Canmm yumurtlama donemınde benm de uzuyor 15cm fln suan kacıncı gundesnnCanm bişi sorucam benim bugünlerde o kadar çok akıntım varki bugünde bi karış kadar uzayan bi akıntım geldi bu neyin belirtisi ovulasyon testi kullanmıyorum
Merhaba Bence dördünde çatlamış Çünkü üçünde aşırı pik olmuş 4'ünde daha silik tamamen silik olması gerekmiyor ne zaman silikleşmeye başlar o zaman çatlamış demektirKızlar selam beklenen adet 15 subat son adet tarihide 19 ocak adetin 7.gununde yumurtlama belirtileri vardı ki bende bazen erken oluyor 3gundur ovulasyon testi böyle çıkıyor
Canım İstanbul'da olmama rağmen sanki yaşamış gibiydim ailem mersindeydi kaynanamlar teyzemler anne tarafı Adıyaman'da ki çoğunun evi yıkıldı. Kahramanmaraş'da arkadaşım vardı. Bugün instagrama giremiyorum çünkü o videoları gördükçe içim yanıyor. Kaynanamlarin hayla evi yok ama çok şükür bir yolunu bulup ev yaptırıyorlar teyzemlerde yeni evlerine kavuştular çok şükür. Rabb'im bidaha böyle bir acı yaşatmasın AminKızlar bugün 6 Şubat 2 yıl önce cehenmemi yaşadıgımız gün dün 4.17 ye kdar uyumadım hersey gözümde canladı tekrar içime hüzün çöktü herkez dua etsin katbettigimiz tüm canlar için rabbim kimseye bir daha bu felaketi yaşatmasın inşallah
Ben iki kez özelde verdim kan canim bugun ilk defa saglik ocaginda verdm herhangi bi test yapmadilar folik asit yazdi sadeceBeklemek çok zorinşallah güzel haberlerle geliriz. Sen gebeliği öğrendikten sonra sağlık ocağında mı test yaptırmaya devam ettin ? Diğer değerlerine falan baktılar mı kontrol amaçlı
Hangi folik asit verdi canımBen iki kez özelde verdim kan canim bugun ilk defa saglik ocaginda verdm herhangi bi test yapmadilar folik asit yazdi sadece
Foloctive canimHangi folik asit verdi canım
Teşekkür ederim cevabınız için .Peki belirtileriniz nelerdiCanım ben oğlumda yerleşme kanaması gördüm ama bu gebeliğimde görmedim
Şifa olsun bebişe. Metil folat formu mu pekiFoloctive canim
Bende senin gibi yaptım canım iki kez özele verdim Bir kez sağlık ocağına sonra dahada vermedim kese için bekledimBen iki kez özelde verdim kan canim bugun ilk defa saglik ocaginda verdm herhangi bi test yapmadilar folik asit yazdi sadece
O ne oluyo kuzumŞifa olsun bebişe. Metil folat formu mu peki
Malesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek fotoBidaha Rabbim boyle bi felaket yaşatmasin canim Kayiplarimzn mekanlari cennet olsun geriye kalanlarada sabirlar diliyorum sendemi yaşamistin canim
Folik asitin aktif formu diyorlar ben de tam bilmiyorum canımO ne oluyo kuzum
Gebeliktende şüpheleniyorum 26. Ocakta yumurtlama belirtileri çok fazlaydı genelde erken yumurtlama oluyor bende 11 günde gebelik olusabilirmiki daha öncekilerde yumurtlamanin 12.gunde pozitif gordum test alabilirsem deniyecemMerhaba Bence dördünde çatlamış Çünkü üçünde aşırı pik olmuş 4'ünde daha silik tamamen silik olması gerekmiyor ne zaman silikleşmeye başlar o zaman çatlamış demektir
Başın sağ olsunMalesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek foto
Canım benim belirtim göğsümdü oglumdada öyle farketmistim göğsümde ki damarlar yemyeşil olur ve sızlarTeşekkür ederim cevabınız için .Peki belirtileriniz nelerdi
Allah vefat edenlere rahmet eylesin. Kalanlarada sabır ve hayırlı ömür nasip etsin.Malesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek foto
Rabbim bidaha yaşatmasin kuzum boyle bi aci Ben yasamadim ama biz televizyonda gordugumz kadar biliyoruz siz kim bilir neler hissettinizMalesef cnm malesef Hatay iskenderundayım ben Hatay'da yıkılmayan cok az yer kaldı tanınmaz hale geldi ben böyle bişey görmedim yaşamadım hayatımda bizde her şeyimizi kaybbettik cok şğkür biz sağ cıkabildik yuvamızfan geri kalan tek foto
Araştırdım şimdi senin kullandığın metil folatmış. Folik asidin aktif formu olduğu için daha faydalı diyorlar. Vücut doğrudan emilim gerçekleştiriyormuş aktif olduğu içinO ne oluyo kuzum
Senin ailenede cok geçmiş olsun cnm cok acı bir gündüCanım İstanbul'da olmama rağmen sanki yaşamış gibiydim ailem mersindeydi kaynanamlar teyzemler anne tarafı Adıyaman'da ki çoğunun evi yıkıldı. Kahramanmaraş'da arkadaşım vardı. Bugün instagrama giremiyorum çünkü o videoları gördükçe içim yanıyor. Kaynanamlarin hayla evi yok ama çok şükür bir yolunu bulup ev yaptırıyorlar teyzemlerde yeni evlerine kavuştular çok şükür. Rabb'im bidaha böyle bir acı yaşatmasın Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?