2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Iyi bir kuaför bulursanız o size en uygun modeller hakkında bilgi verecektir

Bana da 1 aydır kısa kestirme perileri geldi bi kere kullandım gerçekten yakışmıştı ama eşim istemiyor

Buna yakın bir çay almıştım, saydığınız bitkiler vardı. Bir de rezene. Ve işe yarıyordu. Ona devam edeyim unutmuşum varlığını

Buna yakın bir çay almıştım, saydığınız bitkiler vardı. Bir de rezene. Ve işe yarıyordu. Ona devam edeyim unutmuşum varlığını
Rezene bebeğin kan akışını yavaşlatıp büyümedini durduruyprmuş doktor yasakladı içeceksende haftada 1 dedi

Doğumdan sonra değil ama üniversitede yapmıştım insan pişman oluyor. İnanılmaz kötü hissedersiniz. O kadar kısa saç için makyaj+güzel giyim gerekiyor. Part time çalıştığım yerde forma o kadar kötüydü ki erkek çocuğu gibi duruyordum. Dışarıda hazırlanınca güzeldi. Onun dışında saçımı kulağımın altında kestiriyorum ve çok seviyorum, bence çoğu kadına da çok ayrı bir hava katıyor onj deneyebilirsiniz.

Yaa çok teşekkür ederim ben de kendime kızıp duruyordum
Kesinlikle doğru söylüyorlar benim bebeğim 3.ay kontrolünde 300 gram ancak almıştı birde sonra üstüne kilo verdi. Ne zaman yeni eve taşındık klimayı hiç kapatmadım bebek terlemedi o zaman kilo aldı. Hatta 1 ay olmadan 3 hafta sonra kontrole gittiğimizde 600 gram almıştı. Biz kendimize sürekli sütüm yetiyor sütüm fazla diyeceğiz ki sutumuz iyice artsın. Birde her bebek mama yiyince çok uyuyor çünkü sindirimi süte göre daha zor, yani yedi uyudu bir kıstas değil. Yine mama ile destekleyebilirsiniz ama muhakkak sütün de yetecektir regl zamanı da etkilemiştir bol bol su iç.

Bu arada bana da üniversite hastanesinde günde 1-2 çay kaşığı su verebilirsin havalar çok sıcak demişlerdi

Cok sevindim cocukla onlari yapmak da kolay is degil hepimiz zorlaniyoruz

Yorumunuzun alnı olsa da öpsem fjsksjsks benim de eşim kısa sevmiyor. Ama çok zor uzun saç
Ay niye bu erkekler böyle benimki de öyle uzun seviyorum diyor da çocuklarla uğraşmaktan saçım tepede ev topuzu hep zaten uğraşamıyorum ki saçımı açık göremiyor bile uzunluğu da boşa bende kestirsem hem sıcak hem her dskika duş alırken zor oluyor biraz böyle olsun bebekler büyüdükçe kendimizi toparladıkça uzatırız napalım seven sever sevmeyen kendi bilir

Benimki birde kıvırcık ekstra bir bakıma ihtiyacım oluyo
Aynısından... Kışa kesecektim doğumdan sonra o periler geldi ama uzun kullanmayi özlemişim... Gebeliğin başında kestirmiştim zaten omzumda kısa da zor geliyo bana arkadan baglayamiyorum dahs fena yani kesecekseniz baglanacak kisalikta kesin kızlar

Ben kestirmiştim ama sonra çok pişman oldum. Dişil enerjim düştü gibi gelmişti. Yanları kısa, üzeri bir tık uzundu. Örnek görsel atayım. Eki Görüntüle 3625363
Yaaaa benim saçlarım da upuzun ve dişiliğime dair tek kalan saçlarım diyorum. Bakıyor muyum- hayır - ama kesemem.. Ahh ahhh

Kızlar bende de semiz otu acayip etki ediyor. Semiz otu yediğim günün gecesi göğüslerim taş gibi oluyor resmen sağmak zorunda kalıyorum rahatlamak için. Sütü az olanlar denesin

Bnmkide oyun halisini yeni aldim diye bnm yok muydu niye onu vermediniz dedi ben ilk oglumda taze soğan pirasayla halletttm dis isini dolaptn çıkartıp veriyodum bide agzi kokuyodu cok hosuma gidiyo
Östrojen yokms icinde hapin sanirim kullaniyorum bakalim bide doktor diyo hapi kullan hamile kalmandan korkuyorum dedim bende ondan korkuyorum onun icin geldim

Muhtemelen diş gibi geldi bana. Bizim de öyle, memeyi bırakıp ellerini emiyor. Biz de bu hafta kontrole götüreceğiz.

2.bebek iyidir, Allah sağlık versin tabii öncelikle. Tek çocuk yetiştirmek, ikiden daha zordur.
Valla bencede iki cocuk daha kolay insan buyuge bakip kucugunde buyuceni dusunerek rahatliuo

Yaa birak degistirsin sonra bi daha yeltenmez zaten bnmkide satariz seni bak diuo

Kızım yarın tam 4 aylık oluyor ama aşılar için aile hekimliği aramadı ben yazdım ona da dönüs olmadı. Yaptıran oldu mu cok etkiledi mi? 2.ay asıları ates yapmıstı o yüzden biraz korkuyorum
Biz daha gidemedik ebe yazdi hatta yanlis yazmis
pinar
Merhaba
Hamile

Yazmis dedim yooo kalbime iniyo kan verdim mi hic diye dusundum sonra aşı icin dedm havalar serinlesin gelcez bi daha sesi cikmadi pazartesi giderim şifa olsun aşılar inşallah

Meme reddi geçmedi ama azaldı gün içinde sürekli teklif ediyorum hipp’in anne çayını içiyorum çok iyi geldi göğüslerim doluyor eskisi gibi humana’nın çayını da denemiştim ondan daha iyi bence. Sizin de tavsiyelerinizi deneyeceğim çok korkuyorum ya kesilecek sütüm diye eskisi gibi dolu dolu hissetmek psikolojik olarak da iyi geldi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…