2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    150
Geleneksel ilerlemeyi düşünüyor musunuz? Anneannesine gidince ben yemek suyu veriyorum. Öyle şeyleri daha çok seviyorlar.
Evet ya biz de öyle büyümüşüz, şimdi niye vermeyin diyorlar ki, azıcık tuzun bir zararı yok bence ama işte uzman değilim. Valla süreç neyi gerektirirse onu yapmayı düşünüyorum. Doktora da soracağım, umarım bu sefer ya ne kolaymış bu süreç derim, herkes de öyle der

Besigini aaagi indirdim yer yatagi gibi oldu guzel uydu aksm yine uyandi ams az uyandi biraz kendime geldim bnde şükür darisi size

Bazen gece 5-6 kere aynı şeyi yaşıyoruz destekli uyuduğu için gece de devam ediyor destek ihtiyacı ama desteksiz uyumayı nasıl öğreteceğim bilmiyorum çok yorucu gerçekten gündüze enerjim kalmıyor
Desteksiz uykuya alışma süreci bence biraz da çocukla ilgili. Bebeğe istemediği desteği sunup uyumasına fırsat vermiyorsunuz diye anneyi suçluyorlar ama bizimkisi feryat figan bağırıyor yatağa yatırınca. Yatağa bıraktım olmadı aşamalı ilerledim o da olmadı. Bebeğimi ağlatarak öğreteceğim çaresizlik duygusu bana doğru gelmiyor. İllaki öğrenecek kendi kendine uyumayı hepimiz gibi. Ama biz iki yıl zorluk yaşayacağız anneler olarak. Bebeğimiz mutlu bir çocuk olsun en önemlisi o.

Kızlar 4. Ay uyku gerilemesinden bahsedilmiş ama oğlum 30 Nisan doğumlu 5 aylık olduk ama bu ayda ben geçen aya göre daha çok zorlanıyorum bu durum düzelir mi ki ya

aynı şekilde düşünüyorum, o kendi kendine uyusun modeli hep yurtdışı devşirme modeller, bizimkiler de düşünmeden hemen uyarlamaya çalışıyor her bebeğe. Bebekten bebeğe de fark var, hepsinin huysuzluk sebebi güçlüğü bile farklı...

Kızlar 4. Ay uyku gerilemesinden bahsedilmiş ama oğlum 30 Nisan doğumlu 5 aylık olduk ama bu ayda ben geçen aya göre daha çok zorlanıyorum bu durum düzelir mi ki ya
Biz 6 ayligiz bende zorlanıyorum belkide süt yetmiyodur ben pure yaptım onu verdim yatirdim 8 de 1 kere uyandi daha bakalim gece nolcak her ihtimali degerlendiriuorum bulcaz elbet sebebini yada huyu bu diyip kabullencez

Bizim kültürümüze hiç uygun olmadığını düşünüyorum ben de. Dediğiniz gibi şu şundandır gibi net açıklamalar yapmak her bebek için mümkün olmuyor kesinlikle.

Hanımlar merhaba.Doğum sonrası kilolar ne alemde ?benimkiler kendi egemenliklerini ilan ettilerdenormalde hep 54-55 bazen 53 bandıydı kilom hamile kalana kadar.hamilelikte 78le doğuma girdim 2hafta sonra 63e düştüm.şimdi aylardır 1 gr bile veremedim.aktif emziriyorum hala,ek gıdaya yeni başladım 1 haftadır .doğum öncesi kiloma dönmek imkansız gibi geliyor artık kendime bakınca çok mutsuzum.siz bromelain yada kahve vs tüketiyor musunuz etkisi var mı diye merak ediyorum.Hayatım boyunca asla 55 üstüne çıkmadım boyum 1.66 haliyle bu kilo gözüme batıyor.

53kg hamile kaldım 74doğuma girdim:) eve 68kg geldim epeey bi zaman 66takılı kaldı şimdi başladı hafta hafta gidiyor artık 61 Özel hicbisey yapmıyorum aç kalmaya hiç dayanamıyorum hatta hamile gibi teek değişen şey çocuğum hiç durmuyor abur cubur çok yerdim şimdi zaman bulamiyorum günde iki beslenmem var

Ayni ilk oglumdaki dogum kilolarindasin veriliyo zamanla duzenli adet olmaya baslayinca da farkediyo ben daha bu ay yeni oldum odem fln gitti biraz bende su an 69 um

Merhaba hanımlar , bizde haftaya 6 aylık oluyoruz. Tadımları ağırdan aldım ben ama şunu söyliyeyim bebeğim sulu yemek sularına daha iştahlı yaklaşıyor. Yemek suyuna ufacık ekmek banıp veriyorum veya çay kaşığı kadar verince gayet iştahlı yiyor ama yoğurt kabak ı-ıhh ağizdan çıkıyor baya baya.
Bu arada anne sütüm o kadar azaldı ki 5-10 ml anca çıkıyor sağımda. İlaç kullanıyordum artması için doktorum artık kullanmamı söyledi. Nasip böyleymiş demek ki yine bu zamana kadar anne sütü + mama ile geldik. İçim buruk tabii ki.
Bende dahiliye bölümüne gidip diyetisyen desteği istiycem. Hiç mi kilo vermez insan yok veremiyorum. Tek başıma yapamıycam anladım bunu. Regl de iki kere oldum sadece oda düzensiz oldu.

ben dediğiniz ürünleri tüketmiyorum, benim de fazlam var akşamları pestilim çıkıyor, youtube üzerinden egzersiz yapmak fikrim vardı fakat yorgunluktan kalkmak istemiyorum bile. Bence süreç içinde kendi kendine de veririz ama biraz zaman istiyor. Ben daha kendime gelemedim, çok yorgunum gerçekten, hiç böyle hissetmemiştim. Benim kilolarım da emzirme kilosu, o kadar çok tatlı yedim ki ilk iki ay, hepsi ondan. Boyum 1.72 biraz idare ediyor ama aynada kendi kendime kaldığımda bütün gerçekler meydana çıkıyor :)

Bende daha kendimi bu konuya hazır hıssetmıyorum çok yoruluyorum ve şuan oncelıklerım bu minik yavru ve fırsatım oldukça dinlenebılmek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…