Ay bir şey sorcam emzirirken kullanabiliyor muyuz haplarıBnmkide oyun halisini yeni aldim diye bnm yok muydu niye onu vermediniz dediben ilk oglumda taze soğan pirasayla halletttm dis isini dolaptn çıkartıp veriyodum bide agzi kokuyodu cok hosuma gidiyo
Östrojen yokms icinde hapin sanirim kullaniyorum bakalim bide doktor diyo hapi kullan hamile kalmandan korkuyorum dedim bende ondan korkuyorum onun icin geldim
Evet semiz otu yani tüm yeşil yapraklı bitkiler faydalı ıspanak roka her ögün roka dereotu yerimKızlar bende de semiz otu acayip etki ediyor. Semiz otu yediğim günün gecesi göğüslerim taş gibi oluyor resmen sağmak zorunda kalıyorum rahatlamak için. Sütü az olanlar denesin
Çok teşekkür ederimKesinlikle doğru söylüyorlar benim bebeğim 3.ay kontrolünde 300 gram ancak almıştı birde sonra üstüne kilo verdi. Ne zaman yeni eve taşındık klimayı hiç kapatmadım bebek terlemedi o zaman kilo aldı. Hatta 1 ay olmadan 3 hafta sonra kontrole gittiğimizde 600 gram almıştı. Biz kendimize sürekli sütüm yetiyor sütüm fazla diyeceğiz ki sutumuz iyice artsın. Birde her bebek mama yiyince çok uyuyor çünkü sindirimi süte göre daha zor, yani yedi uyudu bir kıstas değil. Yine mama ile destekleyebilirsiniz ama muhakkak sütün de yetecektirregl zamanı da etkilemiştir bol bol su iç.
Bu arada bana da üniversite hastanesinde günde 1-2 çay kaşığı su verebilirsin havalar çok sıcak demişlerdi
Hep anlatırlar ya işte ben bebeğime tek baktım yemeğimi yaptım temizliğimi yaptım evim 4 /4 luktü falanCok sevindim cocukla onlari yapmak da kolay is degil hepimiz zorlaniyoruz
Valla evin 4 4 lük olma kısmı net yalan. Zaten araya zaman girdikçe hayal gücü de genişliyorÇok teşekkür ederim. Bana da tatlı kaşığı ile 3-4 kez su ver dedi doktorumuz. Bıngıldak elime çökük geldi ben de 10 ml verdim. Kana kana içti daha versem içecekti ama midesini doldurmak istemedim
Hep anlatırlar ya işte ben bebeğime tek baktım yemeğimi yaptım temizliğimi yaptım evim 4 /4 luktü falanbende bir gariplik var gibi geliyordu. Neyse ki burada yorumları okuyup rahatlıyoruz
Çok güldümValla evin 4 4 lük olma kısmı net yalan. Zaten araya zaman girdikçe hayal gücü de genişliyor
Ay evin 4/4 lük olma kısmı yalan hiç öyle şeyler inanıp moralinizi bozmayınHep anlatırlar ya işte ben bebeğime tek baktım yemeğimi yaptım temizliğimi yaptım evim 4 /4 luktü falanbende bir gariplik var gibi geliyordu. Neyse ki burada yorumları okuyup rahatlıyoruz
Doktor verdi emzirmeye engel degil dedi bitkiselmis 380 tl civari fiyati normalden biraz pahali sanirim fiyatlari da tam bilmiyorum ama. Regl olmuyorum iki ay araliksiz devam et dedi sanirim 3. Ay olma ihtimalim var ara ver bi hafta sonra basla dediAy bir şey sorcam emzirirken kullanabiliyor muyuz haplarıbebise zarari yok muymuş sütten geçme açısından
Ben de eşim evde olduğu zaman bebişi verip evi topluyorumAy evin 4/4 lük olma kısmı yalan hiç öyle şeyler inanıp moralinizi bozmayın
Mesela şu an benim evim almış başını gidiyor biz küçük hanımla oyunlar oynama peşindeyizmutfağı toparlayıp yemek yapabiliyorsam şanslı sayıyorum kendimi
İkk oglumda o kadar kötü bi haldeydim ki koltuklarin ustunde esyalari yere atip oyle oturuyoduk camasirlar sepette kufleniyoÇok teşekkür ederim. Bana da tatlı kaşığı ile 3-4 kez su ver dedi doktorumuz. Bıngıldak elime çökük geldi ben de 10 ml verdim. Kana kana içti daha versem içecekti ama midesini doldurmak istemedim
Hep anlatırlar ya işte ben bebeğime tek baktım yemeğimi yaptım temizliğimi yaptım evim 4 /4 luktü falanbende bir gariplik var gibi geliyordu. Neyse ki burada yorumları okuyup rahatlıyoruz
