Merhaba kararmalarınız geçti mi acaba bende çok fena karardım psikolojim bozulduKızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla
Benim oğlan her şeyden yemek istiyor .Selam kızlar. Nasıl gidiyor ek gıda serüveni. Bebisleri baya büyüttük kimler var kimler yok uzun zman oldu buraya yazmayalı
Aslında içmeseniz çok daha iyi.Sonucta kokusu sacınıza ve üstünüze siniyor,bebiş de o kokuyu ciğerlerine çekiyor.Ben parfüm bile kullanmıyorum doğumdan beri,ciğerleri hala hassas.Kızlar ben hamilelikte sigara hiç içmedim 1 aydan fazladır sigaraya başladım tekrardN. Bilinen bi zararı var mı bebek için emziriyorum.
Sütünüz varsa gittiği yere kadar sağım yapın. Belki yeniden emerKızlar bizim bebe memeyi bıraktı sadece 6 ay emebildi dislerden dolayı sanırım buraya kadarmış
Denedik bu süreçte azaldı az cikiyoSütünüz varsa gittiği yere kadar sağım yapın. Belki yeniden emer
Aylık kilo alımı ne kadar ?Ya kızlar bebeğimin kilo alımı 4. Aydan beri çok yavşladı ek gıdaya geçtim 5. Ayda ama yine de yavaş avokado muz kuzu kıyma kuzu incik herşey veriyorum boy atıyoe ama kilo alamıyor bir ara çok kuzuyordu ona bağlamıştık gaviscon şurup veriyorum ama hala ara ara kusuyor. Var mı benimle aynı durumda olan 7 aylık kilosu en son 7435 di
Cinnabon Merhaba nasılsın uzun zaman olmuş seni görmeyeli Milan nasıl büyüdü müAylık kilo alımı ne kadar ?
Merhaba sıkıntı yaşadınız mı biküspit ile ilgili acabaBebeğimin ismi Ata Deha canım hastalıgı da Aort Koarktasyon ve biküspit aort kapak ama bu ikinci hastalıkta ilerleme olmazsa bi sıkıntı yaratmaz doktor dedi zaten benm diğer oglumda da var doguştan bu rahatsızlık sadece düzenli olarak kontrole gidiyoruz
Merhaba canım valla uzun zaman oldu giremedim buralaraCinnabon Merhaba nasılsın uzun zaman olmuş seni görmeyeli Milan nasıl büyüdü mü
Maşallah size yaa.. anne oğul pek güzelsinizMerhaba canım valla uzun zaman oldu giremedim buralaramilan 9 aylık oldu büyüdü teyzesi. Zaman çok hızlı geçiyor nasıl buralara geldik hala inanamıyorum. 2 aydır emekliyor , tutunup kalkıyor 1-2 aya yürür diye düşünüyorum. Alttan 2 tane dişi çıktı diğerlerini beklemedeyiz. Emmeyi bıraktı mama ve ek gıda ile devam ediyoruz. Her gün ne yapacağım düşüncesi yorucu oluyor ben çok kilo almıştım spora başladım diyet yapıyorum zayıflamaya çalışıyorum falan işte Bu şekilde geçiyor günlerimiz. Bir tane resim de ekleyeyim
Siz nasılsınız ? Uras nasıl ?
Hala uykusuz maalesef.. Tecrübesizlik aşamasını da atlattığımız için artık direncimiz kalmadı.. Gündüz bir şekilde oluyor da gece uykusunu alamamak artık akıl sağlığımızla oynuyorAy kızlar , hala buralarda olanlar nasılsınız. Nasıl gidiyor hayat
Yaaa teşekkür ederizMaşallah size yaa.. anne oğul pek güzelsinizpark annesi olduk mu.. yavaş yavaş olduk valla..
bebeler hareketlendikçe elimize telefon alamaz olduk galiba
Yaaa uyku kısmı çok sıkıntılı. Dişden dolayı mı uyumuyor acaba. Hala devam etmesi zor gerçekten bizim çok sıkıntılı değil uykularımız şükürHala uykusuz maalesef.. Tecrübesizlik aşamasını da atlattığımız için artık direncimiz kalmadı.. Gündüz bir şekilde oluyor da gece uykusunu alamamak artık akıl sağlığımızla oynuyor
Bizim de uykular berbatHala uykusuz maalesef.. Tecrübesizlik aşamasını da atlattığımız için artık direncimiz kalmadı.. Gündüz bir şekilde oluyor da gece uykusunu alamamak artık akıl sağlığımızla oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?