- 21 Eylül 2017
- 2.842
- 7.062
- 158
Iyi bir kuaför bulursanız o size en uygun modeller hakkında bilgi verecektirGoogle mıo kadar uzaklaşmışım
Ben böyle jöle köpük vs kullanamıyorum, kaşınıyorum hemen. O yüzden yıka çık bir şey olması lazım. Bir bakayım bakalım. Bir de tabii iyi bir kuaför...
Bana da 1 aydır kısa kestirme perileri geldi bi kere kullandım gerçekten yakışmıştı ama eşim istemiyorGoogle mıo kadar uzaklaşmışım
Ben böyle jöle köpük vs kullanamıyorum, kaşınıyorum hemen. O yüzden yıka çık bir şey olması lazım. Bir bakayım bakalım. Bir de tabii iyi bir kuaför...
Ah o kuaförler, Ankara'dayım uzaklara gidemem kuaför peşine. Bulunduğum yerde bakacağım bakalımIyi bir kuaför bulursanız o size en uygun modeller hakkında bilgi verecektir
Valla bir kere benim eşim de dedi uzun seviyorum diye ama bu bebelere de ben bakıyorum tek başıma, napayım valla sevmezse de kendi bilirBana da 1 aydır kısa kestirme perileri geldi bi kere kullandım gerçekten yakışmıştı ama eşim istemiyor
Buna yakın bir çay almıştım, saydığınız bitkiler vardı. Bir de rezene. Ve işe yarıyordu. Ona devam edeyimSütü az olan annelere çemen otu kimyon otu ısırgan otu anason tohumu bunları bir çaydanlıkta kaynatın yaklaşık 1.5 litre suya sonra sıcak veya soğuk için farketmez annemin tarifiydi bu deneyin farkı göreceksiniz bir günde içinde bitirmemiz yeterli ince limon da doğrayabilirdiniz tadı fresh güzel oluyor ben soğuk içmeyi tercih ediyorum
Yorumunuzun alnı olsa da öpsem fjsksjsks benim de eşim kısa sevmiyor. Ama çok zor uzun saçValla bir kere benim eşim de dedi uzun seviyorum diye ama bu bebelere de ben bakıyorum tek başıma, napayım valla sevmezse de kendi bilir
Rezene bebeğin kan akışını yavaşlatıp büyümedini durduruyprmuş doktor yasakladı içeceksende haftada 1 dediBuna yakın bir çay almıştım, saydığınız bitkiler vardı. Bir de rezene. Ve işe yarıyordu. Ona devam edeyimunutmuşum varlığını
Benimki birde kıvırcık ekstra bir bakıma ihtiyacım oluyoYorumunuzun alnı olsa da öpsem fjsksjsks benim de eşim kısa sevmiyor. Ama çok zor uzun saç
Doğumdan sonra değil ama üniversitede yapmıştım insan pişman oluyor. İnanılmaz kötü hissedersiniz. O kadar kısa saç için makyaj+güzel giyim gerekiyor. Part time çalıştığım yerde forma o kadar kötüydü ki erkek çocuğu gibi duruyordum. Dışarıda hazırlanınca güzeldi. Onun dışında saçımı kulağımın altında kestiriyorum ve çok seviyorum, bence çoğu kadına da çok ayrı bir hava katıyor onj deneyebilirsiniz.Anneler selam
Çok farklı bir konuyla karşınızdayım.
Doğumdan sonra saçlarını erkek gibi kıpkısa kestiren var mı? Saçlarım çok uzun ve kestirmek istiyorum. Hayatımda hiç bu kadar kısa kestirmedim. Ama artık duşa, girmek bile sıkıntı benim için, hiçbir şey de yaptığım yok saçlarımla.
