2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Aslinda burda bir kac kez anlatmistim surda uzun uzun yazmistitim alintiya ekliyim:
Gizli kan testte çıktı ama görüntü de belirgin bi şey var mı? Benim bebeğimde huzursuz bir bebek sadece akşam değil komple aynı genellikle ağlıyor. Şimdi bi de meme reddi başladı doktor sadece diyet yap dedi ve bi alerji damlası verdi rahatlatır dedi. Ama damla uykuya sebep olduğu için vermedim hata mı ettim bilmiyorum

Benim bebekte atopik Sebamed losyon sürdüm kıpkırmızı oldu bi anda bioderma aldırdı doktor ama ben sadece cildi alerjik sanıyordum komple alerjik demek ki

Aramel still tee canim

İyiymiş o zaman, ben de doğum sonrası kilo yoktu ama emzirmeyle birlikte gün gün aldım, her gün tatlı yaptırdım yedim. Tahin pekmezin dibine vurdumPişman değilim ama bir plan yapmam lazım şimdi

Sağol canım öyle yapıyorum, devamlı oyuncak veriyorum, masaj yapıyorum. Tüm bebekler iyi olsa keşke...

Ankara'da deniz olsa da yüzsem keşkeşaka bir tarafa evet spor her zaman iyidir. Umarım biz de başlayabiliriz uygun zaman gelir de...

İyiymiş o zaman, ben de doğum sonrası kilo yoktu ama emzirmeyle birlikte gün gün aldım, her gün tatlı yaptırdım yedim. Tahin pekmezin dibine vurdumPişman değilim ama bir plan yapmam lazım şimdi
Canımın çektiği şeyler yiyince süt artıyormuş gibi geliyor belki de psikolojik

Ayy gecmis olsn bnm dolapta aynisi oldu dolabin icindeki arka paneli degistirdik duzeldi aslinda ana kart fln dediler ama yaptirmadik simdilik buzlanma olmuyo şükür bende 1 hafta kadar dolapsiz kaldim sicakta cok zor

Gece uykusuzlugu cok zor inşallah duzene girer bizde kucakta geziyoz sirayla herkes kucagina alip gezdiriyo oglumda keyifle etrafi izliyo

Ayy bende yuruyuz bandini cikardim salona bi yerden baslamam lazim dogum kilolarini verdim ama vucut saldi kendini zatrn bnm normalim 58 civariydi ama ilaclarla kilo almistm 70 le hamile kaldim bakalm seneye yaza inşallah halletmis oluruz

Kızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorum sizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim
Off benim de oyle her banyoda avuc avuc saç, bebegimin elinden boynundan cikiyor kafada sac kalmayacak yakinda

Canım madem eşiniz de var. Neden büyük çocukla eşiniz dışarıda beklemedi

Kızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorum sizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim
Valla tumak yumak banyoda dökülüyor, tariyorum bi o kadar daha dökülüyor yetmiyo sonrasında kollarima da dökülüyor:') kel kaldik.... Şimdi de kuşumun başladı her yerinden saç çıkıyor kesmek de istemiyorum onunki hemen geçer inşallah bizimki de geçicidir diye umuyorum çünkü dökülen şakak üstü kısımlarda bebek saçlarım var yeni yeni dökülme hızına yetisemiyor ama olsundu... Vitsminlerine baktır ise yarar mi bilmiyorum ama kullanmak lazım en azından kalıcı hale gelmez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…