zaten hiç bir zaman tamemrn biten birşey değil ayrıca sağımla ne kadar alıyorsam %60 fazlasını bebeğin çekiyor bu garanti mamayı bıraktık tamamen şimdi de doyuyor gayet

Sütü az olan annelere çemen otu kimyon otu ısırgan otu anason tohumu bunları bir çaydanlıkta kaynatın yaklaşık 1.5 litre suya sonra sıcak veya soğuk için farketmez annemin tarifiydi bu deneyin farkı göreceksiniz bir günde içinde bitirmemiz yeterli ince limon da doğrayabilirdiniz tadı fresh güzel oluyor ben soğuk içmeyi tercih ediyorum

Google mı o kadar uzaklaşmışım

Ben böyle jöle köpük vs kullanamıyorum, kaşınıyorum hemen. O yüzden yıka çık bir şey olması lazım. Bir bakayım bakalım. Bir de tabii iyi bir kuaför...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…