Kesinlikle doğru söylüyorlar benim bebeğim 3.ay kontrolünde 300 gram ancak almıştı birde sonra üstüne kilo verdi. Ne zaman yeni eve taşındık klimayı hiç kapatmadım bebek terlemedi o zaman kilo aldı. Hatta 1 ay olmadan 3 hafta sonra kontrole gittiğimizde 600 gram almıştı. Biz kendimize sürekli sütüm yetiyor sütüm fazla diyeceğiz ki sutumuz iyice artsın. Birde her bebek mama yiyince çok uyuyor çünkü sindirimi süte göre daha zor, yani yedi uyudu bir kıstas değil. Yine mama ile destekleyebilirsiniz ama muhakkak sütün de yetecektirYaa çok teşekkür ederim ben de kendime kızıp duruyordum
Cok sevindim cocukla onlari yapmak da kolay is degil hepimiz zorlaniyoruzÖyle bir sıcak ki, klimasız uyumak mümkün değil. Hasta etmek istemiyorum, isilik de etmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi bir de bu beslenememe mevzusu çıktı. Biraz alışmıştım aslında
ssanguine evde tek başıma bakıyorum eşim dün nöbetçiydi ama iyi geçti. Kendime yemek yaptım, evi topladım süpürdüm çok basit bir şey ama aşırı mutlu oldum
Ay niye bu erkekler böyle benimki de öyle uzun seviyorum diyor da çocuklarla uğraşmaktan saçım tepede ev topuzu hep zaten uğraşamıyorum ki saçımı açık göremiyor bile uzunluğu da boşaYorumunuzun alnı olsa da öpsem fjsksjsks benim de eşim kısa sevmiyor. Ama çok zor uzun saç
Aynısından... Kışa kesecektim doğumdan sonra o periler geldi ama uzun kullanmayi özlemişim... Gebeliğin başında kestirmiştim zaten omzumdaBenimki birde kıvırcık ekstra bir bakıma ihtiyacım oluyo
Yaaaa benim saçlarım da upuzun ve dişiliğime dair tek kalan saçlarım diyorum. Bakıyor muyum- hayır - ama kesemem.. Ahh ahhhBen kestirmiştim ama sonra çok pişman oldum. Dişil enerjim düştü gibi gelmişti. Yanları kısa, üzeri bir tık uzundu. Örnek görsel atayım. Eki Görüntüle 3625363
Kızlar bende de semiz otu acayip etki ediyor. Semiz otu yediğim günün gecesi göğüslerim taş gibi oluyor resmen sağmak zorunda kalıyorum rahatlamak için. Sütü az olanlar denesinSütü az olan annelere çemen otu kimyon otu ısırgan otu anason tohumu bunları bir çaydanlıkta kaynatın yaklaşık 1.5 litre suya sonra sıcak veya soğuk için farketmez annemin tarifiydi bu deneyin farkı göreceksiniz bir günde içinde bitirmemiz yeterli ince limon da doğrayabilirdiniz tadı fresh güzel oluyor ben soğuk içmeyi tercih ediyorum
Bnmkide oyun halisini yeni aldim diye bnm yok muydu niye onu vermediniz dediBakıyorum ama anlamıyorum yane olur ne olmaz diş kaşıyıcı tuttum bu sabah bi hoşuna gitti ara ara onu yapıyorum bugün, ptesi doktor tam söyler.
Kıskanclık kac yasında olursa olsun ister istemez oluyor. Halamın kızı 10 yasındaylen kardesi olmustu yine kız, halam büyük kızdan kalma kıyafetleri giydirince büyük hepsini makasla kesmisti tabii yıllar öncesi sonra cok iyi bi abla oldu ama basta alısması zordu
Bana da hap önermisti doktor aslında yani spiral önerdi de ben istemeyince hap yazdı her gün kullanılan bir sey muhtemelen aynıdır
Valla bencede iki cocuk daha kolay insan buyuge bakip kucugunde buyuceni dusunerek rahatliuoMuhtemelen diş gibi geldi bana. Bizim de öyle, memeyi bırakıp ellerini emiyor. Biz de bu hafta kontrole götüreceğiz.
2.bebek iyidir, Allah sağlık versin tabii öncelikle. Tek çocuk yetiştirmek, ikiden daha zordur.
Yaa birak degistirsin sonra bi daha yeltenmez zatenBenim oğlan 9 yaşında bezini değiştirmeye çalışıyorevet, çok fazla sorumluluk veriyormuş gibi hissediyorum bende. Ama o dünden gönüllü davranıyor bazen de offf çok ağladın seni geri götürürüm diye söyleniyor
Biz daha gidemedik ebe yazdi hatta yanlis yazmisKızım yarın tam 4 aylık oluyor ama aşılar için aile hekimliği aramadı ben yazdım ona da dönüs olmadı. Yaptıran oldu mu cok etkiledi mi? 2.ay asıları ates yapmıstı o yüzden biraz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?