Ben bebek yokken de düzenli yemek yapan biri değildim, eşim ders çalışıyordu ben işe gidiyordum. Dışarıdan söylerdik, temizliği beraber yapardık. Sonra eşim de işe başladı ancak işleri bölüşüyorduk. Şimdi eşim nöbet tutuyor, yorgun geliyor yardım edemiyor. Sanırım bu yüzden bir anda iki sorumluluk da bana kaldıİkk oglumda o kadar kötü bi haldeydim ki koltuklarin ustunde esyalari yere atip oyle oturuyoduk camasirlar sepette kufleniyoyemek zaten yapamiyodm uykusuzluk yorgunluk evin pisligi cocuga yetememe vs 5 6 ayda anca toparlanmistim 2. De sanki hep bizimleymis gibi hic duzen bozmadan devam ettim ilk zamanlar baya zorlandim ama biraz gayret edince duzeni bozmadan alistik surece ki eşim den hic desteğim yok isten gelir yemek vs sonra oturur cok şükür her sey halloluyo biraz zaman geçince
Biz de aynı durumdayız şu sıcaklar bir geçse eski düzenimize dönsek hayırlısıyla rahatlıcamBen de eşim evde olduğu zaman bebişi verip evi topluyorumya da bebiş o gün daha uslu duruyorsa hemen bir iki işimi hallediyorum. Ama çok fazla dağıtıyoruz yeni bir düzen oluşturmam lazım salonda yaşıyoruz salonda uyuyoruz ailecek. Diğer odalar çok sıcak. Bu sefer her şeyi salona getiriyorum. Geri götürüyorum sonra yeniden getiriyoruz kısır döngüye girdik. Klima da yatak odasını soğutmuyor. Mecburuz salonda uyumaya
Ayy ben de işlerim çok kolaylaşacak gibi hissediyorumBiz de aynı durumdayız şu sıcaklar bir geçse eski düzenimize dönsek hayırlısıyla rahatlıcam
İşte aslinda bebeklerimize bagliyoruz ama cok sey değişiyo onlar dogdugunda. Ben yasancak kadar temizliyorum eviBen bebek yokken de düzenli yemek yapan biri değildim, eşim ders çalışıyordu ben işe gidiyordum. Dışarıdan söylerdik, temizliği beraber yapardık. Sonra eşim de işe başladı ancak işleri bölüşüyorduk. Şimdi eşim nöbet tutuyor, yorgun geliyor yardım edemiyor. Sanırım bu yüzden bir anda iki sorumluluk da bana kaldı
arÇok teşekkür ederim. Bana da tatlı kaşığı ile 3-4 kez su ver dedi doktorumuz. Bıngıldak elime çökük geldi ben de 10 ml verdim. Kana kana içti daha versem içecekti ama midesini doldurmak istemedim
Ek gıda dönemine kadar kendimi geliştirmem lazım, biz idare ediyoruz da bebişe günlük çorba yemek yapmam gerekecek. Hatta sabaha ayrı akşama ayrı bebek menüsü yapan arkadaşım var.İşte aslinda bebeklerimize bagliyoruz ama cok sey değişiyo onlar dogdugunda. Ben yasancak kadar temizliyorum evien kötü makarna yiyoruz kim ne diyebilir ki yemek yapamadik diye
Evet dediğiniz doğru, ev 4 /4 luk ise bebişe bakım 4/4 lük olmadığı için diye düşünüyorum ama İkisine aynı anda yeten varsa da helal olsunO zamanlar çocukları salıyorlardı biz dışarıdayken annem sadece ev işi yapıyordu bence dışarı salınmadan önce de tv izletmeden vs uğraşan anne için öyle bir dünya yok
ar
Ek gıda dönemine kadar kendimi geliştirmem lazım, biz idare ediyoruz da bebişe günlük çorba yemek yapmam gerekecek. Hatta sabaha ayrı akşama ayrı bebek menüsü yapan arkadaşım var.
Ben daha götürmedim ama sanırım Yenimahalle Eğitim Araştırma'ya götüreceğim, kontrollere de oraya götürüyorum. İlk göz muayenesini oradaki çocuk doktoru yapmıştı, şimdi normal, 6.ayda göz doktoruna gideceksiniz demişti.Kızlar uzun zamandır yoktum, yazılanları okudum. Bizim gaz sorunumuz geçmedi, damlaya devam ağlamalar devam. Herkes süt azalması, bebeklerin beslenme sorunlarından bahsetmiş, benzer durum bizde de var. Bir gün çişli bez sayisi 2 ye dusunce saat başı meme vermeye başladım ama boş olunca mama vermeye de başladım. Duzeldi şükür ama meme ve mama desteğiyle devam edebiliyoruz. İkisini de almak istemiyor, resmen memeler fora, elimde biberon iki cekse bile ugrasip duruyorum. Ev 32 derece, gündüzleri arada avm ye gidiyorum ki bebe az rahat etsin diye. Avm ye gidince de ben aşırı yoruluyorum, süt azalıyor.
Ankara’da olanlar, bebis goz muayenesi için nereye gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?