2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Pcosun var mi canim. Bugun bir dr. Pcos oldugunda gebelik testlerinde yalanci pozitifler cok görüyoruz diyordu.
Evet canım pcosum var
Canim pcos oldugunda lh hormonu artiyormus lh hormonu da gebelik testlerinde pozitife sebep oluyormus. O nedenle testler de yanilma olabiliyormus.
Ama regl olmussun sanirim degil mi
Çok şükür dün regl oldum

Artımedse çok da bel bağlama kuzum. Beni de bariz pozitif çıkarttı sonra akşamına regl oldum. Yapabiliyorsan başka test yap veya kan ver. Başka bir testte daha görmeden güvenle kesinlikle derim sana
Öyle yapacağım canım bakalım kan vereceğim şimdiden sevinmek istemiyorum sonra üzülüyorum çok fazla kafama takıyorum

Canım aritmed diye bi marka
Artimet çok mimli ben almıyorum oyuzden Ama genelde yanlış çıkan sonuçlar da ben daha silik görüyordum seninki çok net hemen başka bir marka alır mısın 2 günün mü var 3 mü şu anda 2 sanırım 2 varsa net bir şekilde ki şu anki testin gerçekse normal kaset testi çıkar hadi koş da al bari

Öyle yapacağım canım bakalım kan vereceğim şimdiden sevinmek istemiyorum sonra üzülüyorum çok fazla kafama takıyorum
Benim birkaç gün önce aynı şey başıma geldi maalesef kanda negatif gördüm 2 gün sonra da regl geldi. Senin testindeki çizgi daha net ama hiç güvenilmiyor. İnşallah yanılırız da kanda pozitifi görürsün canım

Şu eczaneleri de hiç anlamıyorum. Burda nereye gitsem hep aynı test. Kötü olduğunu söyleyince de iyi diye diretiyorlar. Üstüne de utanmadan %99.8 doğru sonuç yazmışlar hayır sanki test yapmayı mı bilmiyoruz. Kuruma çizgisi olsa 5 dk geçince çıksa hadi bizim suçumuz çizgi görmek için kırk takla atıyoruz diyeceğim de o da değil yani hemen çıkarıyor çizgiyi

Günaydın canım şoku atlatabildin mi güzel anne
Benimde göğüslerim yumurtlamadan itibaren sızlardı bu ay hiçbişey olmadı bugün sanki biraz hassas gibi.. Ama negatif görücem diye test yapmaya korkuyorum ara ara adet ağrısı geliyor olucam diyorum bakıyorum açık sarı gibi akıntı gelmiş

Bende de gecen ay o şekilde oldu canım o akıntıdan1 2 gün sonra regl oldum inşallah sen hamissindir ama senin regl gecikmiş ben günü gününe oldum Şaşmadi bı test yap istersen varsa çıkar büyük ihtimalle

Hayırlısı inşallah canım bu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin

Canım ben kaset test mi alayım yoksa erken gebelik testi mi?

Ben trendyoldan 5'li Awox aldım bide 3'lü Predictor Early. Acelem yok daha yarın anca vurulacam zaten çatlatma iğnesini şimdiden alıp koydum hahaah

Rica ederim. Kimyasal olmuştu benim yazın. O zaman adet gecikmesinde yüksek çıkmıştı ateşim 37.5 falandı. Şimdi yumurtlama dönemindeyim olursa da 28 şubata kadar bekleyeceğim nasip kısmet :)
İnşallah olur bu ay rabbim bekleyen herkese nasip etsin benim de kimyasal gebeliğim olmuştu geçen sene daha da gebe kalamadım bekliyorum bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…