Evet canım pcosum varPcosun var mi canim. Bugun bir dr. Pcos oldugunda gebelik testlerinde yalanci pozitifler cok görüyoruz diyordu.
Çok şükür dün regl oldumCanim pcos oldugunda lh hormonu artiyormus lh hormonu da gebelik testlerinde pozitife sebep oluyormus. O nedenle testler de yanilma olabiliyormus.
Ama regl olmussun sanirim degil mi
Öyle yapacağım canım bakalım kan vereceğim şimdiden sevinmek istemiyorum sonra üzülüyorum çok fazla kafama takıyorumArtımedse çok da bel bağlama kuzum. Beni de bariz pozitif çıkarttı sonra akşamına regl oldum. Yapabiliyorsan başka test yap veya kan ver. Başka bir testte daha görmeden güvenle kesinlikle derim sana
Canım aritmed diye bi markaAy inanmıyorum coook netttt awox mu
Artimet çok mimli ben almıyorum oyuzden Ama genelde yanlış çıkan sonuçlar da ben daha silik görüyordum seninki çok net hemen başka bir marka alır mısın 2 günün mü var 3 mü şu anda 2 sanırım 2 varsa net bir şekilde ki şu anki testin gerçekse normal kaset testi çıkar hadi koş da al bariCanım aritmed diye bi marka
Benim birkaç gün önce aynı şey başıma geldi maalesef kanda negatif gördüm 2 gün sonra da regl geldi. Senin testindeki çizgi daha net ama hiç güvenilmiyor. İnşallah yanılırız da kanda pozitifi görürsün canımÖyle yapacağım canım bakalım kan vereceğim şimdiden sevinmek istemiyorum sonra üzülüyorum çok fazla kafama takıyorum
Test yaptinmi canım
Günaydın canımGünaydın canım.En büyük belirtim adet gecikmem oldu ve kasıkmarımda ara ara gelip giden sancılanmalarım oluyordu .Bat tarihim geldikten sonra ve gecikmemerimde ise biraz daha hissediyordum bu sancıları .Ama sanki hep adet olacakmışım gibi geldi hatta gecikmemin 5 veya 6. Günü peçeteye pembe uzayan akıntı geldi ve bbiraz pembemsi akıntım oldu .Ben regl oldum sandım çünkü yerleşme akıntısı ise regldan önce olur diye düşündüm ve regldan 4 gün önce değerim 0.100 dü.Ve gecikmemin 6. Gününden itibaren göğüs hassasiyetim başladı ki bende ilk kez bu ay regl öncesi olmadı normalde hep bir hafta önceden başlardı ama bu kez çok geç başladı
Hayır canım olmadım yataktan kalkmadan ateşim 36.6 çıktı açık sarı akıntım var sadeceÇok geçmiş olsun canım regl oldun mu
Bende de gecen ay o şekilde oldu canım o akıntıdan1 2 gün sonra regl oldum inşallah sen hamissindir ama senin regl gecikmiş ben günü gününe oldum Şaşmadi bı test yap istersen varsa çıkar büyük ihtimalleGünaydın canımşoku atlatabildin mi güzel anne
Benimde göğüslerim yumurtlamadan itibaren sızlardı bu ay hiçbişey olmadı bugün sanki biraz hassas gibi.. Ama negatif görücem diye test yapmaya korkuyorum ara ara adet ağrısı geliyor olucam diyorum bakıyorum açık sarı gibi akıntı gelmiş
Bugün mübarek gün canım Rabbim hepimize nasip etsin dua edelimAmiiin amiiiinnnbinlerce kez amin.. inşallah bir an evvel nasip eder Allahım evladimin yolunu bekliyorum
Hayırlısı inşallah canım bu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsinBende de gecen ay o şekilde oldu canım o akıntıdan1 2 gün sonra regl oldum inşallah sen hamissindir ama senin regl gecikmiş ben günü gününe oldum Şaşmadi bı test yap istersen varsa çıkar büyük ihtimalle
Canım ben kaset test mi alayım yoksa erken gebelik testi mi?Artimet çok mimli ben almıyorum oyuzden Ama genelde yanlış çıkan sonuçlar da ben daha silik görüyordum seninki çok net hemen başka bir marka alır mısın 2 günün mü var 3 mü şu anda 2 sanırım 2 varsa net bir şekilde ki şu anki testin gerçekse normal kaset testi çıkar hadi koş da al bari
Bence bi ondan bi ondan al canım. ama artımed olmamasına özen gösterCanım ben kaset test mi alayım yoksa erken gebelik testi mi?
Canım test almadım daha korkuyorum negatif görmeye
Onu asla almam kocaman pozitif gösterdi sonra kanda negatif çıktı çok üzüldümBence bi ondan bi ondan al canım. ama artımed olmamasına özen göster
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorZ :)Hayırlısı inşallah canım bu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin
İnşallah olur bu ay rabbim bekleyen herkese nasip etsin benim de kimyasal gebeliğim olmuştu geçen sene daha da gebe kalamadım bekliyorum bakalım:)Rica ederim. Kimyasal olmuştu benim yazın. O zaman adet gecikmesinde yüksek çıkmıştı ateşim 37.5 falandı. Şimdi yumurtlama dönemindeyim olursa da 28 şubata kadar bekleyeceğim nasip kısmet :)
Ya inşallah hamilesindir Emin misin 29'unda çatladıysa dün adet olman lazımdı ya da bugün Max artık kaset test al çıkar canım 29 olduğu için net çıkarHayır canım olmadım yataktan kalkmadan ateşim 36.6 çıktı açık sarı akıntım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?