2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin inşallah bakalım ne olacak bu süreç benim bat günüm 4 şubattı ve bugün kan geldiğini gördüm bu ay da deneyeceğim yumurtlama gününü yumrutlama testleri ile bulmuştum tekrar deneyeceğim Rabbim bu ay bizede mutlu haberleri almayı nasip etsin inşallah mutlu olmamız lazım kafamızı rahat bırakmamız lazım

Bende yerleşme kanaması olmadi canım hep adet olacakmis gibi sancılarım vardi

Benim tanıdığım çoğu kişi yerleşme kanaması görmemiş yani ben bu platformda her ay adet görüp hamile olanlara bile denk geldim yani her şey mümkündür adet gününüz geçince kan verin en iyisi içiniz rahat etsin

Canım yerleşme kanaması o kadar da sık görülen bir şey değil çoğu kişide olmuyor zaten. İnşallah hamilesindir

Negatif canım gebelik yok. Öyle kırmızı gözüküyor orası benim de öyleydi

Bende yerleşme kanaması olmadi canım hep adet olacakmis gibi sancılarım vardi
Şuan benimde adetim 3 gün gecikti aynı durumdayım ara ara vuran sancılarım var .Peki sizde göğüs hassasiyeti var mıydı benim normalde hep olur adet öncesi bu ay o yok .Sadece sol göğsümün koltuk altına doğru elimi sürünve olan ağrı var

Çok teşekkür ederim cevabınız için .Adetim gecikti ama adetten 4 gün önce yaptığımda negatifti en iyisi tekrarlamak

Çok teşekkür ederim cevabınız için .Adetim gecikti ama adetten 4 gün önce yaptığımda negatifti en iyisi tekrarlamak
Evet adet geçince yapmak daha mantıklı çünkü çoğu doktor muhakkak günün geçmesini bekleyin diyor daha net sonuç almak için bana da dua ediniz

Yok canım olmadım ayın 19 una randevu aldım doktordan ama normalde adet gecikmesinde karnım şişerdi ağırırdı bu sefer öyle bir şwy yok ağrım falan da yok anlamadım sen nasılsın
İyiyim kuzum cok sukur sen beta verdinmi peki acaba betami verseydin kuzum kaset test yaptinmi peki bi ara yoktun burda merak ettim seni.

Göğüslerimde sadece bir dolgunluk vardı öyle bir hassasiyet yoktu sarı akıntım vardı beyaz karışık

Göğüslerimde sadece bir dolgunluk vardı öyle bir hassasiyet yoktu sarı akıntım vardı beyaz karışık
Çok çok teşekkür ederim cevabınız için .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet adet geçince yapmak daha mantıklı çünkü çoğu doktor muhakkak günün geçmesini bekleyin diyor daha net sonuç almak için bana da dua ediniz
Çok teşekkür ederim .Allah sizede evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım adetin geçmiş nasıl sabrediyorsun maşallah hemen koş kız bir tane test al yap Ben de merak ettim inşallah hamilesindir

Negatif canım gebelik yok. Öyle kırmızı gözüküyor orası benim de öyleydi
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim bu mübarek günlerde hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…