2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aynen öyle canm rabbim şifamızı versin

İnşallah canm Allah razı olsun

Kızlar benim Demir seviyemde düşük değil mi doktor bunun için de ilaç yazmadı

Eklentiler

• IMG_0017.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba canim kadinlar

Buralari cok okuyan az yazanlardanim. bu ay geç yumurtlama oldu. Piki bugün gördüm ve ilişki oldu ama dün de olmuştu. Yarin çatlama bekliyorum. Çatlama sonrasıni da sayarsak 4 gün üst üste ilişki verimsiz mi olur?

Bir türlü şu ideal gün kombinasyonundan emin olamıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20250206_000004.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 56
Bende bu ay ayniyim canim. Daha catlamaya gore var bile günüm ama erkenden lekelenme basladi. Geliyor gelmekte olan galiba.. iyice umutsuzlastim...
Bende de vucuden bi halsizlik falan basladi. Bide durgunlastim... yatsam hic kalkmasam havasindayim...

Benimde böyle bu ay. 23 ünde pikti. Tam catlama silinmesi 25 inde oldu. Benimde dün geceden beri pembelikler bugun aksamdan beri de kirmiziya dönen lekelenmelerim var. Henüz erken oysa.. hep diyorum bu 14 gün kurali herkeste ayni islemiyor. Ileri veya geri gelebiliyor iste ornek olduk yine..

9 aydır gün aşırı yapıp denk getiremedik bi türlü sadece bu ay aynı senn gibi tüm hafta yaptık ve tuttu

Aynen canım benim ama normal degilmiş ve ben bugün farkettim benim her ay boyle nerdeyse. Bunuda kullandigim femometer programı uyardı bugün luteal faz evresi cok kısa diye uyarı verdi. Cocuk yapmaya baslamadan oncede bende adet oncesi lekelenme oluyodu bunlar hep kısa olmasindanmış.

Bende ilk dış gebelik geçirdim şimdi 5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz ama gebelik olmadı bende acaba tüpler mi kapalı diye düşünmeye başladım artık. Siz rahim filmini özel de mi cektireceksiniz devlet hastanesinde çekiliyo mu bilginiz var mj

Benimde testlerime bakar mısınız bugün pik oldu sanırım bende geç yumurtaladım bu ay bugünü ve yarını değerlendirirsek verim düşer mi acaba

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-05 at 15.17.09.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 75
Amin canım sizede nasip olsun inşallah benim net belirgin göğüslerimdi canım damarlar yemyeşil oldu ve ucunda sızı vardı

Ben de öyleyim, dün gece yine üşüyerek uyudum sabah da su gibi ter içindeydim. Midem bulanıyor, alt karnımda değişik kıpırtılar kasılmalar var. Bıraksalar sabahtan akşama uyuyacağım yatacağım..adet olurum herhalde diyorum ya daha gelen giden yok

O zaman İnşallah pozitife döner canım
Merhabalar hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende planlı gebelik yapmak istiyorum bana tavsiyeleriniz ne olur.
Bu arada 9 aydır evliyiz ve 6 aydır gebelik planlıyoruz ama olmadı yani yumurtlama testini de kullandım günlerimi buldum günaşırı ilişkide oldu ama olmadı 2 gün geciktim ama bugün iki üç damla kan geldiğini gördüm. Doktorum hiç bir problem olmadığını söyledi tüm testleri yaptı ve aslında çok kolay hamile kalabilirmişim sizce ne yapmalıyım

Acısada dayanırım yeterki sorun çıkmasın yaa ikinci cocuk için bu kadar uğraşacağım aklıma gelmezdi
Aynıyız canım resmen Ben de öyleyim yani ikinci çocuk istemem asla diyen Ben şimdi ikinci çocuk için çırpınıyorum büyük konuştum tövbe ettim ki inan çocuğum o kadar sakin sürekli uyuyan akşam yedi sabah yedi sekiz uyuyan sakin uslu bir kız çocuğuydu ki ama işte ben özgürlüğüme çok düşkün olduğum için onun sakinliği usluluğu uyuması bile o dönemlerde fazla geldi bana sanırım

Sabah rüyamda gebelik testi yaptığımı ve silik çizgi çıktığını gördüm kızlar sekize doğru uyandım yaptım. 5 dakikada bir şey var gibiydi şimdi kurumuş pek göremiyorum, süresini doldurmaya çalışırken çizgi mi çıkardı acaba. Zaten biraz da yamuk gibi ortada falan bilemedim bahaha

Eklentiler

• IMG_20250206_074415.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 64
Ocak 16 adet bitiş tarihi
Yumrutlama 22 ocak
Çatlama 23 ocak ben 3 gün üst üste değerlendirdim bat tarihi 4 şubattı ve bugün kan geldiğini gördün sizce sebebi nedir acaba eşimden kaynaklı bir şey mi

İnşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…