Yok verme sakın emiyorsa bizim üstümüzde yeterince su var zaten, mama içiyorsa ondan da su ihtiyacını alıyor. Evet banyoda baya su kaçıyorKızlar bebeklere su veriyor musunuz? Havalar ısınmaya başlıyor. Su ihtiyaçları yokmuş ama insan vermek istiyorzaten banyo yaparken baya içiyor
Deneyeyim bende canım çok teşekkür ederimBen de yiyodum çoğunu ama emzirmeden 30 dk önce yenmesi burada önemliymiş. Valla boza mayalı bişey bence arttırıyo çünkü benim de yetmiyodu. Bu gün sadece 1 kez mama verdim. Bütün gün emzirdim akşam dahil. Sadece yatarken mama verdim. Denemekten zarar gelmez umarım işe yarar
Kesinlikle paylaşalım canımm ikizlerde bende tecrübesizdim şimdi gerçekten büyük kolaylık olacak burada olmak memnun kaldığımız herşeyi tarifleri hep paylaşırızBöyle yazınca bende heyecanlandim. Ek gıda alışveriş listelerimixi de paylaşalım oğlum da çok tecrübesizdim kızımda sanırım burda soracağım bı sürü teyzesi olduğu icin şanslıyım
Anladım canımBende mama tabağı ve bardağı alacağım diğerleri var önlük, cam rende, buharda pişirme vs. Vitalköy diye bir yerde ek gıda başlangıç seti var onu alabilirim.
Ben veriyorum canım. Susuz kalınca bıngıldağı çöküyor. Bıngıldağını kontrol edip çökükse veriyorumKızlar bebeklere su veriyor musunuz? Havalar ısınmaya başlıyor. Su ihtiyaçları yokmuş ama insan vermek istiyorzaten banyo yaparken baya içiyor
Ben veriyorum.cay kaşığıyla 2 3 çay kaşığı.bilmiyorum çok mu veriyorumKızlar bebeklere su veriyor musunuz? Havalar ısınmaya başlıyor. Su ihtiyaçları yokmuş ama insan vermek istiyorzaten banyo yaparken baya içiyor
Anne sütünün ilk kısmı zstrn su ihtiyacını karşılıyor diye duydumKızlar bebeklere su veriyor musunuz? Havalar ısınmaya başlıyor. Su ihtiyaçları yokmuş ama insan vermek istiyorzaten banyo yaparken baya içiyor
Bizim ikinci çocuk olunca veriyoruzBen veriyorum.cay kaşığıyla 2 3 çay kaşığı.bilmiyorum çok mu veriyorum
Kızlar bazen beyin tutulması yaşıyorum tuvalete gidip Tunayı emzireyim diye düşünmüştüm. Tuvalete gidip mememi açtım
Görüşme nasıl geçti canım naptınRica ederim hepimizin en büyük sorunu sütfaydalı olursa çok sevinirim. Ben bundan da içiyorum canım. Söyledim de, o yüzden salatalara ve yemeğe kattığım zeytinyağını bi miktar azalttı listede. Yarın ara görüşmem var. Ekle çıkar yaptığı bişey olursa paylaşırım
Aynen ikinci çocuk olumca rahatlıkla veriozBizim ikinci çocuk olunca veriyoruz
Ben de oğluma ilk 6 ay su vermemiştim. Acayip vicdan azabı çekiyorum şu anAynen ikinci çocuk olumca rahatlıkla veriozoğlumda 6 aydan önce ek gıdaya geçmedim.o sıcaklarda asla su vermedim .anne sütünden karşılıyor die.simdi hatta az önce eşim tutuşturdu elime kızıma su ver die
Yok yok vicdan yapma .napalim ilk çocuk olunca her denene kaniyoruzBen de oğluma ilk 6 ay su vermemiştim. Acayip vicdan azabı çekiyorum şu an
Ben su verilmez diye biliyorum ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar?Ben de oğluma ilk 6 ay su vermemiştim. Acayip vicdan azabı çekiyorum şu an
Evet öyle diyorlar. Ama bebişlere damlalar veriyoruz, bitki çayları veriyoruz gazı için, formül mama veriyoruz, ki onu da suyla hazırlıyoruz, kakasını yapamıyor zeytinyağı veriyoruz. Su bunların içinde en masum olanı.Ben su verilmez diye biliyorum ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar?
Ben gecen gece sabaha karsi emzirirken icimden diyorum ki sag kafasindan emzirdim tamam şimdi sol kafasindan emzireyim bari kolay olur hem cocugu cevirmek zorunda kalmam. Bi zaman sonra ne diyorum ben ya dedim?Kızlar bazen beyin tutulması yaşıyorum tuvalete gidip Tunayı emzireyim diye düşünmüştüm. Tuvalete gidip mememi açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?