• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    150
Ay bende yan yatırmak istiyorum yüzüstü alıştı doğduğundan beri öyle yatıyor yada sırt üstü .gece sırt üstü yatırıyorum gündüz yüzüstü. Ama aşırı zor dalıyor uykuya ya bir saat uğraşıyorum ve abartmıyorum 15 dakika yanyayıyor ya yatmıyor gündüz aşırı kötü uykuları :( ay benimki hiç dönmüyot ya dönmek Fe istemşyor ben zorluyorum mesela itiyorum elimle hani dönebilmesi için o ısrarla sırt üstüne doğru istiyor kendini dönmüyor. Benimki şimdiden dönme felan yokken böyle uykuları çok kötü bide dönmeyi öğrenince omunla birlikte başar bilmiyorum:( uyuyunca bile kımıl kımıl bir çocuk böyle hemen kendini uyandırıyor hemen
Bizimde gündüz uykuları çok kötü ya gece de değişiyor şu an 1 saattir uyanık mesela uyumuyor bi türlü 😅 bu arada benimki üç haftadır meme reddinde sadece uyurken emiyor çok zorlandım aklıma sen geldin inşallah kısa zamanda düzelir yemesi gerçekten çok zormuş

Merhaba.

SAT 15 Temmuz.
15 Ağustos 20.00 civarında beta hcg: 197
18 Ağustos 11.00 civarında beta hcg : 1380

Yaklaşık 63 saatte 7 kata yakın artmış. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sebebi ne olabilir? İnternette ikiz veya mol gebelik çıkıyor ancak gerçekten böyle bir durum yaşayan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler
Mol gebelik için anormal artış olması lazım ama ikiz olabilir bence

Bizimde gündüz uykuları çok kötü ya gece de değişiyor şu an 1 saattir uyanık mesela uyumuyor bi türlü 😅 bu arada benimki üç haftadır meme reddinde sadece uyurken emiyor çok zorlandım aklıma sen geldin inşallah kısa zamanda düzelir yemesi gerçekten çok zormuş
Benim dğzelme umudum pek kalmadı umudum ek gıda artık:( 2. Buçuk aydır uyku kovalıyorum uyutup yedirmek için çok zor gerçekten .neyse ki sizin atak ve geçici çok şükür 🙏 o uykuda yakalamak sürekli uyutmaya çalışmak öğünü saati gelince o stres uyumadığında aç kalıyor o stres çok kötü ya ama alıştım ben bu tempoya artık böyle kabullendim ama yine inşallah bir mucize olur ve birgün güzelce içtiğini görebilirim ana besin mama olsun isterim bir süre daha.ama böyle gidince ek gıdaya ağırlık vercem 5.ayda başlayıp o da kolay değil kızımdan da biliyorum ek gıda da okadar keyifli birşey değil ona öğün hazırla felan zor yani o yüzden yine de ana besin mama olsun çok isterim ek gıda yavaş ilerlemek isterim ama bu gidişle zor :( yine de inşallah inşallah düzelir benimki de

Tatil üstüne çok düşündüm ve her seferinde vazgeçtim ya. Özellikle de uzun yol çektiğime değmeyecek dedim gitmedim. Yakın bi yerlere gitmişsindir umarım 😄
Yakindi evet bursada kumlaya gittik minnosumun da ayaklarini suya soktum sifa olsun diye 🥹
Yoruldm mu evet değdi mi evet 😂 büyük oglum cok eglendi hic sudan cikmadi bu sene gittiginiz iyi oldu seneye gitmem asil seneye zor olur yeni yurumeye basladiginda 😂

He iyi o zaman benim ilk 😂
Ufagin hic zararı olmadi sadece yer degisikliginden uyuyamadi 😁 büyük havuza gircem.denize gitcem diye agladi gittigimizde pesinde kosturdu aksm uyumadi sabahın körü uyandi yemek yemedi istedigi olmayinc ağladı dönüşü saymiyorm yolun yarisi agladi he bide agladi agladi agladi 😂😂

Ufagin hic zararı olmadi sadece yer degisikliginden uyuyamadi 😁 büyük havuza gircem.denize gitcem diye agladi gittigimizde pesinde kosturdu aksm uyumadi sabahın körü uyandi yemek yemedi istedigi olmayinc ağladı dönüşü saymiyorm yolun yarisi agladi he bide agladi agladi agladi 😂😂
Off zormus kac yasinda buyuk olan ? Valla iki cocukla helal olsun 😁

Kızlarım size sorum olcak ben beta 213 ile vajinal ultrason muayenesi yaptı doktorum ve yumurtamda minik bişey gördü bu gebelik kisti de olabilir dış gebelik de dedi bunun gibi bişey yaşayan veya duyan var mı aranızda 😔

