En son üstünü örtme hatası yaptım sabah uyandım ki müslini boynuna yığmış oynuyor. Çektim aldım valla çok korktum. Kalın bir şey olsa boğabilir kendini. Havalar iyi şu an örtmüyorum üstünü. Zaten örtünce direkt atıyor üstünden. Serinleyince uyku tulumuna geçicem.Ben beşiği komple boşalttım artık üstünü örtmeye de korkuyorum dolanır diye öylece yatıyor yaz günü üşüyecek diye korkuyorum aha analık
Hamilelikte dökülmeyen saçları bir anda mi döküyorum nedir anlamadım. Avuç avuç saç dokuluyorKızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorumsizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim
Gece uykusundan önce versen damlayı. İlk oğlumda alerjikti. Buna sebep alerji maması kutu kullanıyorduk süt ve süt ürünlerini vermiyordum Ama misal bir akrabaya mı gittik ya da bize misafir mi geldi çocuğuma veriyorlardı peynir kaşar yoğurt akşama uyuyamazdık geceleri kakasını mukuslu olurdu hemen vücudu dökerdi. Zor günlerdi gerçekten. Yaşına girmeden atlatmıştık çok şükür.Gizli kan testte çıktı ama görüntü de belirgin bi şey var mı? Benim bebeğimde huzursuz bir bebek sadece akşam değil komple aynı genellikle ağlıyor. Şimdi bi de meme reddi başladı doktor sadece diyet yap dedi ve bi alerji damlası verdi rahatlatır dedi. Ama damla uykuya sebep olduğu için vermedim hata mı ettim bilmiyorum
Ayy ne bileyimCanım madem eşiniz de var. Neden büyük çocukla eşiniz dışarıda beklemedi
Çok büyük geçmiş olsun. Allah korusun kollasın inşallah. Biz hissetmedik .. Kandıra tarafındayız. Eşim İstanbul'da hissetmiş.. Kayınpederim balıkesir'de oda çok tedirgin olmuştu.Ay kizlar deprem oldu bursada da cok hissedildi öyle korktum ki.. büyük oglum babasiyla bahcedeydi biz kucukle evdeydik uyuyodu ilk defa olucem diye düşündüm birmedi durmadi cocuk kucagimda öylece kaldim esim aradi cok sallaniyo diye aglamaya basladim hemen geldi oglumu aldi asagi indik büyük oglumda agliyodu korkmus bütün mahalle beni sakinlestirmeye calisti
Benim saçlarda çok feci dökülüyor. Birde uzunlar. Hiç açamıyorum. Hamilelik döneminde ne güzel hiç dökülmüyordu. Baktırnmak gerek vitaminlere vallaKızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorumsizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim
Bende İzmir’de hissettim çok kötüydüAy kizlar deprem oldu bursada da cok hissedildi öyle korktum ki.. büyük oglum babasiyla bahcedeydi biz kucukle evdeydik uyuyodu ilk defa olucem diye düşündüm birmedi durmadi cocuk kucagimda öylece kaldim esim aradi cok sallaniyo diye aglamaya basladim hemen geldi oglumu aldi asagi indik büyük oglumda agliyodu korkmus bütün mahalle beni sakinlestirmeye calisti
Hangi alerji damlasını kullanmıştın ? Gece ver dedi zaten ama uyanmazsa korkma diyince korktumGece uykusundan önce versen damlayı. İlk oğlumda alerjikti. Buna sebep alerji maması kutu kullanıyorduk süt ve süt ürünlerini vermiyordum Ama misal bir akrabaya mı gittik ya da bize misafir mi geldi çocuğuma veriyorlardı peynir kaşar yoğurt akşama uyuyamazdık geceleri kakasını mukuslu olurdu hemen vücudu dökerdi. Zor günlerdi gerçekten. Yaşına girmeden atlatmıştık çok şükür.
Ayy ne bileyim. Ama abisi çok heyecanlı doktor kapısında içeri gelme diyemem asla.
