2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ben beşiği komple boşalttım artık üstünü örtmeye de korkuyorum dolanır diye öylece yatıyor yaz günü üşüyecek diye korkuyorum aha analık
En son üstünü örtme hatası yaptım sabah uyandım ki müslini boynuna yığmış oynuyor. Çektim aldım valla çok korktum. Kalın bir şey olsa boğabilir kendini. Havalar iyi şu an örtmüyorum üstünü. Zaten örtünce direkt atıyor üstünden. Serinleyince uyku tulumuna geçicem.

Kızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorum sizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim
Hamilelikte dökülmeyen saçları bir anda mi döküyorum nedir anlamadım. Avuç avuç saç dokuluyor çocuk saç dokuyor, ben saç döküyorum, eşim zaten hep dokuyor. Kızın elinden sürekli saç topluyorum

Ay kizlar deprem oldu bursada da cok hissedildi öyle korktum ki.. büyük oglum babasiyla bahcedeydi biz kucukle evdeydik uyuyodu ilk defa olucem diye düşündüm birmedi durmadi cocuk kucagimda öylece kaldim esim aradi cok sallaniyo diye aglamaya basladim hemen geldi oglumu aldi asagi indik büyük oglumda agliyodu korkmus bütün mahalle beni sakinlestirmeye calisti

Gece uykusundan önce versen damlayı. İlk oğlumda alerjikti. Buna sebep alerji maması kutu kullanıyorduk süt ve süt ürünlerini vermiyordum Ama misal bir akrabaya mı gittik ya da bize misafir mi geldi çocuğuma veriyorlardı peynir kaşar yoğurt akşama uyuyamazdık geceleri kakasını mukuslu olurdu hemen vücudu dökerdi. Zor günlerdi gerçekten. Yaşına girmeden atlatmıştık çok şükür.
Canım madem eşiniz de var. Neden büyük çocukla eşiniz dışarıda beklemedi
Ayy ne bileyim . Ama abisi çok heyecanlı doktor kapısında içeri gelme diyemem asla.

Çok büyük geçmiş olsun. Allah korusun kollasın inşallah. Biz hissetmedik .. Kandıra tarafındayız. Eşim İstanbul'da hissetmiş.. Kayınpederim balıkesir'de oda çok tedirgin olmuştu.

Kızlar evde her yer saç, bebeğimin ellerinden bile saçlarımı topluyorum sizin de çok dökülüyor mu yoksa ben bı doktora mı görüneyim
Benim saçlarda çok feci dökülüyor. Birde uzunlar. Hiç açamıyorum. Hamilelik döneminde ne güzel hiç dökülmüyordu. Baktırnmak gerek vitaminlere valla

Bende İzmir’de hissettim çok kötüydü

Hangi alerji damlasını kullanmıştın ? Gece ver dedi zaten ama uyanmazsa korkma diyince korktum

Geçmiş olsun canım biz dışarda magazadaydik hissetmedik hiç kimse de fark etmedi o an öğrenince çıktık sokağa ama evde olsam kesin hissederdim sanırım... Allah bebeklerimiz için basimiza vermesin inşallah

Ben de yeni gece uykusuna yatirmistim bebegimi yaninda oyalaniyodum ilk basta kalkmiyim gecer dedim ama baktim bitecek gibi degil ve buyuk bi deprem oldugu da belliydi bebegi alip iceri gittim o kadar korkmusum ki titriyodum esim sakinlestirdi.. bebek olunca insan ekstra korkuyor

Evet bitmicek gibiydi mutfktan araya gectm esofmanimi giydin cocugun yanina gittim aldim yatagin yanına çöktüm esim asagidan geldi iniyoduk hâlâ sallaniyodu ya cok uzundu yada bana cok uzun geldi

Çok geçmiş olsun, babam da Çanakkale'deydi, normalde rahat bir insandır, o bile çok salladı dedi.

Diyet topiği açtım kızlar isteyen herkesi bekliyorum

Kızlar 4.ay sonunda yapılan aşıları yaptırdık dün bugün bebeğimde ateş iştahsızlık halsizlik var grip mi oldu aşıdan mı anlmadım bide psikolojik olarak ben de hasta gibi hissediyorum calpol verdim de düşmüyo ateşi bi türlü 2saate tekrar çıkıyo nPcam bilemedim ya

Biz de aynı şekilde dün aşı yaptırdık. Ateşi aşırı değil ancak ağrısı var ağlıyor. Gece uykusu epey kötüydü. Aşı yerleri kızardı hafif şişlik ve sertlik de var. Ben de endişeliyim. 6 saatte 1 calpol veriyorum o biraz rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…