Kızlarım size sorum olcak ben beta 213 ile vajinal ultrason muayenesi yaptı doktorum ve yumurtamda minik bişey gördü bu gebelik kisti de olabilir dış gebelik de dedi bunun gibi bişey yaşayan veya duyan var mı aranızda 😔
Umalım ki dış gebelik olmasın, çok zor bir süreç olduğunu duymuştum🙏 bilen arkadaşlar vardır inşallah🙏

Benim dğzelme umudum pek kalmadı umudum ek gıda artık:( 2. Buçuk aydır uyku kovalıyorum uyutup yedirmek için çok zor gerçekten .neyse ki sizin atak ve geçici çok şükür 🙏 o uykuda yakalamak sürekli uyutmaya çalışmak öğünü saati gelince o stres uyumadığında aç kalıyor o stres çok kötü ya ama alıştım ben bu tempoya artık böyle kabullendim ama yine inşallah bir mucize olur ve birgün güzelce içtiğini görebilirim ana besin mama olsun isterim bir süre daha.ama böyle gidince ek gıdaya ağırlık vercem 5.ayda başlayıp o da kolay değil kızımdan da biliyorum ek gıda da okadar keyifli birşey değil ona öğün hazırla felan zor yani o yüzden yine de ana besin mama olsun çok isterim ek gıda yavaş ilerlemek isterim ama bu gidişle zor :( yine de inşallah inşallah düzelir benimki de
Benimki ataktan mı neden anlamadım ki çok iştahlıydı normalde birdenbire meme ittirmeye başladı bütün gün süt sağıp yetiştirmeye çalıştım danışmanla bi yol katettik de hala eskisi gibi değil 😢 memeye saldıran çocuk gitti eliyle ittiren çocuk geldi 🤦🏻‍♀️ sen danışmanlık falan denedin mi ona da mı cevap vermedi minik

Benimki ataktan mı neden anlamadım ki çok iştahlıydı normalde birdenbire meme ittirmeye başladı bütün gün süt sağıp yetiştirmeye çalıştım danışmanla bi yol katettik de hala eskisi gibi değil 😢 memeye saldıran çocuk gitti eliyle ittiren çocuk geldi 🤦🏻‍♀️ sen danışmanlık falan denedin mi ona da mı cevap vermedi minik
Ay bizim durum öyle iki haftadır. Eliyle ittirip meme ucunu cimcikleme peşinde üstüne sırıtıyor öyle yaptıkça 😅 her an emzirmeye çalıştım iki gündür pes ettim sadece uyuklarken doyacak kadar emip kafasını çeviriyor. Sütüm hep ziyan oldu inş azalmaz diye dua ediyorum sağmakta manasız sağdıklarımı içmiyor ama azalmaması için sağsam iyi olacak gibi. Ve çok uykusuzum bu sabah eşime ağladım aldı gitti diğer odaya uyuyayım diye. Gündüz bir saat uyuyor toplamda 🥲 gece de bir buçuk saatte bi ayakta sabah 5 buçukta saatlerce uyumuş gibi enerjik uyandı🫠

Ben dış gebelik geçirdim ama ultrasonda hiçbir şey görünmüyordu kaç kez beta baktırdın

ay insanı stresten strese sokuyorlar arkadaşımmm😔 cuma günü 53 dü pazartesi 213 çıktı progesteron seviyem de gayet güzel çıktı
Dış gebelikte progesteron düşük olur diye biliyorum. Benim öyleydi. Bi de betan güzel artmış, düzenli artmış hatta. Lekelenme var mı

Dış gebelikte progesteron düşük olur diye biliyorum. Benim öyleydi. Bi de betan güzel artmış, düzenli artmış hatta. Lekelenme var mı
düne kadar hiç yoktu dün gittiğim doktor tüm hastalarını vajinal ultrasonla muayene ediyormuş öyle tedavi etti bende hoşlanmadım bu durumdan başka doktora aynı gün ikinci kez gittim oda vajinal baktı canım da yandı bu sefer de yumurtalıkta gebelik kisti de olabilir dış gebelik de dedi ama rahat 5 dakika boyunca baktı sonra bıgün sabah hafif kahve beyaz şekilde akıntı oldu

Yok benimki memeyi zaten 40 gün zorla emdi maalesef bıraktı sütüm de kesildi.biberon mama için de danışmanlar birşey yapabilir mi bilmiyorum.ama sizin kesin ataktır yani bu dönem hepsi reddediyor memeyi .hiç üzülmeyin en kötüsü biberon ile vermek olsun enazından onu içiyor

Back
X