Geçmiş olsun canımAy kizlar deprem oldu bursada da cok hissedildi öyle korktum ki.. büyük oglum babasiyla bahcedeydi biz kucukle evdeydik uyuyodu ilk defa olucem diye düşündüm birmedi durmadi cocuk kucagimda öylece kaldim esim aradi cok sallaniyo diye aglamaya basladim hemen geldi oglumu aldi asagi indik büyük oglumda agliyodu korkmus bütün mahalle beni sakinlestirmeye calisti
Ben de yeni gece uykusuna yatirmistim bebegimi yaninda oyalaniyodum ilk basta kalkmiyim gecer dedim ama baktim bitecek gibi degil ve buyuk bi deprem oldugu da belliydi bebegi alip iceri gittim o kadar korkmusum ki titriyodum esim sakinlestirdi.. bebek olunca insan ekstra korkuyorAy kizlar deprem oldu bursada da cok hissedildi öyle korktum ki.. büyük oglum babasiyla bahcedeydi biz kucukle evdeydik uyuyodu ilk defa olucem diye düşündüm birmedi durmadi cocuk kucagimda öylece kaldim esim aradi cok sallaniyo diye aglamaya basladim hemen geldi oglumu aldi asagi indik büyük oglumda agliyodu korkmus bütün mahalle beni sakinlestirmeye calisti
Evet bitmicek gibiydi mutfktan araya gectm esofmanimi giydin cocugun yanina gittim aldim yatagin yanına çöktüm esim asagidan geldi iniyoduk hâlâ sallaniyodu ya cok uzundu yada bana cok uzun geldiBen de yeni gece uykusuna yatirmistim bebegimi yaninda oyalaniyodum ilk basta kalkmiyim gecer dedim ama baktim bitecek gibi degil ve buyuk bi deprem oldugu da belliydi bebegi alip iceri gittim o kadar korkmusum ki titriyodum esim sakinlestirdi.. bebek olunca insan ekstra korkuyor
Çok geçmiş olsun, babam da Çanakkale'deydi, normalde rahat bir insandır, o bile çok salladı dedi.Ay kizlar deprem oldu bursada da cok hissedildi öyle korktum ki.. büyük oglum babasiyla bahcedeydi biz kucukle evdeydik uyuyodu ilk defa olucem diye düşündüm birmedi durmadi cocuk kucagimda öylece kaldim esim aradi cok sallaniyo diye aglamaya basladim hemen geldi oglumu aldi asagi indik büyük oglumda agliyodu korkmus bütün mahalle beni sakinlestirmeye calisti
Bende normalde inmem asagi marmara denizinde ege tarafinda olan depremler hep etkiliyo bizi hissediyoruz gelip geciyo ama bu gecmicek gibiydiÇok geçmiş olsun, babam da Çanakkale'deydi, normalde rahat bir insandır, o bile çok salladı dedi.
Zaditen damlaydı doktorumuzun verdiği . Ne yaptın bu arada pek müsait olup telefona bakamadım benHangi alerji damlasını kullanmıştın ? Gece ver dedi zaten ama uyanmazsa korkma diyince korktum
Nickname | Yaş | Kilo | Boy | VKI | Hedef kilo | Son... |
---|
Biz de aynı şekilde dün aşı yaptırdık. Ateşi aşırı değil ancak ağrısı var ağlıyor. Gece uykusu epey kötüydü. Aşı yerleri kızardı hafif şişlik ve sertlik de var. Ben de endişeliyim. 6 saatte 1 calpol veriyorum o biraz rahatlatıyorKızlar 4.ay sonunda yapılan aşıları yaptırdık dün bugün bebeğimde ateş iştahsızlık halsizlik var grip mi oldu aşıdan mı anlmadım bide psikolojik olarak ben de hasta gibi hissediyorum calpol verdim de düşmüyo ateşi bi türlü 2saate tekrar çıkıyo nPcam bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?