- 13 Aralık 2015
- 1.759
- 1.836
- 133
- 31
Biz başladık tadımlara 3.gündeyiz kabak pek sevilmediBizim grup da inişe mi geçti? Herkes mart annelerine mi kaydısessiziz, 6 ay doluyor, bebekler büyüyor. Bir 6 ay sonra yaşında olacaklar, ben de haftaya ek gıdaya başlayacağım. Heyecan bastı, o püreleri ben hiç sevmiyorum, bebek nasıl yiyecek ki
Bizim de 22 hafta bitti. Aynı şekilde hala düzelmedi. Gece sürekli benim yanımda uyumak istiyor. Yatağına koyunca yarım saat sonra uyanıyor. Emerek uyuma alışkanlığı edindi. Bu da çok yorucu anne için.Kızlar merhaba umarım herkes iyidir . Ben haziran anneleri grubundan geliyorum . Bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak. Yaklaşık 10 gündür bebeğimin gece uykularında gerileme var. Gündüzde sorun yok ama geceleri normalde 4-5 saate kadar uyuyan bebeğim saatte bir uyanır oldu .
Sizler bu süreçleri atlattınız diye düşünüyorum. Acaba ne kadar sürdü ve sonra geeçekten düzeldi mi?
Kızlar bizde de durum aynı bir hafta 10 gündür yanıma aldım beraber yatıyoruz.. bugun alttan iki diş belirdi bilemiyorum sebep onlarmı şuanki ama genel 4 Aydan itibaren uykuyla çok problemlii..Bizim de 22 hafta bitti. Aynı şekilde hala düzelmedi. Gece sürekli benim yanımda uyumak istiyor. Yatağına koyunca yarım saat sonra uyanıyor. Emerek uyuma alışkanlığı edindi. Bu da çok yorucu anne için.
Kabak tadı verdi diye boşa dememişlerBiz başladık tadımlara 3.gündeyiz kabak pek sevilmedi
İrmik ya da yulaf pişirip içine meyve katıyorum yumurta haşlayıp sarısını avokado ve labneyle veriyorum hiçbir şey bulamazsam meyveyle yoğurt karıştırıp veriyorum pankek omlet kıvamına geldiğimizde daha rahat ederiz diye düşünüyorumBiz tadımları bitirmek üzereyiz5. Ayda başlamıştım. 6. Ayda kahvaltı vermek istiyorum. Ne yapabilirim? Tarif paylaşalım ya düşünmek zormuş
Takip ettiğiniz tarif veren site var mı?İrmik ya da yulaf pişirip içine meyve katıyorum yumurta haşlayıp sarısını avokado ve labneyle veriyorum hiçbir şey bulamazsam meyveyle yoğurt karıştırıp veriyorum pankek omlet kıvamına geldiğimizde daha rahat ederiz diye düşünüyorum
Ayyİrmik ya da yulaf pişirip içine meyve katıyorum yumurta haşlayıp sarısını avokado ve labneyle veriyorum hiçbir şey bulamazsam meyveyle yoğurt karıştırıp veriyorum pankek omlet kıvamına geldiğimizde daha rahat ederiz diye düşünüyorum
Yanıma almamak için direniyorum ama her defasında yatağa koy ağlayınca al emzir yeniden koy çok yorucu oluyor. Uyurken sürekli emmek istiyor. Uyur uyanık sabahı buluyoruz. İnşallah uyku problemimizi çözebiliriz hep birlikteKızlar bizde de durum aynı bir hafta 10 gündür yanıma aldım beraber yatıyoruz.. bugun alttan iki diş belirdi bilemiyorum sebep onlarmı şuanki ama genel 4 Aydan itibaren uykuyla çok problemlii..
Evet instagramdan takip ediyorum birkaç anne ve çocuk doktoru. En azından birebir aynı tarif olmasa da fikir oluyor her gün farklı bir şey tatsın istiyor insanTakip ettiğiniz tarif veren site var mı?
