- 7 Ekim 2024
- 1.424
- 503
- 38
- 21
Ovulasyon dönemime tahmınımce 2 3 gün varCanmm yumurtlama donemınde benm de uzuyor 15cm fln suan kacıncı gundesnn
Neyin belirtisi oluyo acabaCanmm yumurtlama donemınde benm de uzuyor 15cm fln suan kacıncı gundesnn
Anladim kuzum bunu devlet karşilamiyor ztn doktor yazdi 350tl ye almiştim yararli olduguna sevindimAraştırdım şimdi senin kullandığın metil folatmış. Folik asidin aktif formu olduğu için daha faydalı diyorlar. Vücut doğrudan emilim gerçekleştiriyormuş aktif olduğu için
Oyyy cnm. Oyyy ne hissetmedikki ben kendime zor geldim psikolojik olarak iyi degildim çünkü bir süre ilaç kullanmak zorunda kaldım uyuyamıyordum çünkü ilaçlarla uyudum hep kendi canm için degil evladımı kaybetme korkusu beni bitirdi 20 yıl yaşlandım desem yeridir bir anda saç nasıl beyazlar derdim ve inanmazdım gercekten bir günde insanın saçları beyazlı yormuş en içtenlikle hep söylüyorum rabbim bunu kimseye düşmanıma bile yaşatmasın cok caresiz ve cok zor bir süreçRabbim bidaha yaşatmasin kuzum boyle bi aci Ben yasamadim ama biz televizyonda gordugumz kadar biliyoruz siz kim bilir neler hissettiniz
Aminnnn cnm benimm aminnn mekanları cennet olsun inşallah neler gördük haflarca o cesetleirn kokularını duydukAllah vefat edenlere rahmet eylesin. Kalanlarada sabır ve hayırlı ömür nasip etsin.
Amin kuzum amin insan anne olunca once evladi aklina geliyor tabiOyyy cnm. Oyyy ne hissetmedikki ben kendime zor geldim psikolojik olarak iyi degildim çünkü bir süre ilaç kullanmak zorunda kaldım uyuyamıyordum çünkü ilaçlarla uyudum hep kendi canm için degil evladımı kaybetme korkusu beni bitirdi 20 yıl yaşlandım desem yeridir bir anda saç nasıl beyazlar derdim ve inanmazdım gercekten bir günde insanın saçları beyazlı yormuş en içtenlikle hep söylüyorum rabbim bunu kimseye düşmanıma bile yaşatmasın cok caresiz ve cok zor bir süreç
Allah kabul etsin canim Rabbim zorunu kolaylastrsn umarim bu travmayi atlatrsn Rabbim kimseyi boyle sinamasin.Kızlar ben bugun giremeyegim sayfaya braz kendime geliyim kötyüm şuanda gece gelirim konuşmaya haber bekleyenler inşallah güzel haber alırsınız kızlar dualarım sizinlebugun Kur'an okunacak dualarımdaınız
Canım işte yumurtlama yaklaşıyor ya ondanNeyin belirtisi oluyo acaba
Ben dikkatli okumamışım pardon Yani ovulasyon testi ile gebelik belli olmaz gerçekten kopkoyu çıkıp gebe çıkmayanı da var bence HCG testi alınGebeliktende şüpheleniyorum 26. Ocakta yumurtlama belirtileri çok fazlaydı genelde erken yumurtlama oluyor bende 11 günde gebelik olusabilirmiki daha öncekilerde yumurtlamanin 12.gunde pozitif gordum test alabilirsem deniyecem
Anladım canım teşekkür ederımCanım işte yumurtlama yaklaşıyor ya ondan
YumurtlamaNeyin belirtisi oluyo acaba
Evet canım adet söküldü yani birde o kadar yumurtlama testi yapmıştımAdet söküldü mü gebelik testi yapmak lazım bence e
Haydaaa kan çıkmadı mı?Kızlar elimde kalan son artimed testi yaptım kan sonucu çıkana kadar. İnanır mısınız ama negatif çıktıtabi idrarımı falan tutmamıştım öyle rastgele yaptım. Ama sürekli yalancı pozitif veriyordu herkese çok ilginç
Olsun canım bende elendim önümüzdeki aylara bakıcaz artık ben saldım artık kafamı rahatlattım baya vakti zamanı var demekkiBen bu ay iptal..adet oldum
Kuzum kimyasal yaşamış olablr misin? Belki de degern ckıp düştü ama sabit kaldı biraz. Bakalm kanın ne ckcakKızlar elimde kalan son artimed testi yaptım kan sonucu çıkana kadar. İnanır mısınız ama negatif çıktıtabi idrarımı falan tutmamıştım öyle rastgele yaptım. Ama sürekli yalancı pozitif veriyordu herkese çok ilginç
Allah'ım bir daha yaşatmasın canım benimAllah'ım bir daha yaşatmasın canım benimOyyy cnm. Oyyy ne hissetmedikki ben kendime zor geldim psikolojik olarak iyi degildim çünkü bir süre ilaç kullanmak zorunda kaldım uyuyamıyordum çünkü ilaçlarla uyudum hep kendi canm için degil evladımı kaybetme korkusu beni bitirdi 20 yıl yaşlandım desem yeridir bir anda saç nasıl beyazlar derdim ve inanmazdım gercekten bir günde insanın saçları beyazlı yormuş en içtenlikle hep söylüyorum rabbim bunu kimseye düşmanıma bile yaşatmasın cok caresiz ve cok zor bir süreç
Canım benim sonucunu bekle bir bakalım yoksada üzülme kafana cok taktıgın için gecikiyor olabilirsin benimde 6-7 gün kala pozitif cıkmıştı testlere hiç inancım yok benimKızlar elimde kalan son artimed testi yaptım kan sonucu çıkana kadar. İnanır mısınız ama negatif çıktıtabi idrarımı falan tutmamıştım öyle rastgele yaptım. Ama sürekli yalancı pozitif veriyordu herkese çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?