- 4 Şubat 2025
- 342
- 115
- 18
- 25
Amin inşallah bakalım ne olacak bu süreç benim bat günüm 4 şubattı ve bugün kan geldiğini gördüm bu ay da deneyeceğim yumurtlama gününü yumrutlama testleri ile bulmuştum tekrar deneyeceğim Rabbim bu ay bizede mutlu haberleri almayı nasip etsin inşallahBende aynıyım 8 ayda bize oldu artık benimde ümidim kalmadı yine de isyan etmiyorum Rabbim vaktini biliyordur diyorum . Kıskanmak asla değil ama insan imreniyor üzülüyor Allah herkese sabır versin kimsenin kucağını Allah boş bırakmasın
Amin inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallah
Bende yerleşme kanaması olmadi canım hep adet olacakmis gibi sancılarım vardiKızlar aranızda yerleşme kanaması görmeden gebe kalan var mı .Şuan adetim 3 gün gecikti tık yok .Bat dan 4 gün önce kan testim negatifti .Göğüs hassasiyetim yok normalde her ay olurdu .Sadece alt karnım ve kasımlarımda adet olacakmış gibi ara ara sancılanma oluyor
Benim tanıdığım çoğu kişi yerleşme kanaması görmemiş yani ben bu platformda her ay adet görüp hamile olanlara bile denk geldim yani her şey mümkündür adet gününüz geçince kan verin en iyisi içiniz rahat etsinKızlar aranızda yerleşme kanaması görmeden gebe kalan var mı .Şuan adetim 3 gün gecikti tık yok .Bat dan 4 gün önce kan testim negatifti .Göğüs hassasiyetim yok normalde her ay olurdu .Sadece alt karnım ve kasımlarımda adet olacakmış gibi ara ara sancılanma oluyor
Canım yerleşme kanaması o kadar da sık görülen bir şey değil çoğu kişide olmuyor zaten. İnşallah hamilesindirKızlar aranızda yerleşme kanaması görmeden gebe kalan var mı .Şuan adetim 3 gün gecikti tık yok .Bat dan 4 gün önce kan testim negatifti .Göğüs hassasiyetim yok normalde her ay olurdu .Sadece alt karnım ve kasımlarımda adet olacakmış gibi ara ara sancılanma oluyor
Negatif canım gebelik yok. Öyle kırmızı gözüküyor orası benim de öyleydiArkadaşlar merhabalar, 10 gün gecikme dolayısıyla test verdim ünlem işareti var anlamı ne acaba hamilelik beklentimiz yoktu ama gecikme olunca söktürücü kullanmak istemedim emin olmadan sonuç neden ünlem çıktı kötü bşy mi var ki dedim sabır edemedim doktora çıkacağım öğleden sonra Eki Görüntüle 3540372
Şuan benimde adetim 3 gün gecikti aynı durumdayım ara ara vuran sancılarım var .Peki sizde göğüs hassasiyeti var mıydı benim normalde hep olur adet öncesi bu ay o yok .Sadece sol göğsümün koltuk altına doğru elimi sürünve olan ağrı varBende yerleşme kanaması olmadi canım hep adet olacakmis gibi sancılarım vardi
Çok teşekkür ederim cevabınız için .Adetim gecikti ama adetten 4 gün önce yaptığımda negatifti en iyisi tekrarlamakBenim tanıdığım çoğu kişi yerleşme kanaması görmemiş yani ben bu platformda her ay adet görüp hamile olanlara bile denk geldim yani her şey mümkündür adet gününüz geçince kan verin en iyisi içiniz rahat etsin
İnşallah inşallah.Teşekkür ederim cevabınız içinCanım yerleşme kanaması o kadar da sık görülen bir şey değil çoğu kişide olmuyor zaten. İnşallah hamilesindir
Evet adet geçince yapmak daha mantıklı çünkü çoğu doktor muhakkak günün geçmesini bekleyin diyor daha net sonuç almak içinÇok teşekkür ederim cevabınız için .Adetim gecikti ama adetten 4 gün önce yaptığımda negatifti en iyisi tekrarlamak
İyiyim kuzum cok sukur sen beta verdinmi peki acaba betami verseydin kuzum kaset test yaptinmi peki bi ara yoktun burda merak ettim seni.Yok canım olmadım ayın 19 una randevu aldım doktordan ama normalde adet gecikmesinde karnım şişerdi ağırırdı bu sefer öyle bir şwy yok ağrım falan da yok anlamadım sen nasılsın
Göğüslerimde sadece bir dolgunluk vardı öyle bir hassasiyet yoktu sarı akıntım vardı beyaz karışıkŞuan benimde adetim 3 gün gecikti aynı durumdayım ara ara vuran sancılarım var .Peki sizde göğüs hassasiyeti var mıydı benim normalde hep olur adet öncesi bu ay o yok .Sadece sol göğsümün koltuk altına doğru elimi sürünve olan ağrı var
İnşAllah canım6 gün SONRA test yap canım inşallah güzel haber alırsın
Çok çok teşekkür ederim cevabınız için .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGöğüslerimde sadece bir dolgunluk vardı öyle bir hassasiyet yoktu sarı akıntım vardı beyaz karışık
Çok çok teşekkür ederim cevabınız için .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGöğüslerimde sadece bir dolgunluk vardı öyle bir hassasiyet yoktu sarı akıntım vardı beyaz karışık
Çok teşekkür ederim .Allah sizede evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet adet geçince yapmak daha mantıklı çünkü çoğu doktor muhakkak günün geçmesini bekleyin diyor daha net sonuç almak içinbana da dua ediniz
Rica ederim ne demekÇok çok teşekkür ederim cevabınız için .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben de anlayamadım hep baktım baktım bir kırmızı pembe gibi oldu bir grimsi oldu şimdi de yok bildiğinSanki beyaz çizgi mi gözüküyor canım
Canım adetin geçmiş nasıl sabrediyorsun maşallah hemen koş kız bir tane test al yap Ben de merak ettim inşallah hamilesindirŞuan benimde adetim 3 gün gecikti aynı durumdayım ara ara vuran sancılarım var .Peki sizde göğüs hassasiyeti var mıydı benim normalde hep olur adet öncesi bu ay o yok .Sadece sol göğsümün koltuk altına doğru elimi sürünve olan ağrı var
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsunNegatif canım gebelik yok. Öyle kırmızı gözüküyor orası benim de öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?