Bazen gece 5-6 kere aynı şeyi yaşıyoruz destekli uyuduğu için gece de devam ediyor destek ihtiyacı ama desteksiz uyumayı nasıl öğreteceğim bilmiyorum çok yorucu gerçekten gündüze enerjim kalmıyorYanıma almamak için direniyorum ama her defasında yatağa koy ağlayınca al emzir yeniden koy çok yorucu oluyor. Uyurken sürekli emmek istiyor. Uyur uyanık sabahı buluyoruz. İnşallah uyku problemimizi çözebiliriz hep birlikte
Beni de aynı şekilde hem büyüsün biraz rahatlayım istiyorum hem kollarımda küçücük kalsınAyyçok teşekkür ederim. O günleri düşünmek beni duygulandiriyor. Büyümesi beni hem sevindiriyor hem de üzüyor
6. Aydan bildiriyorm saat basi uyaniyoKızlar merhaba umarım herkes iyidir . Ben haziran anneleri grubundan geliyorum . Bebeğim 3 gün sonra 4 aylık olacak. Yaklaşık 10 gündür bebeğimin gece uykularında gerileme var. Gündüzde sorun yok ama geceleri normalde 4-5 saate kadar uyuyan bebeğim saatte bir uyanır oldu .
Sizler bu süreçleri atlattınız diye düşünüyorum. Acaba ne kadar sürdü ve sonra geeçekten düzeldi mi?
Bende de şöyle bir şey var, iki çocuğum iştahsız başladılar ek gıdaya, o yüzden çok önyargılıyım. Yıllardır yemek yapıyorum, iyiyim de bu işte ama gel gör ki bu süreçte bir şey pişirmeye korkuyorum, püreler tatsız olduğu için bebek de beğenmeyecek korkusu var, püre dediğin her yerde aynı ama gel bana sor, sanki farklı sitelerde farklı bir püre tatifi bulacağım.Evet instagramdan takip ediyorum birkaç anne ve çocuk doktoru. En azından birebir aynı tarif olmasa da fikir oluyor her gün farklı bir şey tatsın istiyor insan
yer yatağı inşallah iyi gelir bebeğe, genelde daha rahat uyuyorlar orada bence de, ben de yer yatağı yapacağım, biraz daha bekliyorum azıcık daha hareketlensin, abisi ezer diye korkuyorum yanlışlıkla, o da 3 yaşında bu aralar çok hareketli kardeşine karşı. Umarım düzelir uykunuz.Kizlar nasilsiniz ? Gelemiyorum buralara cok yoegunumuyku düzeni iyice alt ust oldu besigi sevmiyo sanirim baska yerde yatinca uyuyo besikte surekli uyaniyo bu aksam oturma odasinda yer yatagi yapicam bakalim guzel uyursa besigi kaldirmayi dusunuyorum perisan olduk
bence açlık değil, bizimki de yarım sa bir uyanıyor çok fena, bana diş gibi geliyor, bir anda çığlığı basıyor, fena ağlıyor çünkü.6. Aydan bildiriyorm saat basi uyaniyouzmek istemem ama duzen zor oturuyo dun grce mesela 2 de uyandi 5 te uyudu 10 gundur sersem gibiyim cok abartti gece uyanmalarini bu aksam mama vericem.acliktn mi uyaniyo anlamak icin
dedikleriniz iyi gelir bence de, vücudu ek gıdaya uyum sağlıyordur ondan oluyordur, ilk alışma devresinde bizde de olmuştu, geçmiş olsun, doktora sorarsanız ne diyecek merak ettim ben de, başka bir şey de aklıma gelmedi.Ek gıda sürecinde kabızlık yaşayan oldu mu neler yaptınız? Zeytinyağı veriyorum kayısı erik püresi veriyorum su içirmeye dikkat ediyorum ama yine de zorlanıyor yavrucanım
Geleneksel ilerlemeyi düşünüyor musunuz? Anneannesine gidince ben yemek suyu veriyorum. Öyle şeyleri daha çok seviyorlar.Bende de şöyle bir şey var, iki çocuğum iştahsız başladılar ek gıdaya, o yüzden çok önyargılıyım. Yıllardır yemek yapıyorum, iyiyim de bu işte ama gel gör ki bu süreçte bir şey pişirmeye korkuyorum, püreler tatsız olduğu için bebek de beğenmeyecek korkusu var, püre dediğin her yerde aynı ama gel bana sor, sanki farklı sitelerde farklı bir püre tatifi bulacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?