2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah hamilesinizdir
İnşallah teşekkür ederim sizler de öyle henüz 6 günüm var yani 6-7 bile olabilir çatlama gogus ucundan anlıyorum göğüs ucu 29 Şubat'ta başladı akşama doğru.30 Şubat'ta çok arttı. Henüz 6 7 gün var erken testi kullanmak istemediğim için normali yaptım bir umut. Bıdhaa 2,3 gun snra bakacagm. Sizde duurmlar neeedir,

Bir şey sorucum kızlar , bugün oğlumu kucağımda alınca sağ tarafimda bir şey hissettim . Hamileligin ilk ayında olur ya agirlik kaldırınca gelen bi ağır gibi bisi . Sizce tutunma olduysa ağırlık kaldırdığımda bunu ilk günlerde hissetmem mümkün mü ?

9 aydır gün aşırı yapıp denk getiremedik bi türlü sadece bu ay aynı senn gibi tüm hafta yaptık ve tuttu
Benimde yumurtlama günüm 22 ocaktı
Çatlama 23 ocak ve ben 3 4 günü değerlendirdim bat günüm 4 şubattı ama bugün kan geldiğini gördüm bende bir türlü anlamıyorum bir hafta üst üste mi olması lazım

Ocak 16 adet bitiş tarihi
Yumrutlama 22 ocak
Çatlama 23 ocak ben 3 gün üst üste değerlendirdim bat tarihi 4 şubattı ve bugün kan geldiğini gördün sizce sebebi nedir acaba eşimden kaynaklı bir şey mi
Adet söküldü mü gebelik testi yapmak lazım bence e

Benim yumurtlama 22 ocaktı 23 ocak Çatlama oldu ve 3 4 günü değerlendirdik bat günüm 4 şubattı ama bugün kan geldiğini gördüm yani modum çok kötü açıkçası yeni katıldım aranıza bazı mesajları görünce çok mutlu oluyorum bende hamile kalmak istiyorum 9 aydır evliyiz ve 5 6 aydır gebelik planlıyoruz

Kızlar herkese selam testlerime bakar mısınız en sonda ki bu sabah olan pik gibi görünüyor dimi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-05 at 15.17.09.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 43
Bildiğim kadarıyla yok bu ay böyle koyu oldu testlerim bal tarçın çörek otu yemiştim ben ona bağladım
Bende hayıt çayı içmiştim çoğu kişide görmüştüm gebeliği kolaylaştırıyormuş ama benimki yine olmadı ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama insan takıyor ister istemez

Bende hayıt çayı içmiştim çoğu kişide görmüştüm gebeliği kolaylaştırıyormuş ama benimki yine olmadı ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama insan takıyor ister istemez
Bende bu ay çörek otu kürü denedim ama testlerimi böyle olunca korktum bir daha yapmam böyle şeyler sanırım her şey her bünyeye iyi gelmiyor biraz akışına bırakabilsek aslında çok güzel olacakta bırakamıyoruz maalesef

Sanki beyaz çizgi mi gözüküyor canım

Arkadaşlar merhabalar, 10 gün gecikme dolayısıyla test verdim ünlem işareti var anlamı ne acaba hamilelik beklentimiz yoktu ama gecikme olunca söktürücü kullanmak istemedim emin olmadan sonuç neden ünlem çıktı kötü bşy mi var ki dedim sabır edemedim doktora çıkacağım öğleden sonra

İnanın bir dakika olsun aklımdan çıkmıyor ister istemez acaba bebeğim hiç olmayacak mı gibisinden düşünüyorum ve benmle aynı zamanda evlenen tanıdıkların hepsi şuan gebe bilemedim 9 ay oldu Allahım bize de nasip etsin

Bende aynıyım 8 ayda bize oldu artık benimde ümidim kalmadı yine de isyan etmiyorum Rabbim vaktini biliyordur diyorum . Kıskanmak asla değil ama insan imreniyor üzülüyor Allah herkese sabır versin kimsenin kucağını Allah boş bırakmasın

Kızlar aranızda yerleşme kanaması görmeden gebe kalan var mı .Şuan adetim 3 gün gecikti tık yok .Bat dan 4 gün önce kan testim negatifti .Göğüs hassasiyetim yok normalde her ay olurdu .Sadece alt karnım ve kasımlarımda adet olacakmış gibi ara ara sancılanma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…